gvp9000
Banned
Και άλλο τα Βουλγάρικαάλλο τα rotwaill τα Γερμανικά και άλλο τα ελληνικά της Δορκάς.
Και άλλο τα Βουλγάρικαάλλο τα rotwaill τα Γερμανικά και άλλο τα ελληνικά της Δορκάς.
Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει
Τα συγκεκριμενα οπωςΚαλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???
View attachment 29053View attachment 29054View attachment 29055
Για πες τι ξερεις για τα βουλγαρικαΚαι άλλο τα Βουλγάρικα
Ξέρω ότι τα πάντα μπορούν να αντιγραφούν όταν υπάρχει διαθέσιμη αγορά.Για πες τι ξερεις για τα βουλγαρικα
Τα συγκεκριμένα οσο γεμιζοταν στο Troisdorf ηταν φωτια.Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???
Το καλητερο φυσηγγι για παγανα βαρας και σκιαζωνται τα γουρουνια στην απεναντη πλαγιαΚαλημερα παλικαρια!!!!
Νικο επειδη τα δουλευε ο πατερας μου ο συγχωρεμενος τουλαχιστον για μια 10 ετια αποκληστηκα ,αυτα με τα ασπρα γραμματα τα παλια οχι τα plus με τα χρυσα ηταν πολυ καλα με το δυκανο του ειχα σφαξει στην αρχη που ξεκινησα για να του φτιαξω τα ιδια γιατι τα ειχαν χαλασει , ηταν με cx 1000 1,75 psb1 χ 34 με τζιοβανη 22Τωρα οσον αφορα το ROTTWEIL της Δορκας.....εχω και απο αυτα....Οταν θα σας τα παρουσιασω......
''προσδεθειτε,,,,θα εχουμε αναταραξεις''.....
Πρασινωπή τη βλέπω ... F2 ... x36, αν είναι ολοπράσινη. Αν έχει, όπως φαίνεται, και λίγους κόκκους άλλου χρώματος (κιτρινο-καφέ) τότε είναι F2x32 ... Πιστεύω πιο πολύ ότι είναι αυτή. Με βάση και τη δόση 1,72 που βρήκες ...Η πυριτιδα μοιαζει πολυ με την ΜΒ36 με αλλη αποχρωση ομως...θα το δειτε στις φωτο.
Οποιος φιλος ή συναδελφος γνωριζει με τι πυριτιδα ειναι γεμισμενο...ας το γραψει..
Βαζω φωτο....και τα συμπερασματα δικα σας παιδες!!!!
Πρασινωπή τη βλέπω ... F2 ... x36, αν είναι ολοπράσινη. Αν έχει, όπως φαίνεται, και λίγους κόκκους άλλου χρώματος (κιτρινο-καφέ) τότε είναι F2x32 ... Πιστεύω πιο πολύ ότι είναι αυτή. Με βάση και τη δόση 1,72 που βρήκες ...
Σύμφωνα με την εταιρεία (Β&Ρ): 1,70 x 32/35 ... ενώ για την F2x36 δίνει: 1,80 x 35/36.
Νικο επειδη τα δουλευε ο πατερας μου ο συγχωρεμενος τουλαχιστον για μια 10 ετια αποκληστηκα ,αυτα με τα ασπρα γραμματα τα παλια οχι τα plus με τα χρυσα ηταν πολυ καλα με το δυκανο του ειχα σφαξει στην αρχη που ξεκινησα για να του φτιαξω τα ιδια γιατι τα ειχαν χαλασει , ηταν με cx 1000 1,75 psb1 χ 34 με τζιοβανη 22
Πόσων χρονών πίσω είναι ;Μητσαρα με χρυσα γραμματα εχω σε Ν7 και Ν6....καμια σχεση με την δοσολογια που γραφεις...
Εχω επισεις και τα πολυσυζητημενο CONDOR της ΔΟΡΚΑΣ.
View attachment 29071View attachment 29072
Το δουλεύω πολλά χρόνια στο λαγό όπως κ παρά πολλοί φίλοι λαγαδες.Καλημερα παλικαρια!!!!
Ξέρω μόνο ότι σου παίρνει (ή σου έπαιρνε) τα αυτιά από τον θόρυβο.Εχω επισεις και τα πολυσυζητημενο CONDOR της ΔΟΡΚΑΣ.
Ποτε δεν τα βρηκα με αυτο το φυσιγγι, ουτε κ με την πιο ενισχυμενη συνταγη που εβγαζε ειδικα για τη β.Ελλαδα κ το ονομαζε condor mac.Μητσαρα με χρυσα γραμματα εχω σε Ν7 και Ν6....καμια σχεση με την δοσολογια που γραφεις...
Εχω επισεις και τα πολυσυζητημενο CONDOR της ΔΟΡΚΑΣ.
View attachment 29071View attachment 29072
Πόσων χρονών πίσω είναι ;
PSB 2 η καλή με μεγάλα φυλλίδια .Πολύ καλό φυσίγγι .
Αν δεν σού κατσε αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα ...