Προσφορές-Τιμές

Το εχω σε 9αρι,αλλα πρεπει να ειναι το αγγλικο,γιατι απ 'εξω γραφει 2mm.
Δηλαδη 9,5 ιταλικο.
Το ιταλικο 9αρι ειναι 2,1mm
Το θεωρω ψιλο για τις αποστασεις που κυνηγαω...
παρε 1 ,2 κουτια καινουργια ρε μην ριξεις με τα 9αρια.

σου χει κάνει εμπλοκές;
Σε ενα πρωινο τσιχλας,με πολυ παγετο και υγρασια,μου εκανε 3-4 εμπλοκες με διαφορετικα φυσιγγια.
Το ιδιο ακριβως φαινομενο και σε μια M2 διπλα μου.3-4 εμπλοκες και εκει,παλι με διαφορετικα φυσιγγια.
Το δικο μου οπλο,9 χρονια ακαθαριστο οταν εγινε.Δεν ειχα ασχοληθει ποτε.
Για του φιλου με την M2 δεν κατεχω...
Κατα τα αλλα σκυλι μαυρο.Ουτε κλειστρα ουτε τιποτα:cool:

Last edited:
Σε ενα πρωινο τσιχλα,με πολυ παγετο και υγρασια,μου εκανε 3-4 εμπλοκες με διαφορετικα φυσιγγια.
Το ιδιο ακριβως φαινομενο και σε μια M2 διπλα μου.3-4 εμπλοκες και εκει,παλι με διαφορετικα φυσιγγια.
Το δικο μου οπλο,9 χρονια ακαθαριστο οταν εγινε.Δεν ειχα ασχοληθει ποτε.
Για του φιλου με την M2 δεν κατεχω...
Κατα τα αλλα σκυλι μαυρο.Ουτε κλειστρα ουτε τιποτα:cool:

9 χρόνια ακαθάριστο και δούλευε ?

Βάλε φωτό ... πήρα 2 κουτιά από Καλκ. (δεν νομίζω ότι λέτε για αυτά ...)
Αν είναι να τα δώσω στον ξάδερφο που έχει γερό όπλο αχαχαχα ...

View attachment 51237
Ωχ ωχ μάνα μου 38 χρόνια το Baikal mp 27 USSR ρίχνοντας αμέτρητα Demi Magnum δεν έπαθε τίποτα, και με αυτά πέρυσι ράγισε ή πάπια !!! Χώρια το μάγουλο μου που κόντεψε να σπάσει. Τά υπόλοιπα τά εσφαξα και τά έκανα Cal. 36 !!! Μακρυά!!!!

Εχει κολλησει το μυαλο μου στο NSI Classica εδω και 2-3 χρονια και θελω να το δοκιμασω οπωσδηποτε και βλεπουμε...
Θοδωρή εμένα έχει κολλήσει το μυαλό μου εδώ και 30 χρόνια (τότε το λέγανε Maionchi AZ-20) και ότι άλλο και να πάρω ξαναγυρνάω σε αυτό

Θοδωρή εμένα έχει κολλήσει το μυαλό μου εδώ και 30 χρόνια (τότε το λέγανε Maionchi AZ-20) και ότι άλλο και να πάρω ξαναγυρνάω σε αυτό
Πουλια να εχει και ολα θα γινουν.
21 θα ανεβω χωριο,μεχρι τις 31.
Ανυπομονω να δω πως εχει η κατασταση και τους πληθυσμους των πουλιων.

Ωχ ωχ μάνα μου 38 χρόνια το Baikal mp 27 USSR ρίχνοντας αμέτρητα Demi Magnum δεν έπαθε τίποτα, και με αυτά πέρυσι ράγισε ή πάπια !!! Χώρια το μάγουλο μου που κόντεψε να σπάσει. Τά υπόλοιπα τά εσφαξα και τά έκανα Cal. 36 !!! Μακρυά!!!!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ!:rolleyes:
τα δικά σου έπρεπε να τα ταισεις μπανάνα ηξια να ηρεμήσουν!

Συλλεκτικά!!!hippo

Δεν έχουν σχέση με τα τότε maionchi az-20 που γίνεται λόγος....
Αυτά κυκλοφορουν και καλά σαν επανέκδοση αλλά δεν έρχονται Ελλάδα, υπάρχουν στον κατάλογο της nsi...

Αυτά ειναι τα παλια...
Δείτε κ τις διαφορές στο κουτι σε σχέση με τα παραπανω.....
IMG_20220711_220938.jpg

Back