gvp9000
Banned
Από αύριο ...Πότε θα δούμε παρουσίαση?
Από αύριο ...Πότε θα δούμε παρουσίαση?
Εγώ τα δύο αριστερά θα ήθελα να δω. Από περιέργεια ...Από αύριο ...
Έτσι κ εγώμε τα δεξιά χάλασε όλο το κάδροΕγώ τα δύο αριστερά θα ήθελα να δω. Από περιέργεια ...
Τα δεξιά, νομίζω ξέρουμε ήδη πάνω -κατω τι θα δούμε, αλλά και προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο ...
Εγώ τα δύο αριστερά θα ήθελα να δω. Από περιέργεια ...
Τα δεξιά, νομίζω ξέρουμε ήδη πάνω -κατω τι θα δούμε, αλλά και προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο ...
Πότε θα δούμε παρουσίαση?
Πως τις ξεχωρίζω ? Δεν ξέρω.Ντιανα ( ασυμπιεστη ? ) η γνησια μαλλινη Βασιλη ??
Πως τις ξεχωρίζω ? Δεν ξέρω.
Καλημέρα! Ότι ΔΕΝ είναι αμερικάνικο ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή που είδα το κουτί. Ήθελα να στο πω, γιατί είχες γράψει ότι ¨φαίνονται αμερικάνικα", αλλά εκείνη την ώρα και δεν πρόλαβα, κι εν τω μεταξύ σου απάντησαν άλλοι. Γιατί όλα τα στοιχεία (70mm - 405 m/s - 36 gr κλπ) τα γράφει στο ευρωπαϊκό σύστημα μονάδων μόνο, και όχι στο αγγλοσαξωνικό ... Το θέμα είναι ότι ούτε για ιταλικό μου φαινόταν, με προβλημάτιζε η ονομασία Faisan (στα γαλλικά) και τα υπόλοιπα που έγραφε σε δυο γλώσσες (αγγλικά και γαλλικά). Γι' αυτό σκεφτόμουν μήπως φτιάχνεται στη Γαλλία (... ή Βέλγιο) ??? Μήπως γράφει κάπου στο κουτί πού κατασκευάζεται ??????Winchester extra duo faisan #5+#7
=================================
57.5mm - 2mm
Σκάγια 35.819gr (#5.1-#6.75) 314 σκάγια σύνολο (στρώμα, τα χοντρά πάνω)
Πυρίτιδα 1.91gr ποιά ???
View attachment 75114View attachment 75115View attachment 75116View attachment 75117
View attachment 75118
ριχτα φουλη μου σε κανα πινακα?Winchester extra duo faisan #5+#7
=================================
57.5mm - 2mm
Σκάγια 35.819gr (#5.1-#6.75) 314 σκάγια σύνολο (στρώμα, τα χοντρά πάνω)
Πυρίτιδα 1.91gr ποιά ???
View attachment 75114View attachment 75115View attachment 75116View attachment 75117
View attachment 75118
mb36 καψουλι 616 κάλυκας win….. για τα μάτια!! Κατά τα αλλά αμερικανικό !!!!
test δυσχρωματοψίας είναι αυτό?
Μαζί με τον Νίκο θα τα ρίξω και τα 4 μετά τις 29/7ριχτα φουλη μου σε κανα πινακα?
Μήπως είναι κερωμένη τσόχα;