Καλά, από παρατηρητικότητα ... σκίζετε όλοι σας!!!
... Και νόμιζα πως εγώ δεν βλέπω καλά, λόγω ηλικίας !!!
Προσέξατε τις φωτογραφίες που έβαλε ο Γιάννης; Τι γράφει πάνω στην κάννη; .what. ...
Παιδιά το όπλο είναι
Maroccini, όπως είπε αρχικά ο Χρύσανθος. Δεν είναι
Marocchi !!! Βέβαια οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές και τα γράμματα είναι "καλλιγραφικά" και δεν διαβάζονται εύκολα, αλλά είναι προφανές ότι γράφει Maroccini. Δείτε τις δυο λέξεις και πείτε με ποια από τις δυο μοιάζει πιο πολύ η επιγραφή στην κάννη;
Από περιέργεια έψαξα στο google για maroccini και βάζω παρακάτω δυο φωτο (βέβαια είναι από σ/π αλλά δεν έχει σημασία, πλαγιόκαννο δεν βρήκα ούτε της μιας μάρκας ούτε της άλλης). Δείτε την επιγραφή:
A.V. Maroccini - made in Italy ... με καλλιγραφικά γράμματα! Δεν είναι ίδια ;;;;;; Φαίνεται και το καλλιγραφικό V πριν από το M στις φωτό του Γιάννη, το Α έχει κοπεί ...
Δεν νομίζω ότι χωράει καμιά αμφιβολία ...
--- Γιάννη, προς θεού με τα παραπάνω δεν θέλω να σου κατηγορήσω το όπλο, εξάλλου ούτε τα Marocchi ξέρω, ούτε τα Maroccini, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη ... Αφού είναι σε καλή κατάσταση δεν κουνάει και η τιμή του είναι καλή και σου αρέσει, χτύπα το. Κι εγώ να τόβρισκα μπορεί να τόπαιρνα!!! Απλά επισημαίνω ένα λάθος, που γίνεται πολλές φορές, ειδικά σε όπλα από όχι ιδιαίτερα γνωστές φίρμες.
Το ότι στο δελτίο γράφει Marocchi, άστο ... τι να πούμε! Αυτό ήξερε ο αστυνομικός, αυτό νόμισε ότι έβλεπε, και αυτό έγραψε !!! Υπάρχουν πάρα πολλά παλιά όπλα με λάθη στα δελτία κατοχής. Ο Κυπρίδημος έχει γράψει ότι σε ακριβό όπλο, αλλά άγνωστου κατασκευαστή, βρήκανε τη λέξη SAFE μπροστά από την ασφάλεια και τη γράψανε στο δελτίο σαν τη μάρκα του όπλου !!!
.buy.
Και το δικό μου BAIKAL, στο δελτίο κατοχής το έχουνε γράψει BAI
CAL ...