για τα ρεμιγκτον λες ε;..το πιασαΑπτο κακό στο χειρότερο πας.
για τα ρεμιγκτον λες ε;..το πιασαΑπτο κακό στο χειρότερο πας.
Αυτά είναι πολύ δυνατά για έναρξη πολύ καλύτερο για αυτή την εποχή αλλά και για αργότερα το πράσινο το sporting του lambroδεν εχουμε και πολλες επιλογες εδω επαρχια...τα κυνηγομαγαζα φυτοζωουν
View attachment 53299View attachment 53300View attachment 53301View attachment 53302
τα χαλβαδιαζα αυτα αλλα πηρα τα ρεμι....ποιο σιγουρα...καταλαβες ε;...
Βρε καλό είναι αλλά όχι για τρυγονι, από 1,60 που εισουν σε gm3 πήγες στο 1,55 χάθηκε ο κόσμος να πάρεις το 30αρι!!και αυτο δεν κανει;...το ξαναπαω πισω...
μια χαρα το συγκεκριμενο φυσιγγι εχει φερει αρμαθες φτερωτα (1-2 συγκεκριμενοι να πατε να γαργαληθειτε)δεν εχουμε και πολλες επιλογες εδω επαρχια...τα κυνηγομαγαζα φυτοζωουν
View attachment 53299View attachment 53300View attachment 53301View attachment 53302
Τάσο το υπερβολικό πάτημα μπορεί να αποδοθεί μόνο στήν υποβοήθηση
παραγωγής του απαιτούμενου έργου από την συγκεκριμένη χρησιμοποιούμενη
πυρίτιδα καί την ''ποιότητα '' πού χαρακτηρίζει αυτήν .
Δέν υπάρχει άλλη εξήγηση .
δεν εχουμε και πολλες επιλογες εδω επαρχια...τα κυνηγομαγαζα φυτοζωουν
Αύγουστος θείο Νικο.. Ολο και σε καποιο γαμο θα πεσω... Που θα παει;Εξαιρετικα για γαμους και βαφτισια....!!!!
Για το gm3 μιλάωΤα nsi tordo δεν τα έχω πετυχει ποτε με 8mm μέταλλο,ουτε κ το έχω δει πουθενα...
(Δεν μπορω όμως κ να το αποκλείσω εφόσον το θυμάσαι)
Η φωτο-διαφημιση ειναι του 2002..
12/70/12.....
View attachment 53318
Ωραίοι οι μελάνουροι......
Τσαμπουκαλίδικο ψάρι, διασκεδαστικό ψάρεμα.......
Ε ρε φίλε έτσι πεσμου......Για το gm3 μιλάω
Για εμένα η λέξη μαλακό είναι σημείο αναφοράς στα φυσίγγια όση διαφήμιση και να πέσει όσο καλό και να είναι ένα φυσεκι δεν γυρίζω να το κοιτάξω αν σκοτώνει μπρος πίσω. Gm3 fast σε διάφανο κάλυκα έριχναΕ ρε φίλε έτσι πεσμου......
Και σε κάποια φάση το σκέφτηκα ότι μπορεί να λες αυτό.....
Νsi gm3 fast, χακί καλυκας, 8αρι μέταλλο...
Μαλακό φυσιγγι...
Όλη αυτή η σειρά που έβγαζε τοτε κ που είχε δώσει τις ονομασίες των πυριτιδων ήταν ότι καλυτερο εχει παρουσιάσει η nobel sport τόσο σε εμφάνιση όσο κ σε απόδοση........Προσεγμένα.....
Χαχαχαχαχαχαχααααααχαχαχαχα!!! Εγώ όταν τραβάω 3Α σεμι μάγκνουμ το Σεπτέμβρη!
Θοδωρή εσύ;