Θα είναι 2,5mm....Έχει ακέφαλη βίδα μεσα αλλά δοκίμασα όλα τα αλλεν χωρίς να ποιανει καποιο
Θα είναι 2,5mm....Έχει ακέφαλη βίδα μεσα αλλά δοκίμασα όλα τα αλλεν χωρίς να ποιανει καποιο
Μπα...Ή torx ?
Θα δοκιμάσω και τόσο μικρόΘα είναι 2,5mm....
Σαν torx μου μοιάζει...View attachment 74396Δεν είναι αλλεν κατι αλλο παίζει View attachment 74397
Έτσι μοιάζειΣαν torx μου μοιάζει...
Δεν φαίνεται καθαρά ... τράβα φωτό από πιο μακρυά.
Έτσι μοιάζει
Αν δεν είναι alen , θα είναι torx
και αν δεν είναι μετρικό allen θα είναι σε ίντσεςΑν δεν είναι alen , θα είναι torx
View attachment 74396Δεν είναι αλλεν κατι αλλο παίζει View attachment 74397
Σιγά μην εχει κ αγγλικό σπείρωμα....και αν δεν είναι μετρικό allen θα είναι σε ίντσες
Του φούστη, ... θα το βρούμε.
Εδώ ο άλλος είχε βάλει κλαρί για μειωτήρα, στο σπείρωμα κολλήσαμε ?Σιγά μην εχει κ αγγλικό σπείρωμα....
Γιατί κακό είναι? Μπορεί να την έπαθε στο κυνήγι και έκανε πατέντα.Εδώ ο άλλος είχε βάλει κλαρί για μειωτήρα, στο σπείρωμα κολλήσαμε ?
Να έσπασε ο μειωτήρας λες από το πολύ πάτημα ή θα τον έβγαλε στο κυνήγι για να τον συντηρήσει και θα τον έχασε ?Γιατί κακό είναι? Μπορεί να την έπαθε στο κυνήγι και έκανε πατέντα.
Κάπως έτσι!Να έσπασε ο μειωτήρας λες από το πολύ πάτημα ή θα τον έβγαλε στο κυνήγι για να τον συντηρήσει και θα τον έχασε ?
![]()
μην παιδευσε παρε ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι αφου λασκαρης την βιδα που ρυθμιζει το υψος που θες να κοψεις τον καλυκα , και χτυπα της δυο σφηνες με την σπασμενη μυτη του ξυραφιου για να βγουν , και βαλε μετα την καινουρια μυτη με της σφηνες που τα ξαναχτυπας σφηνοτα ολα με το κατσαβιδι και ερχοντε στην θεση του , χωρις ψαξε βρες , και τρεχα γυρευεΠως είναι αυτό το torx να δω αν έχω?
Δεν έχει δουλειά η βίδα που κανονίζει το βάθος κοπής.μην παιδευσε παρε ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι αφου λασκαρης την βιδα που ρυθμιζει το υψος που θες να κοψεις τον καλυκα , και χτυπα της δυο σφηνες με την σπασμενη μυτη του ξυραφιου για να βγουν , και βαλε μετα την καινουρια μυτη με της σφηνες που τα ξαναχτυπας σφηνοτα ολα με το κατσαβιδι και ερχοντε στην θεση του , χωρις ψαξε βρες , και τρεχα γυρευε