Προσφορές-Τιμές

Από ποιόν είναι υποχρεωμένος? Θα τον πάρει ένα τηλ και θα του πει "φίλε έγινε λάθος. Πάρε τα χρήματα σου πίσω κτλ"
Αγαπητέ Γιώργο η λέξη "επαγγελματίας" βγαίνει από το ρήμα "επαγγέλλομαι", δηλαδή ἐπί + ἀγγέλλω, δηλαδή "υπόσχομαι".
Τον αν ένας επαγγελματίας είναι σοβαρός και πρέπει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται και να προοδεύει, ή αν είναι ξεφτιλισμένος και πρέπει να κλείσει εξαρτάται από το αν "τηρεί τις υποσχέσεις του".
Από τη στιγμή που στο κατάστημά του το ηλεκτρονικό οι τιμές είναι κάποιες, και σε προσελκύσει στο να κάνεις την αγορά, είναι τελείως υποχρεωμένος, είναι δηλαδή εκ των ουκ άνευ, να σου στείλει τα προϊόντα που αγόρασες. Είναι δική του ευθύνη η συντήρηση του καταστήματός του, της ιστοσελίδας δηλαδή, και η διαθεσιμότητα αυτών που εμπεριέχει και οι τιμές του.

Αν κάνει αυτό που εσύ προτείνεις, "φίλε έγινε λάθος, πάρε πίσω τα χρήματά σου", τότε μπαίνει στην κατηγορία των ξεφτιλισμένων.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα αυτό που λέω το έκανα πριν 4 χρόνια. Είχα δει τις τιμές και μου αρέσαν, δεν έκανα παραγγελία αλλά περίμενα το ΣΚ που θα κατέβαινα στο χωριό, έκανα παράκαμψη και πέρασα από το κατάστημά του. Στο κατάστημα το φυσικό οι τιμές ήταν πιο ακριβές από ότι στο ηλεκτρονικό. Δεν αγόρασα τα 20 κουτιά που είχα αποφασίσει να αγοράσω αλλά μόνο 2 γιατί τα χρειαζόμουν το ΣΚ. Κατέβηκα στο χωριό, έκανα την αγορά από τον ίντερνετ στις καλές τιμές και πλήρωσα, και τη Δευτέρα στην επιστροφή ξαναέκανα παράκαμψη και παρέλαβα την παραγγελία μου.
Όπως αποδείχθηκε σε εμένα τουλάχιστον, το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε σοβαρό επαγγελματία.

Αγαπητέ Γιώργο η λέξη "επαγγελματίας" βγαίνει από το ρήμα "επαγγέλλομαι", δηλαδή ἐπί + ἀγγέλλω, δηλαδή "υπόσχομαι".
Τον αν ένας επαγγελματίας είναι σοβαρός και πρέπει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται και να προοδεύει, ή αν είναι ξεφτιλισμένος και πρέπει να κλείσει εξαρτάται από το αν "τηρεί τις υποσχέσεις του".
Από τη στιγμή που στο κατάστημά του το ηλεκτρονικό οι τιμές είναι κάποιες, και σε προσελκύσει στο να κάνεις την αγορά, είναι τελείως υποχρεωμένος, είναι δηλαδή εκ των ουκ άνευ, να σου στείλει τα προϊόντα που αγόρασες. Είναι δική του ευθύνη η συντήρηση του καταστήματός του, της ιστοσελίδας δηλαδή, και η διαθεσιμότητα αυτών που εμπεριέχει και οι τιμές του.

Αν κάνει αυτό που εσύ προτείνεις, "φίλε έγινε λάθος, πάρε πίσω τα χρήματά σου", τότε μπαίνει στην κατηγορία των ξεφτιλισμένων.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα αυτό που λέω το έκανα πριν 4 χρόνια. Είχα δει τις τιμές και μου αρέσαν, δεν έκανα παραγγελία αλλά περίμενα το ΣΚ που θα κατέβαινα στο χωριό, έκανα παράκαμψη και πέρασα από το κατάστημά του. Στο κατάστημα το φυσικό οι τιμές ήταν πιο ακριβές από ότι στο ηλεκτρονικό. Δεν αγόρασα τα 20 κουτιά που είχα αποφασίσει να αγοράσω αλλά μόνο 2 γιατί τα χρειαζόμουν το ΣΚ. Κατέβηκα στο χωριό, έκανα την αγορά από τον ίντερνετ στις καλές τιμές και πλήρωσα, και τη Δευτέρα στην επιστροφή ξαναέκανα παράκαμψη και παρέλαβα την παραγγελία μου.
Όπως αποδείχθηκε σε εμένα τουλάχιστον, το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε σοβαρό επαγγελματία.
Μια ζωή έχει στην Πάτρα‼️μέχρι Καρδίτσα είχε φτάσει η χάρη του....προ κινητών τηλ.εποχη‼️κ πριν βρεθούμε εκεί‼️το βασικότερο όλων είναι η διατήρηση της φήμης‼️

@Thalis Που το προτείνω? σου λέω τι συμβαίνει συνήθως στα καταστήματα. Λάθη όλοι κάνουμε. Δεν χρειάζεται να είμαστε αμείλικτοι. Επίσης απ' την στιγμή που σου γυρίζει τα χρήματα πίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει δόλος.
Τέλος πάντων!
Ο καθένας έχει την γνώμη του! και το δικαίωμα του να την έχει σεβαστό!

Φιλικά πάντα!

@Thalis Που το προτείνω? σου λέω τι συμβαίνει συνήθως στα καταστήματα.
Ναι, συγνώμη, εννοείται ότι δεν το προτείνεις και περιγράφεις τί σου έχει συμβεί ή τί φοβάσαι ότι μπορεί να γίνει. Το έγραψα λάθος.
Θα έπρεπε να είχα γράψει "Αν κάνει αυτό που περιγράφεις..."

Από Σεπτέμβρη αν παραγγείλει ένας φίλος που αγοράζει μόνιμα από εκεί θα πάρω και εγώ λίγα, ανάλογα τις τιμές και τη διαθεσιμότητα βέβαια. Ο Σαλαπατας κάνει πάντα καλές τιμές.
Όχι καλές αλλά κορυφαίες.εχω πάρει πολλά φυσίγγια από κει σε τιμές απίστευτες....κ για εμένα όταν πας εκεί σε κάνει πολύ καλύτερη τιμή ειδικά όταν μιλάμε για ποσότητα...

Όχι καλές αλλά κορυφαίες.εχω πάρει πολλά φυσίγγια από κει σε τιμές απίστευτες....κ για εμένα όταν πας εκεί σε κάνει πολύ καλύτερη τιμή ειδικά όταν μιλάμε για ποσότητα...
Σε προσφορές που έβγαζε είχα φορτώσει Δούβρης φλας 32γρ 4,8€ !!

Last edited:
θελουνε κρυο αυτα ,ποτε τα εριξες?
Και οι τρεις που τα πήραμε ρίξαμε πολλά σε κυργιαρες στα ελατα. Είχαμε ζωντανά πολλά. Εκει που ήταν μαύρο χάλι ήταν στα τρυγόνια που είχε την φαεινή ιδέα να τα παρει ένας από την παρεα! Έπεφταν μετά από 100 μέτρα! Εγώ τα τελείωσα σε απογευματινά με κοτσύφια σε κάτι ψευτοχιονα που είχε κανει. Όντως εκεί πήγαν καλυτερα.

ΦΟΒΕΡΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΡΈΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
https://pallashunting.gr/product/lambro-tordo-32/
ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΚΟΥΤΕΣ ΟΣΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΣΣΣΣ
.hair. .hair. .hair. .hair. .hair.
Αυτό το φυσίγγι το ρίχνω χρόνια αλλά απ' ότι βλέπω θα κοπεί.πριν 5-6 χρόνια το έπαιρνα 4,50 ευρώ στο κιβώτιο.απιστευτο

Θα κλησουν πολλοί φέτος ευρι.. δεν δικαιολογούνται αυτές η αυξήσεις ας προσεχαν
Δυστυχώς αν έχει πουλιά κι επειδή είμαστε άρρωστοι θα ρίχνουνε τι θα κάνουμε?πάντως ο καλκ το συγκεκριμένο το έχει 8,20 προς το παρόν βέβαια.32αρι και 30αρι κάτω από 8 δεν υπάρχει απ' τα γνωστά και προσωπικά δε βάζω αγνώστου κατασκευαστή στ όπλο μου γιατί έχω παθει

Back