Πλαγιόκαννο

Πρώτα χαλάμε εμείς και μετά τα όπλα
Σωστή συντήρηση, σωστά πυρομαχικά και εάν χρειαστεί προληπτική αλλαγή ορισμένων εξαρτημάτων και κρατάνε για αρκετές δεκαετίες (εξαιρούνται όπλα που έφυγαν εξαρχής ελλατωματικά από το εργοστάσιο)
Όταν πήρε την 302 ο πατέρας μου πρέπει να ήμουν μωρό ακόμα
Ο πατέρας μου πέθανε,εγώ στις τελευταίες εξετάσεις βρέθηκα με λίγη χοληστερίνη και λίγα τριγλυκερίδια και η 302 εάν την βγάλω από την θήκη κελαηδάει λές και αγοράστηκε χθές
Ώπα Ώπα για πε νούμερο τριγλυκερίδια και χοληστερίνη
Άρχισε το περπάτημα μην περιμένεις το κυνήγι

Νούμερα δεν θυμάμαι δεν είναι και κάτι τραγικό
Το θέμα είναι ότι καπνίζω εκεί στραβώνει πολύ η δουλειά

Με την 302 οι τιμές ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ!
Αν θέλεις αρκετή αερόβια και πεσμένες τιμες,.....υπάρχουν άλλα....🤗

Νούμερα δεν θυμάμαι δεν είναι και κάτι τραγικό
Το θέμα είναι ότι καπνίζω εκεί στραβώνει πολύ η δουλειά
Κακή συνήθεια κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα Marlboro ορέ πούστη μου το γράφω και το νιώθω
Το έκοψα μαχαίρι για οχτώ χρόνια
Μετά κάπνιζα ένα δυο χρόνια άντε το έκοβα
Τώρα το έχω ξανά κομμένο ένα χρόνο ε κάνα πούρο κάνω
Αλλά απο όταν το έκοψα δεν έβαλα Marlboro στο στόμα

Αλλιώς, παίρνεις ένα Baikal και το πάς στον Παπατσαρούχα.Κι έχεις όπλο,όπως το θές.
Αν δεν σε νοιάζει,η μεταπώληση.
Σαν κάτοχος αυτό που έχω δεί ότι χρειάζεται ,κοντάκι στα μέτρα σου και εναλλασσόμενα τσοκ,δεν χρειάζεται να του αλλοιώσεις την καταγωγή.

Πρώτα χαλάμε εμείς και μετά τα όπλα
Σωστή συντήρηση, σωστά πυρομαχικά και εάν χρειαστεί προληπτική αλλαγή ορισμένων εξαρτημάτων και κρατάνε για αρκετές δεκαετίες (εξαιρούνται όπλα που έφυγαν εξαρχής ελλατωματικά από το εργοστάσιο)
Όταν πήρε την 302 ο πατέρας μου πρέπει να ήμουν μωρό ακόμα
Ο πατέρας μου πέθανε,εγώ στις τελευταίες εξετάσεις βρέθηκα με λίγη χοληστερίνη και λίγα τριγλυκερίδια και η 302 εάν την βγάλω από την θήκη κελαηδάει λές και αγοράστηκε χθές
Ετσι ακριβώς...
Φαντάσου κ πόσες γενιές έχουν αλλάξει κάποια όπλα..
Με μια σωστή χρήση, συντήρηση κ με τα "ενδεδειγμένα" φυσίγγια δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν αλλά κ οποιαδήποτε βλάβη κ να προκύψει αυτη θα επισκευαστεί χωρίς πολυ κόπο....
Μόνο οταν το όπλο αφεθεί ξεχασμένο η στην τυχη του δεν υπάρχει καμία σωτηρία.....

Θα το ξαναπω........
Αλίμονο από εμάς...........

Κων/νε, απ' το GUERINI Essex είχα ανεβάσει την περασμένη Παρασκευή μερικές φωτό απ' το δικό μου, αυτό καθεαυτό όπλο...

Εδώ είναι: www.hunterslife.gr/forums/threads/Άδεια-αγοράς-κυνηγετικού-όπλου.4394/page-2

Το μοντέλο Essex δεν βρίσκεται πια στην γραμμή παραγωγής τού εργοστασίου εδώ κι αρκετά χρόνια...

Όσο για το GUERINI Invictus, πάλι είχα ανεβάσει μερικές φωτό τού δικού μου όπλου, τότε που μου ήρθε...

Εδώ είναι κι αυτό: www.hunterslife.gr/forums/threads/caesar-guerini-invictus.3455/page-3

Και δύο επίσημα βιντεάκια τής CAESAR GUERINI για το ολόιδιο μοντέλο που κατέχω εγώ, δηλαδή το INVICTUS 1 Sporting...

www.youtube.com/watch?v=ipS9KSBWNho & www.youtube.com/watch?v=Qcmho6APrrs

View attachment 68859
Τι τα μαζευεις? το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις 2 τουλάχιστον. ψαχνω το κυνηγετικό το ελαφρύ μήπως σου βρίσκεται κανα τετοιο?

Τι τα μαζευεις? το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις 2 τουλάχιστον. ψαχνω το κυνηγετικό το ελαφρύ μήπως σου βρίσκεται κανα τετοιο?
Σου είχα στείλει πριν λίγο καιρο για ένα όπλο αν σε ενδιαφέρει πες μου

Τι εννοείς Νικόλαε, ''λελογισμένη''...;;

''Λελογισμένη'' χρήση, αγαπητέ Χάρη, εννοώ αυτό που ολόσωστα προανεφέρθη από μερικούς φίλους, δηλαδή χρήση βάσει των προδιαγραφών και των αντικειμενικών δυνατοτήτων τού εκάστοτε όπλου...
Αυτό, σε συνδυασμό και με την ενδεικνυόμενη, απαραίτητη κι αναγκαία συντήρηση, κάνει τα όπλα μας να παραμένουν διά πάντα ''ακμαιότατα'', αλλά και προθυμότατα διά να ενδώσουν πολύ ευχαρίστως εις τας ορέξεις τών (ευσυνηδείτων, επιμελών και μερακλήδων) κατόχων των...!! :):)

Last edited:

Φίλε Κων/νε, δεν προορίζω κάποιο προς πώλησην. Προς το παρόν τουλάχιστον...

Γνήσιος οπλόφιλος είμαι, για την ακρίβεια ''δικαννόφιλος'', κι έχω καταφέρει να κάμω μιαν συλλογή από 10 συνολικά δίκαννα, 8 ορθά & 2 πλάγια... (Στα 10, συμπεριλαμβάνω και το Ellipse Evo Light τής Caesar Guerini, το οποίο θα γίνει δικό μου προσεχώς...)

Για την ιστορία, ακριβώς τα κάτωθι είναι, όλα κι όλα μου:

Δίκαννα ορθόκαννα (cal. 12):
(1) Antonio Zoli Columbus Gold, (2) Beretta SV 10 Perennia 1 (Kick Off system), (3) Browning Cynergy Hunter Light, (4) Caesar Guerini Essex, (5) Caesar Guerini Invictus 1 Sporting, (6) Marocchi Finnclassic 512 SD Light, (7) SKB 605 S, (8) Caesar Guerini Ellipse Evo Light.

Δίκαννα πλαγιόκαννα (cal. 12):
(9) Armitalia di Lucchini (under lever), (10) Ugartechea 40 EX.

Last edited:
Φίλε Κων/νε, δεν προορίζω κάποιο προς πώλησην. Προς το παρόν τουλάχιστον...

Γνήσιος οπλόφιλος είμαι, για την ακρίβεια ''δικαννόφιλος'', κι έχω καταφέρει να κάμω μιαν συλλογή από 10 συνολικά δίκαννα, 8 ορθά & 2 πλάγια... (Στα 10, συμπεριλαμβάνω και το Ellipse Evo Light τής Caesar Guerini, το οποίο θα γίνει δικό μου προσεχώς...)

Για την ιστορία, ακριβώς τα κάτωθι είναι, όλα κι όλα μου:

Δίκαννα ορθόκαννα (cal. 12):
(1) Antonio Zoli Columbus Gold, (2) Beretta SV 10 Perennia 1 (Kick Off system), (3) Browning Cynergy Hunter Light, (4) Caesar Guerini Essex, (5) Caesar Guerini Invictus 1 Sporting, (6) Marocchi Finnclassic 512 SD Light, (7) SKB 605 S, (8) Caesar Guerini Ellipse Evo Light.

Δίκαννα πλαγιόκαννα (cal. 12):
(9) Armitalia di Lucchini (under lever), (10) Ugartechea 40 EX.
Να είσαι γερός, με υγεία να τα χαίρεσαι!!! :)

Back