Ναι αν έχει μάθει σε όπλα με μια σκανδάλη..Εγώ πιστεύω ότι άμα είναι Μονοσκανδαλο πολύ γρήγορα θα το συνηθίσει.
Αλλά δεν μιλάμε για αυτό το θέμα.....
Ναι αν έχει μάθει σε όπλα με μια σκανδάλη..Εγώ πιστεύω ότι άμα είναι Μονοσκανδαλο πολύ γρήγορα θα το συνηθίσει.
Τώρα γιατί το είπες αυτό??Εγώ πλέον δε μπορώ να κυνηγήσω με πλαγιοκαννο, ενώ είχα αποκλειστικά αυτό
Αφου συνηθισες με τον δουκα του μοντεφελτρο....πλέον με την καραμπίνα έχω δοκιμάσει να το δουλέψω δύο φορές και απλά αναρωτιέμαι τόσα χρόνια πως κατάφερνα να έχω επιτυχίες, πήγαν οι αστοχίες σύννεφο.
Αστον παραμιλάει έχει πυρετό απο τον κορονοιοΤώρα γιατί το είπες αυτό??
(Ευτυχώς είσαι γιατρός κ θα μου ρίξεις την πιεση)
Αφου συνηθισες με τον δουκα του μοντεφελτρο....
Για εμένα αυτό είναι το θέμα,εκεί θα δυσκολευτώΘέμα με τη διπλή σκανδάλη δεν είχα καθόλου όμως.
Άλλη χάρη το πλάγιο αλλά δυστυχώς είναι σε παρακμήΕγώ έχω ποζε και αυτογεμη αν δω πλάγιο τα μάτια δεν ξεκολλάνε απο εκεί θα το πιάσω θα το επωμισο
Παω καμία φορά στον χατζιωτη τα χουφτώνω
Τρελα είναι τα ρημάδια
Εκεί παίζουν ρόλο οι δύο σκανδάλες για όποιον δεν τις έχει συνηθίσειΤο πλαγιόκαννο ειδικά σε κυνήγια όπως π.χ. της μπεκάτσας για εμένα προσωπικά δεν παίζεται....σηκώνεις και μπουκάρεις το θήραμα με τισ δύο κάννες και την ρίγα να δημιουργούν....αεροδρόμιο για προσγείωση χαχα
View attachment 83496
View attachment 83497
Γενικά σε όλα τα κυνήγια Φέρμας είναι ότι καλύτερο!Το πλαγιόκαννο ειδικά σε κυνήγια όπως π.χ. της μπεκάτσας για εμένα προσωπικά δεν παίζεται....σηκώνεις και μπουκάρεις το θήραμα με τισ δύο κάννες και την ρίγα να δημιουργούν....αεροδρόμιο για προσγείωση χαχα
View attachment 83496
View attachment 83497
Μην το δίνεις αυτό, και γιατί αξίζει και γιατί ήταν του μακαρίτη του πατέρα σουΜάλλον θα προχωρήσω σε αυτό που πρότεινε ο benelli I.h. Να βγει η χρονιά κ θα πάω στον Αντωνάκο να το φέρει εκεί που πρέπει. Εκτός κ αν μου τη βαρέσει κ το βγάλω για δόσιμο. Έχω μαζέψει 5 όπλα κ χρησιμοποιω μόνο το 1
Από τα 5 τα 4 είναι του πατέρα. Από τη μια λυπάμαι να δώσω έστω κ ένα, από την άλλη σκέφτομαι ότι εκείνο το silver pigeon με τη ρυθμιζόμενη ράχη που λιγουρευομαι δεν θα το αποκτήσω ποτέ αν δεν δώσω έστω 2 από τα υπάρχοντα.Μην το δίνεις αυτό, και γιατί αξίζει και γιατί ήταν του μακαρίτη του πατέρα σου
Προσπάθησε να το φέρεις στα μέτρα σου και πάλεψε το εάν γίνεται να το συνηθίσεις, ούτως ή άλλως το έχεις δεν το αγοράζεις
Εκτός και αν έχεις και κάποιο άλλο του πατέρα σου
Και εγώ ακριβώς ίδια περίπτωση,5 όπλα τα 4 του μακαρίτη του πατέρα μουΑπό τα 5 τα 4 είναι του πατέρα. Από τη μια λυπάμαι να δώσω έστω κ ένα, από την άλλη σκέφτομαι ότι εκείνο το silver pigeon με τη ρυθμιζόμενη ράχη που λιγουρευομαι δεν θα το αποκτήσω ποτέ αν δεν δώσω έστω 2 από τα υπάρχοντα.
Κάνε το πρώτα δεξί και θα το συνηθίσεις , απλώς μην απογοητευτεις από το πρώτο κυνήγι , θέλει εξόδους και τουφεκιές.Ετσι πίστευα κι εγώ και επειδή ήμουν αριστερός το πήρα μονοσκανδαλο και το έκανα τόσο κέφι που το μετετρεψα και σε δισκανδαλο .Μάλλον θα προχωρήσω σε αυτό που πρότεινε ο benelli I.h. Να βγει η χρονιά κ θα πάω στον Αντωνάκο να το φέρει εκεί που πρέπει. Εκτός κ αν μου τη βαρέσει κ το βγάλω για δόσιμο. Έχω μαζέψει 5 όπλα κ χρησιμοποιω μόνο το 1
Εχεις αλλο πλαγιο απο τον πατερα;Από τα 5 τα 4 είναι του πατέρα. Από τη μια λυπάμαι να δώσω έστω κ ένα, από την άλλη σκέφτομαι ότι εκείνο το silver pigeon με τη ρυθμιζόμενη ράχη που λιγουρευομαι δεν θα το αποκτήσω ποτέ αν δεν δώσω έστω 2 από τα υπάρχοντα.
Υπάρχει ένα Hemingway που είναι πανέμορφο το άτιμο και ένα baikal με τις μετατροπές που εκανε ο παπατσαρουχας που έχει μείνει στο χωριό για ασφάλεια κ καλα.Εχεις αλλο πλαγιο απο τον πατερα;
Εαν οχι δωσε καποιο αλλο οπλο του και κρατα το
Δες τι σε βολευει να κανεις με το κοντακι για να το κυνηγας
Ειναι μαχιμο οπλο
Σημερα αξιοπιστο πλαγιο δεν περνεις ευκολα
Και αυτο που εχεις ειναι
Για να το ξαναπαρεις θα χρειαστεις πολλα περισοτερα απο οσα θα παρεις αν το πουλησεις γιατι δεν ενδιαφερονται πολλοι για πλαγια αρα η ζητηση ειναι σχετικα μικρη
Φυσικα μονο εσυ ξερεις καλυτερα τι σε βολευει ξαι συμφερει
Εμεις απλα λεμε αποψεις
Πιάστα στα χέρια σου και αφιέρωσέ τους λίγο χρόνο και δοκιμές.Υπάρχει ένα Hemingway που είναι πανέμορφο το άτιμο και ένα baikal με τις μετατροπές που εκανε ο παπατσαρουχας που έχει μείνει στο χωριό για ασφάλεια κ καλα.