Σε ευχαριστώ πολύ.Το βαρος τους σε χρυσαφι.....
Σε ευχαριστώ πολύ.Το βαρος τους σε χρυσαφι.....
Ειρωνικα το ειπα αδερφε. Εμενα δεν μου αρεσαν καθολου. Ισως τα εριξα σε λαθος καιρο. Αλλοι τα βρισκουν πολυ καλα. Τα Α1 32 απο την αλλη μου αρεσαν και με κρυο και με ζεστη.Σε ευχαριστώ πολύ.
Ειρωνικα το ειπα αδερφε. Εμενα δεν μου αρεσαν καθολου. Ισως τα εριξα σε λαθος καιρο. Αλλοι τα βρισκουν πολυ καλα. Τα Α1 32 απο την αλλη μου αρεσαν και με κρυο και με ζεστη.
Νόμιζα φίλε ότι ήταν καλά. Ίσως να δουλεύουν καλά με κρυο. Να σε ρωτήσω τα Japan skeet τα έχεις ρίξει σε τσίχλες;Ειρωνικα το ειπα αδερφε. Εμενα δεν μου αρεσαν καθολου. Ισως τα εριξα σε λαθος καιρο. Αλλοι βρισκουν πολυ καλα. Τα Α1 32 απο την αλλη μου αρεσαν και με κρυο και με ζεστη.
Πήρα πριν δέκα μέρες από εκεί Lambro Euromix 9,45€ και Lambro Veloce 9,60€, φρέσκιες παραλαβές.Μιλαμε για τον φθηνοτερο στην Ελλαδα καποτε!!!
Αν είχαν 5 € το κουτί και σκότωναν γιατί σκοτώνουν όντως δε θα προλάβαινα να γεμίζωΕσύ θα τα έφτιαχνες,ποιος θα τα αγοράζε?
Lambro Euromix
Μαξιλαροθήκη να πάρεις.Lambro Veloce
Οχι , αλλα γραφονται τα καλυτερα για αυτα!Νόμιζα φίλε ότι ήταν καλά. Ίσως να δουλεύουν καλά με κρυο. Να σε ρωτήσω τα Japan skeet τα έχεις ρίξει σε τσίχλες;
Hog hammer φορτωσαμε μπολικα απο αυτον.Πήρα πριν δέκα μέρες από εκεί Lambro Euromix 9,45€ και Lambro Veloce 9,60€, φρέσκιες παραλαβές.
Κάνει καλύτερη τιμή στη δεκάδα και πάνω. Για δεκάδα ρώτησα για τα Ναβάρο 32 που έχω ήδη είκοσι κουτάκια και η τιμή πάει στα 8,80€.
Καλή τιμή είχε τα Ρέμινγκτον Hog Hammer στα 13,20€ προφανώς περσινό στοκ. Τσίμπησα ένα τέτοιο επίσης.
Σε μένα έχουν τεριαξη πολύ μεχρει τωρα …είναι η προτι χρόνια που ριχνο εμπορικαΤα super tordo τα έχει χρησιμοποιησεις; Αξίζουν;
Σφάγιο..,ο αλλαγιανης τα έχει 8€ Τα euromixΠήρα πριν δέκα μέρες από εκεί Lambro Euromix 9,45€ και Lambro Veloce 9,60€, φρέσκιες παραλαβές.
Κάνει καλύτερη τιμή στη δεκάδα και πάνω. Για δεκάδα ρώτησα για τα Ναβάρο 32 που έχω ήδη είκοσι κουτάκια και η τιμή πάει στα 8,80€.
Καλή τιμή είχε τα Ρέμινγκτον Hog Hammer στα 13,20€ προφανώς περσινό στοκ. Τσίμπησα ένα τέτοιο επίσης.
Επόμενη παραγγελία θα δοκιμασο ένα κουτάκι από περιεργιαΟχι , αλλα γραφονται τα καλυτερα για αυτα!
Τρεξτε!!!! 8,60 πηρα τα club 28 απο θεσ/νικη
Τρεξτε!!!! 8,60 πηρα τα club 28 απο θεσ/νικη
Επιτέλους... Να υπάρχει κυπριακό φυσίγγι τέτοιας ποιότητας και να μην γίνεται εισαγωγή, ήταν απαράδεκτο.Μόλις ενημερώθηκα από την victory ( κυπρος) ότι την εισαγωγή διάθεση των φυσιγγίων τους ανέλαβε η εταιρία Κυργιας....να δούμε τι τιμές θα εχουν
φωτιαααααα πιστευω διωτι εχουνε και ενα καλο ονομα στην αγωρα,,ιδωμενΜόλις ενημερώθηκα από την victory ( κυπρος) ότι την εισαγωγή διάθεση των φυσιγγίων τους ανέλαβε η εταιρία Κυργιας....να δούμε τι τιμές θα εχουν