εγω ετσι το εκανα , τωρα εαν ο καθε καλυκοφτης εχει μικροδιαφορες , αυτο δεν το ξερωΔεν έχει δουλειά η βίδα που κανονίζει το βάθος κοπής.
Η βίδα που έγινε σήριαλ έχει σκοπό!
Με το κατσαβίδι και το χτύπημα θα ακυρώσει αυτόν τον σκοπό!![]()
εγω ετσι το εκανα , τωρα εαν ο καθε καλυκοφτης εχει μικροδιαφορες , αυτο δεν το ξερωΔεν έχει δουλειά η βίδα που κανονίζει το βάθος κοπής.
Η βίδα που έγινε σήριαλ έχει σκοπό!
Με το κατσαβίδι και το χτύπημα θα ακυρώσει αυτόν τον σκοπό!![]()
Αν σου κάνουν έλεγχο το κλαρί έχει ευλυγισία ,θα χωρέσουν τρία φυσίγγια στην αποθήκη και άντε καθάρισε μετά.Γιατί κακό είναι? Μπορεί να την έπαθε στο κυνήγι και έκανε πατέντα.
Όχι ρε κούτσουρο είναι.Αν σου κάνουν έλεγχο το κλαρί έχει ευλυγισία ,θα χωρέσουν τρία φυσίγγια στην αποθήκη και άντε καθάρισε μετά.
Αν παρω ενα τετοιο μαραφετι θα ειμαι οκ να γεμιζω μονος μου; η θελω και αλλα παρελκομενα; αν ναι μεχρι ποσα γραμμαρια? Βασικα μεχρι τα 34 να μπορω θα ειμαι μια χαρα πιστευω, 34γρ με μπαφερ που μου ειχε φτιαξει ενας φιλος περυσι και θα γαζωνουν για φασσα και λαγο, εχω αρχισει και το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα. Ειδα και ενα βιντεακι με την lee load 2 και δεν πιανει καθολου χωρο αρα το προβλημα χωρου δεν υπαρχει πλεον
ΆψογοςΕνδεικτικό αποτέλεσμα: (Για μένα εξαιρετικό) biorentabile 18 ,34 gr #6 σε 12 κ.χ. και 57.3 τελικό από 68.5
Και τα 12αρια που τα ρελιάζεις?Ωραίος @Dimitris F ! Και εγώ κάτι παρόμοιο έχω κάνει.
Έχω δύο μηχανές Λαναρά και μία Lee. Με τη Lee κλείνω φυσίγγια 12 cal, με τη μία του Λαναρά φυσίγγια 20 cal και στη δεύτερη του Λαναρά έχω βάλει στο ένα μέρος το 3ο στάδιο του Λαναρά για 12 cal και στο άλλο θα βάλω (όταν μου το φτιάξει) to 3ο στάδιο για το 20cal. Έχω βγάλει τη μανιβέλα και στην πατούρα του κόντρα στροφείου που είχε για 12cal έβαλα για 20 cal ώστε να κάθετε καλά το φυσίγγι.
Εγώ πριν πάρω το τρίτο στάδιο είχα κάνει πατέντα με κομμένο και ρελιασμένο μικρό κάλυκα που το φώλιαζα στο δαχτυλίδι για τα δράμια. Το πατούσα σε αυτοσχέδια πρέσα.Ενδεικτικό αποτέλεσμα: (Για μένα εξαιρετικό) biorentabile 18 ,34 gr #6 σε 12 κ.χ. και 57.3 τελικό από 68.5
Με έπιασες!Και τα 12αρια που τα ρελιάζεις?
Ααααα,εσύ ξηγηθηκες ξεβρακωμα!@ΓΙΑΝΝΗΣ. τα "άντερα" πήγαιναν 11 κιλά...
Καλησπέρα ξέρουμε πόσο έχει το 3ο στάδιο του ΛαναράΜαχαίρι του Λαναρά, 3ο omv στη παλιά ρελιαστρα και επιστροφή στη μηχανή 2 σταδίων, για ρελι,με το στροφείο του Λαναρά!
ΙΩΛΑΝ 2102632194Καλησπέρα ξέρουμε πόσο έχει το 3ο στάδιο του Λαναρά
Εγώ το πήρα 22 ευρώ από τον ίδιο το Λαναρά.Καλησπέρα ξέρουμε πόσο έχει το 3ο στάδιο του Λαναρά