Προσφορές-Τιμές

Τα φυσίγγια στο θεό τα πουλιά κρυμμένα από το θεό ,τα καύσιμα στο θεό μια λύση υπάρχει σταματάμε για ένα χρόνο μαχαίρι το κυνήγι από μόνοι μας αλλά και το σκοπευτήριο άδεια καμία ,αγορά φυσιγγίου καμία και εξοπλισμών ρούχων ,παπουτσιών ,όπλων και θα δείτε πως ξαφνικά θα αρχίσουν να χαμηλώνουν όλα θα βαρεθούν τα ύψη να είσαι σίγουροι.
Ριζοσπαστική λύση, αλλά όντως μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Δύσκολο όμως να εφαρμοστεί.

Εμένα ένα πράγμα δεν μου κάθεται καλά. Βλέπω φυσίγγια ευρωπαϊκά και ελληνικά που έχουν άθλιας ποιότητας σκάγια μέσα και ρωτάω, οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια; Μήπως γεμίζουν με σκάγια διαλογής κάποιοι;

Εμένα ένα πράγμα δεν μου κάθεται καλά. Βλέπω φυσίγγια ευρωπαϊκά και ελληνικά που έχουν άθλιας ποιότητας σκάγια μέσα και ρωτάω, οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια; Μήπως γεμίζουν με σκάγια διαλογής κάποιοι;

Εξαρτάται από που ψωνίζουν!

Άμα αγοράζουν από Ελλάδα, Ναι.

Τα φυσίγγια στο θεό τα πουλιά κρυμμένα από το θεό ,τα καύσιμα στο θεό μια λύση υπάρχει σταματάμε για ένα χρόνο μαχαίρι το κυνήγι από μόνοι μας αλλά και το σκοπευτήριο άδεια καμία ,αγορά φυσιγγίου καμία και εξοπλισμών ρούχων ,παπουτσιών ,όπλων και θα δείτε πως ξαφνικά θα αρχίσουν να χαμηλώνουν όλα θα βαρεθούν τα ύψη να είσαι σίγουροι.
Και το πετρέλαιο θέρμανσης ξηκινημα στο 1,80.. φέτος θα παιθανει κόσμος από το κρύο αν έχει βαρύ χειμωνα…όσοι έχουν στοκ από φυσηγγια είναι τυχεροί

οι Αμερικάνοι πως γίνεται να φτιάχνουν τα καλύτερα σκάγια;
Ποιος το λέει αυτό φίλε;
Απλά έχουν πολύ σκληρά σκάγια αλλά κατά καιρούς σε σφαγμενα μια χαρά ανομοιογενή τελείως έχουν βρεθεί, μη σφαιρικά, μη γυαλισμένα κλπ

Ποιος το λέει αυτό φίλε;
Απλά έχουν πολύ σκληρά σκάγια αλλά κατά καιρούς σε σφαγμενα μια χαρά ανομοιογενή τελείως έχουν βρεθεί, μη σφαιρικά, μη γυαλισμένα κλπ
Αυτή την εντύπωση έχω ότι όσοι φίλοι εδώ έχουν ανοίξει αμερικανικό φυσίγγι πάντα βρίσκουν καλά σκάγια. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Ποιος το λέει αυτό φίλε;
Εχω σφαξει σκαγια Federal και ηταν αυγουλωτα....τοτε μαλιστα ελεγα...
Για να το κανουν ετσι κατι θα εχουν δει.... :rolleyes:

2ον γιατί τα πουλιά εξελίσσονται.. Αλλάζουν τρόπο συμπεριφοράς για να επιβιώσουν.
Αυτό είναι το πρώτον όχι το δεύτερον κατά την γνώμη μου
Κάποτε πηγαίναμε στα καρτέρια και ρίχναμε από το μεσημέρι,όχι στο φουλ αλλά έριχνες,και όσο πέρναγε η ώρα όλο και περισσότερο
Τώρα να φυσάει ο τόπος από πουλιά τις περισσότερες φορές θα γίνει ένα ντου για ένα τέταρτο γύρω στο σούρουπο
Τα κλασσικά καρτέρια δεν δουλεύουν όπως παλιά ασχέτως με το πόσα πουλιά έχει,χρειάζεται ψάξιμο σε μεριές πιό κλειστές συνήθως που να είναι πιό ήρεμα τα πράγματα
Γενικά όπου πέφτει κόσμος και κάψιμο δεν.......

Σωστά, για μένα τα καλύτερα σκάγια τα έχουν οι ισπανοί.
έτσι νομίζω κι εγώ, ο ρουμελιώτης αν δεν κάνω λάθος με ισπανικά σκάγια γεμίζει και είναι πάντα ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-α, σε σφαιρικότητα, γυάλισμα, μέγεθος, γι' αυτό πιστευω βγάζουν δυνατές συγκεντρώσεις με υψηλές ταχύτητες τα φυσίγγια του.

έτσι νομίζω κι εγώ, ο ρουμελιώτης αν δεν κάνω λάθος με ισπανικά σκάγια γεμίζει και είναι πάντα ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-α, σε σφαιρικότητα, γυάλισμα, μέγεθος, γι' αυτό πιστευω βγάζουν δυνατές συγκεντρώσεις με υψηλές ταχύτητες τα φυσίγγια του.
Ισχύει! Εδώ και 5-6 χρονια αν και αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά από τον Ρουμελιωτη πάντα θα κόψω μερικά φυσίγγια για να δω τα σωθικά τους. Ποτέ δεν έχω βρει σκαγι που να έχει αλλοπρόσαλλο σχήμα. Τα καλά να λέγονται...

Αν το κάνουμε Θα πρέπει επίσης να υπολογίσουμε και τα φάρμακα που θα χρειαστούμε γιατί δεν πρόκειται να την παλέψουμε

Αν το κάνουμε Θα πρέπει επίσης να υπολογίσουμε και τα φάρμακα που θα χρειαστούμε γιατί δεν πρόκειται να την παλέψουμε
Θα τη παλέψουμε θα πηγαίνουμε κάθε Κυριακή με τους σκύλους βόλτα όσοι δεν έχουν σκέτοι και θα καθόμαστε μετά να πίνουμε κάνα τσίπουρο συζητώντας κυνηγετικές αναμνήσεις υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία.Θα θελα να βλεπα τι θα λέγανε οι οικολόγοι τότε θα κάναμε και καθαρισμό στα καρτερία για να είναι έτοιμα για του χρόνου.

Δεν είναι περίεργο παντος τα μη σφαιρικά σκάγια ή τα διάφορα νουμερα... Η remington μάλιστα είχε βγάλει και τέτοιο φυσίγγι, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν, νομίζω heavy shot. Και το lampro feltro από ότι διάβασα έχει διαφορά περίεργα σκάγια, βλητικα όμως πάει καλά.

Ισως κάποιοι ( ακόμα και Έλληνες) το κάνουν επί τουτου

Δεν είναι περίεργο παντος τα μη σφαιρικά σκάγια ή τα διάφορα νουμερα... .

Ισως κάποιοι ( ακόμα και Έλληνες) το κάνουν επί τουτου
Ιδιογομωτής πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσει αρτσούμπαλα σκάγια.
Αυτά πωλούνται μόνο κρυμμένα μέσα στο φυσίγγι. Είμαι σίγουρος ότι είναι τα σκάρτα και δεν φτιάχνονται επί τούτου.

Back