Συνέχεια...
Cx2000,ΜΒ36 1.90!!!
κουβετ της Bashieri, diana 18αρα!
Cx2000,ΜΒ36 1.90!!!
Attachments
Last edited:
Να είσαι καλά Μητσαρα μου που έχεις τη διάθεση τη γνώση και αφιερώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου για να ασχοληθείς και να ανεβάσεις τις μετρήσεις. Μου θύμησες αφιέρωση εφηβική στον Ηλέκτρα FM ο Κώστας από Γ 2 αφιερώνει το τραγούδι στη Νικολέττα με πολύ αγάπηΣυνέχεια...
Cx2000,ΜΒ36 1.90!!!
Σε ρόλο Νικολέττας ο @outlander ?Να είσαι καλά Μητσαρα μου που έχεις τη διάθεση τη γνώση και αφιερώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου για να ασχοληθείς και να ανεβάσεις τις μετρήσεις. Μου θύμησες αφιέρωση εφηβική στον Ηλέκτρα FM ο Κώστας από Γ 2 αφιερώνει το τραγούδι στη Νικολέττα με πολύ αγάπη
Σε ρόλο Νικολέττας ο @outlander ?
Θα τα πω της "ξανθιάς" και θα τη πληρώσεις και για τη Νικολέττα ("Ποια Νικολέτα Κωστάκηηηηηη????") ....
Έχω κάνει κάτι κώνους κ εγώ παλιά...Πραγματικός διάλογος. - Εγώ. Προς Δημήτρη. Θέλω να πάρω κάποια στιγμή μια μηχανή Λαναρά σαν τη δική σου. Γυναίκα μου - πόσο έχει αυτή; Ακαριαία απάντηση Δημήτρη - 50€. Κοντεψα να εισπνευσω το πιτογυρο ΑΛΛΆ κυρίως. Δεν σαλεψα. Μιλάμε για εμπειρία στις γυναίκες οχι αστεία
δεν νομιζω πως κερδιζεις γκαζι γιαννη το αντίθετο θα έλεγα ,μπαρ και σταθερότητα στον καιρο ναι.Γκάζια.
Τα μπαρ συνεπάγονται αυξημένες ΑΡΧΙΚΕΣ.δεν νομιζω πως κερδιζεις γκαζι γιαννη το αντίθετο θα έλεγα ,μπαρ και σταθερότητα στον καιρο ναι.
Τους πουλάς?Αν θέλει κανείς να του χαρίσω κάτι κάλυκες παλιούς να το πει φτιάχνοντας κάτι κυνηγετικά χωρίζοντας φυσίγγια τους εντόπισα ξεχασμένους
Πολύ "μαύρο" χρήμα κυκλοφορεί ενδοοικογενειακά!!!Πραγματικός διάλογος. - Εγώ. Προς Δημήτρη. Θέλω να πάρω κάποια στιγμή μια μηχανή Λαναρά σαν τη δική σου. Γυναίκα μου - πόσο έχει αυτή; Ακαριαία απάντηση Δημήτρη - 50€. Κοντεψα να εισπνευσω το πιτογυρο ΑΛΛΆ κύριος. Δε σαλεψα. Μιλάμε για εμπειρία στις γυναίκες οχι αστεία
για jk6 μοιαζει ,για διασπορας ειναι πολυ αργο δεν μπορεσα να τα βρω μαζι του ,και εχει και καλη τιμη.Και διασπορέας πλαστικός σταυρός!
Το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν... Κάνει δουλειά ο διασπορεας αλλά έχει κ πολλές συσσωματωσεις σκάγιων η αποτύπωση στον πίνακα... Προφανώς η μη χρήση πλαστικού δίσκου πάνω από την πυρίτιδα στοιχίζει λίγο σε έμφραξη... Μαλακό φυσίγγι...Και διασπορέας πλαστικός σταυρός!
Στη σελίδα της εταιρείας δίνεται με ταχύτητα,λογικά αρχική, δεν το διευκρινίζει,370 m/s !