Προσφορές-Τιμές

Δεν τον αγγίζει τίποτα τον Χρήστο. Αν είναι καλό θα πει καλο. Αν είναι μάπα θα πει μάπα.
Έτσι είναι φίλε μου, τουλάχιστον προσπαθούμε το κατά δύναμιν! Θα νομίζουν ότι το λες μιλημένα...
Ποιον Λεκκα??? Τα πλοκάμια του έχουν απλωθεί προς όλες τις κατευθύνσεις....
Και τι πλοκαμια.... Μελιδονας......
Μια οργιά το καθένα......
Μου το λένε και άλλες αυτό! .sarcastic..yel.

Έτσι είναι φίλε μου, τουλάχιστον προσπαθούμε το κατά δύναμιν! Θα νομίζουν ότι το λες μιλημένα...

Μου το λένε και άλλες αυτό! .sarcastic..yel.
Είσαι και ψωναρα όμως.....

Τι μιλημενα ρε? Σιγά μην δώσουμε και αναφορα. Είπαμε αντικειμενικοί χρήστες είμαστε και λέμε αυτό που βλεπουμε! Άλλα φυσίγγια μας πάνε αλλα όχι. Αν και το θέμα φυσίγγι είναι εντελώς υποκειμενικό θεμα. Το Λάμπρο του ενός είναι ο θησαυρός του αλλου.........

Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα
Από τον Χρήστο παίρνεις τις τσίχλες και βγάζεις φωτογραφίες;
Οπότε βαράμε πολλές τις κάνουμε τράμπα για να σας εντυπωσιαζουμε με τα κατορθώματά μας!!! Μια εγω μια αυτος!!! Αμ πως δα????

Παιδες,ξερει κανεις αν οι τιμες που εχει ο Σαλαπατας στην ιστοσελιδα του ισχυουν;
Ειναι ανανεωμενες;
λογικα οχι ,αλλα παρτον ενα τηλεφωνο μηπως του εχει μεινει τιποτα σε καλη τιμη,αυτος απο σεμπτεμβρη παραγγελνει φυσιγγια.

Παιδες,ξερει κανεις αν οι τιμες που εχει ο Σαλαπατας στην ιστοσελιδα του ισχυουν;
Ειναι ανανεωμενες;
Δικό του πρόβλημα αν έχει ανανεώσει τις τιμές ή όχι.
Εσένα αν οι τιμές σου αρέσουν προχώρα μέσα από το σάιτ σε ηλεκτρονική αγορά, πλήρωσε, και μετά είναι υποχρεωμένος να στα στείλει ή να περάσεις από εκεί να τα πάρεις και είναι όλα πληρωμένα ήδη.

Ειναι ανανεωμενες;
Πάντως δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, τα περισσότερα λέει κατόπιν παραγγελίας και κάποια λίγα τα έχει ως εξαντλημένα.

Δικό του πρόβλημα αν έχει ανανεώσει τις τιμές ή όχι.
Εσένα αν οι τιμές σου αρέσουν προχώρα μέσα από το σάιτ σε ηλεκτρονική αγορά, πλήρωσε, και μετά είναι υποχρεωμένος να στα στείλει ή να περάσεις από εκεί να τα πάρεις και είναι όλα πληρωμένα ήδη.
Από ποιόν είναι υποχρεωμένος? Θα τον πάρει ένα τηλ και θα του πει "φίλε έγινε λάθος. Πάρε τα χρήματα σου πίσω κτλ"

Back