Benelli εγώ; ;;Έχεις πρόβλημα υπερδιατρησης στις κοντινες αποστάσεις.
Πάρε μια Benelli να ξεμπερδεύεις
Benelli εγώ; ;;Έχεις πρόβλημα υπερδιατρησης στις κοντινες αποστάσεις.
Πάρε μια Benelli να ξεμπερδεύεις
Τα 3Α ήταν ποτέ 36 γραμμάρια; Πώς εξηγείται το 36;Βρε!Η εκτύπωση είναι παλιά..Όπως τα 3Α που γράφουν 36 ένα πράμα...
Πολύ πατημένο τον βλέπω τον συγκεντρωτήρα.56 λέει 54.6 είναι...Υπάρχουν και χειρότερα θα μου πεις ..
Σωστή παρατήρηση αλλά τον έκοψα και έραψα ένα για δοκιμή... και τα 3αρια νίκελ θα τα ρίξω σε ντενεκεΠολύ πατημένο τον βλέπω τον συγκεντρωτήρα.
Ποτέ. Κάτι άλλο σήμαινε.Τα 3Α ήταν ποτέ 36 γραμμάρια; Πώς εξηγείται το 36;
Πίτα ειναι.Σε υπερπροοδευτικες πυρίτιδες,και υπό προυποθεσεις,υφίσταται και η χρήση βυσμάτων ακόμα και χωρίς αμορτισέρ,όπως επίσης και βυσμάτων που προορίζονται για τη χρήση ατσάλινων σκαγιων,για να μπορεί να δημιουργηθεί σωστά η επιθυμητή αναφλεξη- καμπύλη καύσης...Αυτοί φτιάχνουν τα υλικά σύμφωνα με τις ανάγκες τους,έχουν τα κανόνια τους,εεε κάτι ξέρουν....Πολύ πατημένο τον βλέπω τον συγκεντρωτήρα.
Δεν το γνωρίζω.Πολυ παλιά,έχω δει κάποια σε Τ5 με κεντρική..Τι είχαν μέσα;Ήμουν μικλός...Τα 3Α ήταν ποτέ 36 γραμμάρια; Πώς εξηγείται το 36;
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-275Τα 3Α ήταν ποτέ 36 γραμμάρια; Πώς εξηγείται το 36;
Αλήθεια Τώρα!!!RC SERIE ORO 35gr μαύρο .
Aquila L 688 1.73 X 34.80 gr .drago 20 57.80
Φώτο δέν χρειάζονται ......
Το θεμα ειναι σε τι θηραμα να το δοκιμασω που δεν παιζει τιποτα...εννοειται οτι θα δοκιμασω και το καινουριο
Κ με granular στα ιδια κυβικα θα ειναι...Συνεχεια...
Υψος κλεισιματος 57,5
Παχος ρελιου 1,75
Βαθος ρελιου 1,7
Διαμετρος 5 τυχαιων σκαγιων 2,75 2,56 2,61 2,68 2,69(αυτο που ανοιξα ηταν το 6αρι...)
26 σκαγια/3γρ υπολογισα γυρω στα 280 σκαγια και πανω...
View attachment 63781View attachment 63782View attachment 63783
Φίλε Τάσο έχεις απόλυτο δίκαιο στην φωτό διακρινονται 4 από τα 5 μάγκνουμ φυσίγγια που παρήγαγε η nsi εκείνη την περίοδο.Εχουμε λοιπόν από αριστερά προς τα δεξιά Oca από την σπέσιαλ σειρά φυσίγγια για την χήνα σε ν.2 με 48gr. Super magnum 56gr magnum 52 gr. και τελος το vectan ao με 50 gr.upload foto forumΣτην κάτω φωτό το speedy magnum με 4γρ. σκάγια όλα τα φυσίγγια ήταν γεμισμένα σε κάλυκες 12/76 η 3' που σημαίνει μπορούσαν να τα ρίξουν όπλα με θαλάμες 3" magnumΠυρίτιδα η b&p δίνει την M310/3 την οποία κ δεν γνωρίζω.....
Το μήκος του καλυκα έχει σημασία, τόσο το φυσιγγι όσο κ το κουτί αναγράφει 12/76 η 3"..
Αλλά γιατί να λέει "super magnum" που μας παραπέμπει σε 12/89?
Πιστευω οτι με την λέξη "super" θέλει να τονισει ότι κάπου εδώ βρίσκεται και κ το ανώτερο βάρος σκαγιων για 12/76 καλυκα....
Κάτι παρομοιο είχε κάνει και nsi παλαιότερα..
Κυκλοφορουσε το magnum 52gr και ταυτόχρονα το super magnum 56γρ σε καλυκες 12/76 και τα δυο...
https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-kunigiou/nsi/nsi-super-magnum-cal12-76-56-gr./
Φίλε Τάσο έχεις απόλυτο δίκαιο στην φωτό διακρινονται 4 από τα 5 μάγκνουμ φυσίγγια που παρήγαγε η nsi εκείνη την περίοδο.Εχουμε λοιπόν από αριστερά προς τα δεξιά Oca από την σπέσιαλ σειρά φυσίγγια για την χήνα σε ν.2 με 48gr. Super magnum 56gr magnum 52 gr. και τελος το vectan ao με 50 gr.upload foto forumΣτην κάτω φωτό το speedy magnum με 4γρ. σκάγια όλα τα φυσίγγια ήταν γεμισμένα σε κάλυκες 12/76 η 3' που σημαίνει μπορούσαν να τα ρίξουν όπλα με θαλάμες 3" magnum
Νομίζω αυτό ήταν το 56γρ της Β&ΡΤο σούπερ μάγκνουμ έχει τετραπτυχο κλείσιμο ?
Δεν νομίζω ότι είναι. Κάποιο Β&Ρ ήταν. Μήπως το Mygra;View attachment 63790
Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό Κοουτσ. Εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό στην φώτο το m speed αν είναι όντως τετραπτυχο.
Δεν νομίζω ότι είναι. Κάποιο Β&Ρ ήταν. Μήπως το Mygra;