Γιάννη προχτές στο "τρυγόνι" πλάκα έκανα επί της ουσίας, το έγραψα το ποστ για να προχωρήσει το θέμα απ' τη διαφαινόμενη φαγωμαρα. Η αλήθεια είναι ότι στην ευρύτερη περιοχή που περιέγραψα όντως έχει πουλιά φέτος. Αλλά 15 μέρες άδεια δεν έχω για να πάρω ( κλαψ κλαψ) . Πέρυσι πήρα πέντε μερουλες, αλλά φέτος 99% 0 (μηδέν) καλοκαιρινή άδεια. Θα είμαι τυχερός, επειδή πέφτει Κυριακή, ΑΝ είναι αυτό το Σ/Κ που δε θα εφημερεύω. Άντε να κολλήσω και κάνα ρεπό τη Δευτέρα. Δεν προλαβαίνω να φύγω. Η παρέα και η πρόσκληση υπάρχει, αλλά θα πάει, όπως κάθε χρόνο, "για του χρόνου να μαστε καλά".
Φέτος σκέφτομαι να ξεκινήσω (όταν) με Lambro Series2 28gr No8.5 και στη ζώνη ένα ειδικών αποστολών γέμιση μάστρο-Νικος.
Έχω και ένα κουτάκι Remington Heavy Dove No8 .
Θα περισσέψουν σίγουρα. Πέρυσι που ήταν μια καλή έναρξη όλη μέρα τουφεκισα 9 τρυγόνια, πήρα χέρι 4 και 2 χαμένα, έριξα 15 φυσίγγια. Άλλες χρονιές δε ρίχνω όλο το καλοκαίρι 15 φυσίγγια.
Το πρόβλημά μου είναι άλλο. Ότι βρήκα έναν μαύρο αετό (μάγκνουμ, όχι σούπερ) κουτας πραγματικά, στο χιλιάρικο και με τρώει η χούφτα μου, αλλά με δαγκώνει η τσέπη μου.