Είδες πόσο πολύ μας λείπουν;Φυσίγγια έργα τεχνης έφτιαχναν τότε.
Τώρα τα έχουν κάνει μ...ι καλλιγραφια
Είδες πόσο πολύ μας λείπουν;Φυσίγγια έργα τεχνης έφτιαχναν τότε.
Τώρα τα έχουν κάνει μ...ι καλλιγραφια
Και να σκεφτείς ότι δεν τα προλάβαμε να τα κυνηγησουμε,Σκεψου να τα προλαβεναμε κιόλας..Είδες πόσο πολύ μας λείπουν;
Το falcon ηταν βιοτεχνίας στο Μαρουσι κ έχει σταματήσει να τα παράγει,Το δεύτερο υπαρχει κ θα εξακολουθεί να υπαρχει όσο υπάρχουν κυνηγοί..
Το τρίτο κ το τέταρτο δεν τα έχω ξαναδεί,Το σίγουρο ειναι οτι έχει σταματήσει η παραγωγή τους.
Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι το export ήταν του Δορκα..
Ωραιο φυσιγγι το συγκεκριμενο Παυλο. Αναρωτιεμαι γιατι το σταματησε
Αυτο το ξέρω,Λαχανι κ μετά ανοιχτό ημιδιαφανες πράσινο,ώσπου ήρθε το τέλος.To export Δορκας ηταν χρωματος λαχανι
Τώρα πρέπει να ψάξω για το γεμάτο.
Μην σου κάνει εντύπωση,Υπάρχουν καπιοι που γεμίζουν ακομα σε αυτόν τον κάλυκα.Και σε κάλυκα superfiocchi!
Μπράβο ρε Βίκτορα!H εταιρια λεγοταν Synthesia, ηταν Τσεχοσλοβακικη, και κατασκευαζε τοτε τις πυριτιδες Lovex. Το Neo Velox, γεμιζοταν τοτε με αυτην
Γιώργο δεν σε ξέχασα, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγαν πάλι τα φιλαράκια στην έκθεση και του έχω πει να έχει υπόψιν του αλλά ο μπάρμπας που είχε τον συγκεκριμένο πάγκο δεν ήταν εκεί. Πέτυχαν όμως μια ευκαιρία Franchi 48al 12αρα σε άριστη κατάσταση με $250Στη δεύτερη φωτογραφία Κωνσταντίνε από το gun show(τώρα την παρατήρησα καλύτερα) ζηλεύω τα brass και ειδικά το συλλεκτικό πράσινο μεταλλικό κουτί της Remington με τα 25 τέτοια, κάπου στη μέση και αριστερά! Αυτό πρέπει να είναι,δε νομίζω να κάνω λάθος.
Πάρε κανά κουτί ρε φίλε και χώστω σε κανά μπαούλο όταν έρθεις!!!
Θα το πληρώσουμε. Δεν το θέλουμε τζάμπα!
Όποτε μπορέσεις φίλε!Γιώργο δεν σε ξέχασα, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγαν πάλι τα φιλαράκια στην έκθεση και του έχω πει να έχει υπόψιν του αλλά ο μπάρμπας που είχε τον συγκεκριμένο πάγκο δεν ήταν εκεί. Πέτυχαν όμως μια ευκαιρία Franchi 48al 12αρα σε άριστη κατάσταση με $250