Τρολαρισμα λέγεται.Δεν πιστεύω να έχει όπλο με κλείστρο.Προκλητική επίδειξη πλούτου.
Τρολαρισμα λέγεται.Δεν πιστεύω να έχει όπλο με κλείστρο.Προκλητική επίδειξη πλούτου.
Έχει μου φαίνεται ένα και μοναδικό ... μάλλον σκουριασμένο από την αχρησία ...Τρολαρισμα λέγεται.Δεν πιστεύω να έχει όπλο με κλείστρο.
Εχω 2 αλλά όπως το είπες.Μάλλον καλογυαλισμένα κ στην άκρη.Έχει μου φαίνεται ένα και μοναδικό ... μάλλον σκουριασμένο από την αχρησία ...
@chevy z71 ??? Καλά θυμάμαι ?
Ολοι ζοριζόμαστε Παναγιώτη.Πλάκα κάνω.Προκλητική επίδειξη πλούτου.
Το είδα χθες αυτο κ απόρησα26€ η Granular....???????
19€ την πήρα πρίν κανά 2 εβδομάδες.Το είδα χθες αυτο κ απόρησα
Πόσο είχε πριν? Στα 15-16 ευρώ τη θυμάμαι τελευταία φορά
Κι εγώ δεν πιστεύω να με πήρες στα σοβαρά.Εχω 2 αλλά όπως το είπες.Μάλλον καλογυαλισμένα κ στην άκρη.
Δικαννάκι ,24 -28 γραμμαριάκια και μονοτουφεκιές τούφες!!!
Ολοι ζοριζόμαστε Παναγιώτη.Πλάκα κάνω.
Μπουρδέλο έχουν γίνει όλοι οι τομείς.
Πολύ σωστά Γιάννη. Δεν χρειάζεται να τουφεκαμε την τσίχλα σαν τον Πρέκα με το πολυβόλο. Διαλεχτες τουφεκιές εκεί που πρέπει και άμα είσαι τύπος happy trigger τότε.... Το ΔΙΚΑΝΝΟ που έλεγε και ο Φωτόπουλος χαχαχαχαχαΠας και για τσιχλα με 2 κουτάκια και ρίχνεις όταν και όπου πρέπει και μόνο καρτερακι .Μονοκανακι μπαικαλ κτλ.
Είμαστε αλεργικοι στα 28αρια φίλος.Πάρτε 28 γραμμάρια ρε παιδιά λαμπρο 6,5€ έχουν ακόμα η ότι άλλο σε λίγα γραμμάρια για τσίχλες είναι μάνα
Ε ναι εντάξει,όπως έχει μάθει ο καθένας και με ότι τού κάνει κέφι εγώ με αυτά και 24 πάωΕίμαστε αλεργικοι στα 28αρια φίλος.
Από Εύβοια είσαι?και 24 πάω
Έχει τύχη να κυνηγήσω κι εκεί τσίχλες φέτος γινόταν βρασμός,εδώ σε μας λίγα όχι από ΈβροΑπό Εύβοια είσαι?
Εκεί πήγαμε με 32 γραμμάρια όμως χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαΈχει τύχη να κυνηγήσω κι εκεί τσίχλες φέτος γινόταν βρασμός,εδώ σε μας λίγα όχι από Έβρο
Η Εύβοια φετος μόνο 24 και 28 αδερφουλη. Θα πω στον Ρουμελιώτη να μου φτιάξει και ένα ενδιάμεσο στα 26.....Από Εύβοια είσαι?
Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του αλλά θα κάνω προβλεψη. 28άρια 6€ 30αρια 6,7€ csb32 7,2€.Για να δουμε και ο ρουμελιοτης τι τιμές θα μπόρεση να κάνει και οι άλλοι κατασκεβαστες
Πρόσεχε μην πιαστεί το καλσόν σε κάνα βάτο.Η Εύβοια φετος μόνο 24 και 28 αδερφουλη. Θα πω στον Ρουμελιώτη να μου φτιάξει και ένα ενδιάμεσο στα 26.....
Το καλσόν θα πιαστεί γιατί θα ψάχνω την τσιχλα που έπεσε στουπί μέσα στο βατό ρε.Πρόσεχε μην πιαστεί το καλσόν σε κάνα βάτο.
Ασε το είκοσι έξι γιατί μπορεί να σου βγει εικοσι τρέξει...Η Εύβοια φετος μόνο 24 και 28 αδερφουλη. Θα πω στον Ρουμελιώτη να μου φτιάξει και ένα ενδιάμεσο στα 26.....