Παρουσίαση Φυσιγγίων

Ενα percorso κ μερικα αλλα μας εμειναν για να εχουμε να λεμε για τα εμπορικα....
Ειπα να το φερω πιο μαλακα να μην το ξεφτιλισουμε κ αυτο αλλα εφοσον δεν εχεις κανει λαθος ας παρουν μια κοτα κ εκει στην Ιταλια να ξεμπερδευουμε.
Κοκκινη καρτα κ στο percorso απο εμενα.
Κ ας σκοτωνουν οπως λενε ολοι για μενα Χ.
Ολοιδιο ακριβως σε καλυκα κ τυπωμα 4ετιας το βρηκα με τεκνα στο 1.88.
Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους....

Κατσε ρε Σταλαρα.....Με την ΜΙΑ.... κοκκινη καρτα δεν λεει....Κατσε να ριξω 5 φυσιγγια αυριο...να τα
μετρησω....και θα δουμε...
Να χειμωνιασει....να ριξουμε και σε στοχο.....Εσυ το μουτζωσες....και λαθος κανεις....με δυο φυσιγγια
δεν βγαινει πορισμα ρε φιλαρα....
ΠΧ Απο το LAMBRO το Ν4 ειναι πολυ ανωτερο....ΑΥΤΟ εχει ΣΩΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ....ΣΕ οσα εχω σφαξει τα
σκαγια τους ειναι μπουρδελο....περιμενε...τρεχεις φιλε....κατεβασε στροφες...Περιμενε φιλε...

Κατσε ρε Σταλαρα.....Με την ΜΙΑ.... κοκκινη καρτα δεν λεει....Κατσε να ριξω 5 φυσιγγια αυριο...να τα
μετρησω....και θα δουμε...
Να χειμωνιασει....να ριξουμε και σε στοχο.....Εσυ το μουτζωσες....και λαθος κανεις....με δυο φυσιγγια
δεν βγαινει πορισμα ρε φιλαρα....
ΠΧ Απο το LAMBRO το Ν4 ειναι πολυ ανωτερο....ΑΥΤΟ εχει ΣΩΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ....ΣΕ οσα εχω σφαξει τα
σκαγια τους ειναι μπουρδελο....περιμενε...τρεχεις φιλε....κατεβασε στροφες...Περιμενε φιλε...
Το γραμμ διαφορας με χαλασε Νικο

Στελιο μου....αυριο θα γινει αυτο....θα μετρηθουν 3 φυσιγγια και θα βγαλουμε πορισμα φιλε!!!
Νικολα αν μπορεις γεμισε 2 φυσιγγια στο 1.90, στο ενα βαλε μπαρουτη απο περκορσο κ στο αλλο δικη σου ολα τα αλλα ιδια να δουμε διαφορες.

Νικολα αν μπορεις γεμισε 2 φυσιγγια στο 1.90, στο ενα βαλε μπαρουτη απο περκορσο κ στο αλλο δικη σου ολα τα αλλα ιδια να δουμε διαφορες.

Καλημερα Στελαρα μου!!!! Χέσε με ρε φιλε!!! Με ''κουρασε'' το κωλοφυσιγγιο....εσφαξα 3 φυσιγγια...
ζυγισα ολα τα υπολοιπα....εβγαλα στην ακρη 4 φυσιγγια να τα ριξω το απογευμα να δω διαφορες...
Υπαρχουν διακιμανσεις....και στα σκαγια και στην πυριτιδα....περα απο την διαφυγη πυριτιδας που
εχει...που σε ορισμενα ειναι αρκετα μεγαλη.....
Νομιζω το εψαξα αρκετα καλα....Τωρα τα υπολοιπα ας τα κανει αλλος συναδελφος....
Αυτο που πιστευω οτι το ΣΩΝΕΙ αυτο το φυσιγγιο ειναι η ΤΕΚΝΑ και η καλη ποιοτητα ΣΚΑΓΙΩΝ που
εχει.
Τωρα οσον αφορα την Τεκνα με την δικη μου την σφαγισμενη και LOT -12762 -3/19 εχω βγαλει
μεγαλυτερες ταχυτητες στο 1,90 -1,95χ36 και και οχι στο 2,05.

Ανεβαζω φωτο να δεις τι διαφορες υπαρχουν ....Εσυ και ολοι οι φιλοι και συναδελφοι!!!

ΥΓ. Το απογευμα θα ανεβασω και τις ταχυτητες που θα δωσουν τα φυσιγγια....και δεν το ξανα πιανω
στα χερια μου!!!

εικόνα_Viber_2021-07-07_08-33-23-801.jpgεικόνα_Viber_2021-07-07_08-33-32-535.jpgεικόνα_Viber_2021-07-07_08-33-42-957.jpgεικόνα_Viber_2021-07-07_08-34-03-301.jpgεικόνα_Viber_2021-07-07_08-34-47-012.jpg

Αυτό το ξέχασα
Ίσως να μην χρησιμεύει ...

Οι ερωτήσεις είναι
1. Ποιά η πυρίτιδα
2. Μπορεί να δώσει ταχύτητα 420μ/δ με το καψύλι και με το φορτίο αυτό ;
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια είναι η πυρίτιδα. Μάλλον C7 ... Σίγουρα πάντως ΔΕΝ είναι η D20 που αναφέρει στο site !!!! :mad:
https://www.snafpliotis.com/en/products/shooting-cartridges/practical-shooting/palla-practical-slug/
Το καψούλι είναι το 688, το ισχυρό καψούλι της NSI.
Δεν έχω ασχοληθεί με μονόβολα, και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαφορές από τη γόμωση σκαγιών ... Αλλά με δόση πυρίτιδας 1,33γρ ... δύσκολο το βλέπω να πιάνει τα 420 m/s ... Όποιοι γεμίζουν μονόβολα θα ξέρουν καλύτερα να μας πουν ... :confused:

Back