Προσφορές-Τιμές

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,διαβασα σε κυνηγετικο σαιτ, για αποφαση που μπορει να παρθει μελλοντικα,για απαγορευση μολυβδου και κατ,επεκταση των μολυβδινων σκσγιων.Ο μολυβδος ειναι τοξικος και σταδιακα θα μειωνεται η χρηση του ,μεχρι την τελικη καταργηση του.Το σκεπτικο αυτο, περα απο την δημοσια υγεια,ουσιαστικα θετει εκτος χιλιαδες οπλα,καθως θα υποχρεωσει αρκετους κυνηγους σε αγορα νεων οπλων,που θα διαθετουν τις απαιτουμενες προδιαγραφες ,για χρηση και ατσαλινων σκαγιων,που ανηκουν στην κατηγορια των μη τοξικων.Τελικα δεν ξερει τι να πιστεψει κανεις με ολα αυτα που ακουει και βλεπει....
Αν και πιστεύω ότι θα αργήσει πολύ να εφαρμοστεί, λύσεις υπάρχουν απλά θα πρέπει να ξεχάσουμε αρκετά από αυτά που ξέρουμε. Με 30γρ ατσάλινα σε νούμερα 4 και 7 θα κάνουμε όλα μας τα κυνήγια, πάντα με γυαλιά και πάντα έως τα 30/35 μέτρα.

Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!
Κλειστροφαγο ,εδώ έχει κουρεψει κεφαλή από benelli.
Για ποιο μασούρι μιλάτε παίδες ?

Φετος το χειμωνα εριξα πολλα κουτια με διαφορες συνθηκες.
Χωρια τους περιεργους κροτους,τα κλωτσηματα κλπ.,δεν σκοτωνε καθιστο κοτσυφα στα 15 μετρα.
Πεφταν τα πουλια και ξανασηκωνοντουσαν.
Μολις εβαζα τα B&P Classic,άλλαζε το εργο....
Αντι-φυσίγγιο !!!!
Αυξάνει τις αναστάσεις ...

Βάλε φωτό ... πήρα 2 κουτιά από Καλκ. (δεν νομίζω ότι λέτε για αυτά ...)
Αν είναι να τα δώσω στον ξάδερφο που έχει γερό όπλο αχαχαχα ...

View attachment 51237
Αυτά είναι τα μαϊμού Ισπανικά Βασίλη.Τα αντέγραψαν από το κράτος της Πελλοπονήσου.Δωστα όπου βρείς και πάρε τα καινούργια Στόκας που βγαίνουν.

Ο καλκ έχει τα γνήσια ισπανικά μη φοβού.Ηταν μια εποχή πριν 4-5 παραπάνω;χρόνια που γινόταν χαμός όλοι μίλαγαν γι αυτά η διανομή με τα ΚΤΕΛ παντού, οσπου ξεφουσκωσε για κάποιους ατσαλα.

View attachment 51237
Εγω εριξα φετος μια κουτα imperial ελληνικα,απο τον Πυργο Ηλειας.
Υπερευχαριστημενος χωρις κανενα προβλημα.
Θα κοιταξω να αγορασω παλι 1-2 κουτες και να το καθιερωσω ως βασικο στα τσιχλοκοτσυφα.
Στα 6,50 ευρω το πηρα περσυ.
Τωρα μπορει να ειναι στα 8+:rolleyes:

Ήρθε και στα Χανιά το καινούργιο 28αρι του ναυπλιωτη το double sim με ισπανική πυρίτιδα στην εκπληκτική τιμή των 8 ευρώ.εχουμε ξεφύγει τελείως νομιζω
Την απάντηση μόνο εμείς μπορούμε να την δοσουμε ευρι… αλλά αλλά μερικοί θα το πάρουν Να είσαι σιγουρος

Θα κοιταξω να αγορασω παλι 1-2 κουτες και να το καθιερωσω ως βασικο στα τσιχλοκοτσυφα.
Έχω ρίξει παλιά και εγώ κανένα πρόβλημα αξιοπρεπέστατο και το 32 και το 34

Ριχτο και στα τρυγόνια.

Βασίλη άνοιξε σε παρακαλώ τα κουτιά και δες αν είναι η ίδια παρτίδα με τα δικά μου.
Απ τα δικά μου βγήκε το μαϊμούλι και έψαχνε το φαγητό του :)

Το κουτί ήθελα να δω ξέρω ότι ο Καλκ φέρνει τα original.
Αυτό είναι το μαϊμουδόκουτο ;
Μιλάμε για παραχαράκτες τώρα, όχι μαλακίες. Αχαχα

Απ τα δικά μου βγήκε το μαϊμούλι και έψαχνε το φαγητό του :)

Το κουτί ήθελα να δω ξέρω ότι ο Καλκ φέρνει τα original.
Αυτό είναι το μαϊμουδόκουτο ;
Μιλάμε για παραχαράκτες τώρα, όχι μαλακίες. Αχαχα
Δεν έχει σημασία το κουτί,οι μπανάνες να είναι καλές!

Πάντως ξέχωρα από την πλάκα, το φυσίγγιο αυτό πέρα από τον θόρυβο της ντουφεκιάς έκανε και περίεργα σκοτώματα, άλλες φορές έλειπε το κεφάλι, άλλες η φτερούγα, άλλες το πόδι με το μπούτι μαζί, πώς στα διάλο τα έστελνε δεν μάθαμε ποτέ! ήρθε και το κλείστρο το σπασμένο σε δύο μεριές περικαλώ, και ησύχασε!. Εάν με είχε ακούσει θα είχε γλυτώσει το κλείστρο!.:D:D.sarcastic.

θεοδωρη τι οπλο εχεις?

Back