gvp9000
Banned
Αυτή θα την μετρούσα έτσι κι αλλιώς ΛευτέρηΔιάμετρο βλήματος.
Αυτή θα την μετρούσα έτσι κι αλλιώς ΛευτέρηΔιάμετρο βλήματος.
Φοβερο Λαμπη μου αλλα εαν δεν ειναι κ σταθερες οι δοσολογιες υπαρχει περιπτωση να εχει διακυμανσεις στην αποδοση.Φοβερό φυσίγγι όπως και το classica 32 gr .
Ενα percorso κ μερικα αλλα μας εμειναν για να εχουμε να λεμε για τα εμπορικα....
Ειπα να το φερω πιο μαλακα να μην το ξεφτιλισουμε κ αυτο αλλα εφοσον δεν εχεις κανει λαθος ας παρουν μια κοτα κ εκει στην Ιταλια να ξεμπερδευουμε.
Κοκκινη καρτα κ στο percorso απο εμενα.
Κ ας σκοτωνουν οπως λενε ολοι για μενα Χ.
Ολοιδιο ακριβως σε καλυκα κ τυπωμα 4ετιας το βρηκα με τεκνα στο 1.88.
Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους....
Το γραμμ διαφορας με χαλασε ΝικοΚατσε ρε Σταλαρα.....Με την ΜΙΑ.... κοκκινη καρτα δεν λεει....Κατσε να ριξω 5 φυσιγγια αυριο...να τα
μετρησω....και θα δουμε...
Να χειμωνιασει....να ριξουμε και σε στοχο.....Εσυ το μουτζωσες....και λαθος κανεις....με δυο φυσιγγια
δεν βγαινει πορισμα ρε φιλαρα....
ΠΧ Απο το LAMBRO το Ν4 ειναι πολυ ανωτερο....ΑΥΤΟ εχει ΣΩΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ....ΣΕ οσα εχω σφαξει τα
σκαγια τους ειναι μπουρδελο....περιμενε...τρεχεις φιλε....κατεβασε στροφες...Περιμενε φιλε...
Ναι σωστά ... Κόλλησε το μυαλό μουΑΠΟ τα χειλη του καλυκα μεχρι το βλημα Βασιλη!!!
Το γραμμ διαφορας με χαλασε Νικο
Πολύ δύσκολη η Tecna (κολλώδης )σε μηχανές μεγάλων παραγωγών παρότι αναβαθμισμένες .Φοβερο Λαμπη μου αλλα εαν δεν ειναι κ σταθερες οι δοσολογιες υπαρχει περιπτωση να εχει διακυμανσεις στην αποδοση.
Θα σφαξω 5 φυσιγγια ακομα ,,,,και θα δω.... εαν εχουν..... και τι διακυμανσεις εχουν...Πολύ δύσκολη η Tecna (κολλώδης )σε μηχανές μεγάλων παραγωγών παρότι αναβαθμισμένες .
Νικολα αν μπορεις γεμισε 2 φυσιγγια στο 1.90, στο ενα βαλε μπαρουτη απο περκορσο κ στο αλλο δικη σου ολα τα αλλα ιδια να δουμε διαφορες.Στελιο μου....αυριο θα γινει αυτο....θα μετρηθουν 3 φυσιγγια και θα βγαλουμε πορισμα φιλε!!!
Καλή εισήγησηΝικολα αν μπορεις γεμισε 2 φυσιγγια στο 1.90, στο ενα βαλε μπαρουτη απο περκορσο κ στο αλλο δικη σου ολα τα αλλα ιδια να δουμε διαφορες.
Νικολα αν μπορεις γεμισε 2 φυσιγγια στο 1.90, στο ενα βαλε μπαρουτη απο περκορσο κ στο αλλο δικη σου ολα τα αλλα ιδια να δουμε διαφορες.
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια είναι η πυρίτιδα. Μάλλον C7 ... Σίγουρα πάντως ΔΕΝ είναι η D20 που αναφέρει στο site !!!!Αυτό το ξέχασα
Ίσως να μην χρησιμεύει ...
Οι ερωτήσεις είναι
1. Ποιά η πυρίτιδα
2. Μπορεί να δώσει ταχύτητα 420μ/δ με το καψύλι και με το φορτίο αυτό ;