Εχεις καποιες πυριτιδες ;View attachment 11186View attachment 11187
Καλησπέρα. Αυτό το βύσμα σας λέει κάτι; Σα χρονολογία είναι πολύ παλιό, λίγο άνω της 20ετιας, έχω βρει δυο μεγάλες σακούλες γεμάτες από δαύτα, του πατέρα μου. Είναι 18χιλ το ύψος του και σκληρό σαν κούτσουρο. Με τη ρελιάστρα χειρός, θα μπορούσα κάπως να το αξιοποιήσω άραγε στα 30-32γρ?
Έχω αλλά είναι παλιές και χύμα (gm3, sokol) και λέω να μην ξεκινήσω με αυτές, οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, με δεδομένο πως μιλάμε για πρωτάρη!!!Εχεις καποιες πυριτιδες ;
Σε εμπορικα ποια σου αρεσουν ;Έχω αλλά είναι παλιές και χύμα (gm3, sokol) και λέω να μην ξεκινήσω με αυτές, οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, με δεδομένο πως μιλάμε για πρωτάρη!!!
Λάμπρο κίτρινο 30, Ρουμελιώτη 30-32Σε εμπορικα ποια σου αρεσουν ;
Αν δεν κανω λαθος ειναι οι παλαιοι του Καρδαρα....πριν την φωτια στις εγκαταστασεις του,Εχω και εγω αρκετους,σε διαφορα υψη....μου τους χαρισε φιλος,δεν τους εχω χρησιμοποιησει ποτε,αλλα νομιζω οτι αν το βυσμα στη φωτο ειναι 18ρη θα ειναι χαμηλο στα 30-32 γραμμαρια!!View attachment 11186View attachment 11187
Καλησπέρα. Αυτό το βύσμα σας λέει κάτι; Σα χρονολογία είναι πολύ παλιό, λίγο άνω της 20ετιας, έχω βρει δυο μεγάλες σακούλες γεμάτες από δαύτα, του πατέρα μου. Είναι 18χιλ το ύψος του και σκληρό σαν κούτσουρο. Με τη ρελιάστρα χειρός, θα μπορούσα κάπως να το αξιοποιήσω άραγε στα 30-32γρ?
Πράγματι είναι χαμηλό για τη δουλειά που το θέλω, σκέφτομαι (χωρίς να ξέρω εάν έχει νόημα από άποψη ασφαλείας-αποδοσης) με κοντύτερο κάλυκα εάν θα μπορούσε να γεμίσει με στρογγυλό ρελι.το βυσμα στη φωτο ειναι 18ρη θα ειναι χαμηλο στα 30-32 γραμμαρια!!
Ρουμελιώτη 30-32???? Βασιλιάς, αλλά αν σε ακούσει ο Κωστάκης θα βγάλει σπυράκια με τις ισπανικέςΛάμπρο κίτρινο 30, Ρουμελιώτη 30-32
Αυτά ρίχνω κυρίως
Σε χαμηλοτερο καλυκα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει,αν και ειμαι της γνωμης,αφου αρχιζεις τωρα την ενασχοληση ,να δουλεψεις με νεα υλικα....υπαρχουν αξιολογα βυσματα και Ελληνικα και εισαγωγης!!Τωρα στα 32 gr για να ξεκινησεις την προσπαθεια σου,ευκολες και με μεγαλο ευρως πυριτιδες ειναι και η Α1 και η PSB1 και η CSB5(30gr.)Αυτες τις δουλευει κατα κορον ο Ρουμελιωτης,στα 32αρια και στα 30αρια, που οπως ανεφερες τα εχεις κυνηγησει!!!!Η συμβουλη μου ειναι να ξεκινησεις με αστεροειδες κλεισιμο,εκει ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.....σου ευχομαι καλη επιτυχια ,εξαλου ειναι τοσα εμπειρα παιδια στο φορουμ,για οποιαδηποτε βοηθεια χρειαστεις!!!Πράγματι είναι χαμηλό για τη δουλειά που το θέλω, σκέφτομαι (χωρίς να ξέρω εάν έχει νόημα από άποψη ασφαλείας-αποδοσης) με κοντύτερο κάλυκα εάν θα μπορούσε να γεμίσει με στρογγυλό ρελι.
E....δεν ειναι!!!!!Το ρελι κρυβει πολλα μυστικα και παααααρα πολυ γνωση!!!!Το αστερη είναι ποιο εύκολο από το ρελι;
ΑκριβοςE....δεν ειναι!!!!!Το ρελι κρυβει πολλα μυστικα και παααααρα πολυ γνωση!!!!