Προσφορές-Τιμές

Όπως κάναμε μικροί με το αεροβόλο.
Είχα ενα 18αρι που μάλλινη πλεχτη φανέλα δεν την τρυπούσε.
Πηγαίναμε σε κρανιές από κάτω και βαραγαμε κοκκινολαίμηδες,.
Το βλήμα έμενε μέσα, είχαμε μαχαίρι, το βγάζαμε και με τα δόντια του δίναμε το σχήμα του και το ξαναχρησιμοποιουσαμε μέχρι να βγει άχρηστο εντελώς.
Δύσκολα χρόνια, φτώχεια αλλά βρισκόμασταν στην φύση και μπορούσαμε με 2 μικροπουλια 2αυγα και ψωμί ζεστό να χορτάσουμε.
Ελπίζω να μην ζήσει ο κόσμος φτώχεια και να μένει στην πόλη γιατί ο ένας θα "φάει"τον άλλον.
Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα.
Όσο για τον παρδαλακη συμφωνώ και εγώ.
Καλές τιμές και καλό παιδί.
Προτιμώ να ψωνίζω από εκεί και ας μην είναι πολύ κοντά μου.

Εγώ που φαγώθηκα να φτιάξω την καραμπίνα?Μια χαρά ήταν που έριχνε ένα και μπλοκαριζε.
Κάτσε να δεις που όλοι θα πουλάνε τις καραμπίνες και θα λένε με στιλ ,εγώ πήρα μονοκανο γιατι είμαι πιο παραδοσιακός!

Και φανταστείτε φέτος να επιτρεπόταν 5-6 φυσίγγια στις καραμπίνες.....
Οχι ρε γιατί μας το κάνετε αυτό μια χαρά βολευόμαστε κ με ένα... .sarcastic. .sarcastic.
Δεν κάνουν κάνα αστείο να το επιτρέψουν να θυμηθούμε τα παλιά.
Όλοι θα βρουν λεφτά σε χρόνο dt

Ναι φίλε αλλά έχουν που έχουν κλείσει οι μισοί θα κλείσουν και οι υπόλοιποι αν συνεχιστεί για πολύ αυτό..
Όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα πήγαινα και έπαιρνα φυσέκια από κυνηγομαγαζο στο Αιγάλεω και τα εχωνα μέσα στη βαλίτσα στο καράβι και τα κατέβαζα Χίο..είχα να πατήσω σε μαγαζί στη Χίο 5 χρόνια!
Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια στο νησί έχουμε τον Κλούβα.
Δύο μεγάλα μαγαζιά στη χώρα έκλεισαν και είναι κριμα.

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια στο νησί έχουμε τον Κλούβα.
Δύο μεγάλα μαγαζιά στη χώρα έκλεισαν και είναι κριμα.
Έχω ψωνίσει πολλές φορές από ένα μαγαζί που ήταν πάνω από το αεροδρόμιο. Δεν ξέρω πως λεγόταν το μαγαζί, ο ιδιοκτήτης λεγόταν Γιώργος Ρούσσος.
Υπάρχει ακομα;

Σήμερα πήρα μερικά φυσίγγια για τρυγόνι κ ορτύκι και είπα δεν ξανά παίρνω από μαγαζί μόνο παραγγελία Ρουμελιώτη. Πήρα τρία κουτιά tordo lampro 32gr 9.1€ και διασποράς lampro 32gr το πράσινο 10€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε πάμε καλά.στα ράφια θα μεινουνε

Σήμερα πήρα μερικά φυσίγγια για τρυγόνι κ ορτύκι και είπα δεν ξανά παίρνω από μαγαζί μόνο παραγγελία Ρουμελιώτη. Πήρα τρία κουτιά tordo lampro 32gr 9.1€ και διασποράς lampro 32gr το πράσινο 10€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει να πέσει πολύ λουκέτο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Παλιά μπαίναμε στα μαγαζιά και φεύγαμε με χαμόγελα και τώρα με τον φόβο του δαγκώματος. Η αρχή φάνηκε στην έκθεση με την απουσία πολλών μεγάλων ονομάτων και εταιριών. Μόνο οι καλοί θα μείνουν στο τέλος. Προσωπικά θέλω κένταυρο και Ρουμελιώτη για φυσίγγια και από λοιπό εξοπλισμό τους μαγαζατορες που μου φέρθηκαν σωστά. Οι λοιποί δεν θα μου λείψουν.

Δεν ξέρω από ποια περιοχή είσαι αλλά Αθήνα υπήρχαν κάποιες σχετικά καλές προσφορές σε καταστήματα όπως cheditte tordo ή rc32 και τα δύο 32 γρ το πρώτο 7,50 και το δεύτερο 7.80. Τα λάμπρο έχουν πάρει την ανηφόρα για τα καλά.

Μόλις μπήκα στην ιστοσελίδα του καλκαντζάκου και είδα ότι το ναβάρο 30γρ από 6,7 πήγε 7,9.Χθες λάσκα από την δουλειά λόγω καιρού βρέθηκα στο κυνηγομάγαζο της Ερέτριας που πρόσφατα άλλαξε χέρια.Πήρα ένα εργατικό μποτάκι και δεν έβλεπα φυσίγγια όπως είχε ο προηγούμενος.Του λέω φυσίγγια; Μου λέει έχω στοκ μερικά και θα φέρω και τα άλλα.Τα παράγγειλα πριν τις 31 Αυγούστου γιατί μετά θα ανέβουν.Τελοσπάντων, του λέω για να δω τι έχετε.Βγάζει ναβάρο 32, B&P Nike 34γρ και το ανάμεικτο του καραμανίδη 37γρ δεν τα ξέρω και δεν πρόσεξα γιατί δεν με ενδιέφερε.
Τιμές:
Ναβάρο 32γρ 9€
B&P Nike 34γρ 9€
Το ανάμεικτο του καραμανίδη το 37γρ αν είδα καλά έλεγε 17€
Που να έρθουν και οι νέες παραλαβές.Με τις υγείες μας....
Μου κάνει φιλαράκι όσο και να πάνε αν δεν κάψουν τα δάση εμείς θα πάμε.....
Λογικά κακός είσαι βουνό μου....
Μπορεί κι όχι, προχωράμε...

Που να έρθουν και οι νέες παραλαβές.Με τις υγείες μας....
αυτοι θα βγουνε η χαμενοι,οταν θα πεσουν η τιμες γιατι θα πεσουν καποια στιγμη θα λενε μετα τα αγορασα ακριβα!ας τα εχει εκει να τα κοιταει και αυτος και οι μεγαλοκατασκευαστες.

Back