Τόσο μονόβολο λες ?Εκκλησία θα κλέβει το DT
Ωπα σε κέρασε κανας κύπριος με BERETTA αυτά τα BERETTA μας έχουν βάλει σε έξοδα να κερνάμε που να δεις τον @gvp9000 αν κάνει και βγει από την πόλη του και κάνει βλητικες δοκιμές με το benelli και με μαμά τσόκ
Πήρες Browning επιτέλουςΤΕΛΟΣ Η ΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΈΣ.
Αυτη ειναι η psb2Συνέχεια RIO PICHON LD (2006) ...
View attachment 69425
View attachment 69426
View attachment 69427View attachment 69428
View attachment 69429
Συνεχίζω παρακάτω με τα σκάγια ...
Άλλαξε η ώρα, μεγάλωσε η μέρα, δεν είχα τι να κάνω το απόγευμα, είχα και 3-4 φυσίγγια από το παλιό διάσημο RIO PICHON σε Νο.6, λέω δε σφάζω κανένα, να συγκρίνω και με τις παλιές σημειώσεις μου ... Από την άλλη, το λυπόμουν κιόλας να το σφάξω ... αλλά θυμήθηκα ότι είχα κρατήσει ένα κάλυκα από το νεώτερο Rio Royal Pichon που δοκίμαζε μια μέρα πριν κάποια χρόνια ο @Γιάννης-Χανιά στο σκοπευτήριο. Οπότε αποφάσισα να το σφάξω και μετά να το ξαναγεμίσω !!! Μόνο που του Γιάννη ήταν σε Νο. 7,5 ... αλλά δεν πειράζει !!!
Καταρχήν οι σημειώσεις μου από παλιά (το 2006):
5. RIO PICHON 36 gr
ΚΑΛΥΚΑΣ : UEE - ΜΠΛΕ - 12/70/22
ΚΑΨΟΥΛΙ : UEE-G
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : PSB-2 ? => 1,95+ gr
ΒΥΣΜΑ : Ζ2Μ ???
ΣΚΑΓΙΑ : No. 6 - 35,95 gr [9,2 p/gr - 260 p/oz] - 330
ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Αστεροειδες 6άρι
Και το σημερινό σφάξιμο, από το ίδιο κουτί ...
View attachment 69420
View attachment 69421
View attachment 69422
View attachment 69423
View attachment 69424
Συνεχίζω παρακάτω με τα ... "εντόσθιά" του ....
Aυτό το φυσίγγι χαλαρά θα πιάνει τα 900+ barΑυτη ειναι η psb2
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : PSB-2 ? => 1,95+ gr
Είχα σφάξει αλλά δεν ζυγισα γιατι τότε δεν είχα ζυγαριά....Συνέχεια RIO PICHON LD (2006) ...
Τώρα μου τα χαλασες.....Αυτά προς το παρόν .... Να δούμε και το σασμό !!!!
με ΤΙΠΟΤΑ!!!Aυτό το φυσίγγι χαλαρά θα πιάνει τα 900+ bar
Αν κ μακρινή η φωτο φαίνεται πως διαφέρει σε κάποια σημεία...Ο συγκεντρωτηρας του 36 διαφορετικός Τάσο ?
Στην φωτό μοιάζει με Θωδη και ποδαράκι στην μέση , δουλειά που βρήκαμε βραδιάτικα , αλλά αυτή είναι η αρωστεια μας - τα φυσιγγια και τα εντόσθια τους -Αν κ μακρινή η φωτο φαίνεται πως διαφέρει σε κάποια σημεία...
Τα ποδαρακια δείχνουν να είναι μαζεμένα προς το κέντρο κ υπάρχει κ μια διαφορά στο πανω μέρος της φούστας..
Εδώ είναι ίδιος με του pigeon...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-31#post-447150
Σφαξε, σφαξε!( στο r12 plus το ελληνικό θα βρεις ότι σκάγια να ναι μέσα)
Και να ταν μόνο τα σκάγια ΚωστήΣφαξε, σφαξε!( στο r12 plus το ελληνικό θα βρεις ότι σκάγια να ναι μέσα)
Aν δεν βαριέσαι κ βρεις χρόνο άνοιξε το rottweil που είναι το ίδιο ακριβώς με αυτά που εχω,...εξωτερικά τουλάχιστον....