Καλα νομιζω θυμάσαι Οσο εγραφαν επκ επανω ηταν 67αρια αν δεν κανω λαθος, μετα που εγταφαν σκετο πυρκαλ ηταν σε 70αρη.Αυτό ήταν σε 67 αρη κάλυκα; η δεν θυμάμαι καλα;
Ο λαγός δεν ειναι ούτε καρακαξα ούτε τσίχλα,Πάρε ενα κουτί καλά λαγοφυσιγγα να κανεις την δουλειά σου..Φέτος θέλω να πάω για λαγό οπότε θα τα κρατήσω για εκεί.
Και κάτι τέτοιο ''λίγο'' παλιότερο...Καλα νομιζω θυμάσαι Οσο εγραφαν επκ επανω ηταν 67αρια αν δεν κανω λαθος, μετα που εγταφαν σκετο πυρκαλ ηταν σε 70αρη.
Πολυ ωραιο φίλε πρεπει να ναι πριν τη δεκαετια 80 ε; Ισως και 70;Και κάτι τέτοιο ''λίγο'' παλιότερο...
hébergement gratuit d'images
hébergement gratuit d'images
herbergeur d image
Αυτό ακριβώς το φυσίγγι το εκθείαζε ο πατέρας μου οτι θέριζε και μάλιστα μου λέγε οτι ήταν μαλακό αλλά πολύ φονικό!
Φίλε Λάμπρο τα δύο τελευταία έχουν ενδιαφέρον, όπως είπε και ο Τάσος!Τάσο να΄σαι καλά για τις πληροφορίες! Φέτος θέλω να πάω για λαγό οπότε θα τα κρατήσω για εκεί. Το θέμα είναι πως το Deltas δεν ξέρω τι νούμερο σκαγιών είναι μιας και δεν αναφέρει κάτι. Θα το ρίξω σε καμια καρακάξα.
Σίγουρα από '70 και πίσω, φίλε!Πολυ ωραιο φίλε πρεπει να ναι πριν τη δεκαετια 80 ε; Ισως και 70;
Και τότε που εγραφαν ΕΠΚ 70αρια ηταν,Για πλαστικα μιλάω τα χάρτινα δεν ξέρω.Καλα νομιζω θυμάσαι Οσο εγραφαν επκ επανω ηταν 67αρια αν δεν κανω λαθος, μετα που εγταφαν σκετο πυρκαλ ηταν σε 70αρη.[/QUOTE
Βρε πως τα λες,βρε πως τα λες..Τάσο εσύ τι λες;