Ναι ρε ...είναι να τρελαίνεσαι όταν βλέπεις από την μία στιγμή στην άλλη τι μπορεί να συμβεί..Τι να κάνω ρε Γιάννη α λέω καμία λαλακια
Άμα σε δείξω που ήταν η φωτιά και που το σπίτι θα τρελαίνεσαι το Μεγκα πάνω απο το σπίτι έκανε ρεπορτάζ.
Ναι ρε ...είναι να τρελαίνεσαι όταν βλέπεις από την μία στιγμή στην άλλη τι μπορεί να συμβεί..Τι να κάνω ρε Γιάννη α λέω καμία λαλακια
Άμα σε δείξω που ήταν η φωτιά και που το σπίτι θα τρελαίνεσαι το Μεγκα πάνω απο το σπίτι έκανε ρεπορτάζ.
Μπορει να σκασανε οτι εμεινε στις αποθηκες και να καλυψουν το ελλειμμα που στειλανε Ουκρανια.Τωρα μιλαμε σοβαρα?
Αφησαν να παρει φωτια και να καιγεται αποθηκη πυρομαχικων και να φευγει ο κοσμος τρεχοντας σαν τα ποντικια?
Δεν ντρεπονται λιγο??
Για ολα τους εχω ικανους...Μπορει να σκασανε οτι εμεινε στις αποθηκες και να καλυψουν το ελλειμμα που στειλανε Ουκρανια.
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/07/blog-post_43.html
Αυτό μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό. Είναι δυνατόν αποθήκες σχετικά ασφαλείς από κλασσικά βλήματα αεροπλάνων η πυροβολικού να παίρνουν φωτιά από τα ξερά χόρτα;Μπορει να σκασανε οτι εμεινε στις αποθηκες και να καλυψουν το ελλειμμα που στειλανε Ουκρανια.
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/07/blog-post_43.html
Αυτο ακριβως, μιλαμε για στρατιωτικες αποθηκες, οχι για κατασκηνωση προσκοπων, κατι δεν παει καλα...Αυτό μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό. Είναι δυνατόν αποθήκες σχετικά ασφαλείς από κλασσικά βλήματα αεροπλάνων η πυροβολικού να παίρνουν φωτιά από τα ξερά χόρτα;
Καλά και τα χόρτα δεν τα καθαρίζουν πλέον;
Η καρβουνιασμενη βορεια Ευβοια ειπε οτι ολα πανε καλα....κατι δεν παει καλα...
Κάτι τέτοιο έγινε και εδωμε τη φωτιά των προηγούμενων ημερών....... έσβησε όταν έπρεπε, έσβησε όταν έπρεπε να κάψει αυτό που πρέπει...... τωρα αν έκαψε και κάνα σπίτι...... παράπλευρες απώλειες......κάνα άνθρωπο μη κάψει με μόνο και έχουν ντραβαλα...... γιατί πάνω απ' όλα η ανθρώπινη ζωή.......μην στείλουμε και κάνα εμπρηστη κατά λάθος φυλακή........αααααααννν ποτέ πιάσουμε κανέναν........Και να μην ξεχνάμε την Β. Εύβοια.
Τρεις μέρες αβοηθητη για να σιγουρεψουνε το αποτέλεσμα.
(Τα ίδια και η Ρόδος...)
Έτσι την φωτογραφησα από απέναντι, με θάλασσα καλμα χωρίς αέρα, φαίνεται και από τον καπνό που στέκεται από πάνω.
Εδώ δεν υπήρχε στρατηγός άνεμος, υπήρχε στρατηγικό σχέδιο. Όπως και στην Κινέττα, τότε με το Μάτι, 14 εστίες πυρκαγιάς σε μισή ώρα σε ευθεία μέσα στο δάσος.
Ημουν διακοπές στον Πτελεο :
View attachment 75683
Αυτό μου θυμίζει το μπετονι βενζίνης με ξυπνητήρι που είχαν βάλει στο μετρό του Αιγάλεω.
Για τον πρωθυπουργό μας έχουμε ήδη πολλά κατασβεστικα μέσα τα οποία είναι αρκετά.
Γιατί παραπονιομαστε;
Ψηφίσαμε και όλα πάνε καλά βάσει σχεδίου.
Ας κοιτάξουμε στους καθρέφτες πριν το πληκτρολόγιο.
Το τελευταίο δεν αφορά σε εμάς εδώ μέσα (κατ ανάγκην), αλλά γενικά, καθώς δε γίνεται όλοι να βρίζουν και κανείς να μην (τους) ψήφισε. Δε βγαίνουν τα κουκιά (2,2-2,4εκ ψήφοι)