Πιστευω οτι κανεις δεν πεφτει απο τα συννεφα,, απο αυτα που γινονται απλα ,δεν περνουμε θεση για ολα αυτα τα προβληματα, και αυτοι κανουν οτι γουσταρουνΩραια, ειναι και κακοι αστυνομικοι, και κακοι δασκαλοι, και κακοι καθηγητες, και κακοι Δημοσιοι Υπαλληλοι. Πως ακριβως περιμενουμε να απομακρυνθουν, αφου ολοι, και οι απεξω, αντιδρουν στην αξιολογηση τους; Περιμενουμε να γινει το συμβαν, να πεσουμε απο τα συννεφα, και μετα να συζητησουμε, και αν βρουμε και λυση.
<<ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται>>
συμφωνώΟ Γιάννης Νανούρης ειναι ο ιδιοκτητης της εταιρεία donuts Νάνου.
Ο Νανούρης ο οποιος κατάγεται απο την Απείρανθο Ναξου φτιάχνει donuts εδω και 33 χρονια.
Και Αλβανός ομως να ήταν δεν βλέπω κατι το επιλήψιμο.
Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.
Μπραβο λοιπον στους άξιους Αλβανούς , Βούλγαρους κλπ που κατάφεραν και πρόκοψαν στην χώρα μας .
Οσο αφορά την χρήση Τουρκικών προϊόντων πραγματικα μαγκες μου εδω γελάνε.
Δεν παει το μυαλο σας πόσα τουρκικά προιοντα και πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε.Ακόμα και η καθομιλουμένη μας απαρτίζεται απο αμέτρητες τουρκικές λέξεις.
Ακόμα και τα σπιτια που χτίζουμε αποτελούνται απο τουρκικό χάλυβα , τουρκικό τσιμέντο κλπ.
Πλεον δεν φτιάχνουμε σχεδον τιποτα , ολα έκλεισαν , μερικά εργοστάσια παραγωγής τούβλων εχουν μεινει αλλα δεν νομιζω να αντέξουν και αυτά.
Αυτά όσον αφορά στην ουσία.
Τώρα ομως ας πάμε λιγο και στην γενική κουβέντα , αφου πινω καφεδάκι και εχω λιγο χρονο.
Γιατι ένας Αλβανός η ένας τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Χώρα μας ειναι περισσοτερο κακος απο έναν Γερμανό;;;;
Γιατι ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανος ή ένας Τούρκος επαγγελματίας κάνει κακό και η καταγωγή του ειναι αιτία να μην αγοράζουμε τα προιοντα που παρασκευάζει , ενώ για έναν Γερμανό η εναν Ιταλό η εναν Αυστριακό δεν υπαρχει προβλημα ;;;;;;
Την καλημέρα μου σε ολους , καλη συνέχεια
Πιθανόν να είναι έτσι Χρήστο , μην ξεχνάμε όμως ότι τα μεγαλύτερα διατροφικά σκάνδαλα έχουν ξεκινήσει από την Ε.Ε και όχι από την Τουρκία.Από που να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε !!!!!Αναφορικά με τα προϊόντα Τουρκίας και οποιασδήποτε χώρας εκτός Ε.Ε. θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι μπορεί να παράγονται με υλικά που απαγορεύονται στην Ε.Ε. ως επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών ...
όχι μόνο τα τούρκικα και γερμανικά κι αμερικάνικα κι ελληνικά και και......άκρη δεν βρίσκουμεΑναφορικά με τα προϊόντα Τουρκίας και οποιασδήποτε χώρας εκτός Ε.Ε. θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι μπορεί να παράγονται με υλικά που απαγορεύονται στην Ε.Ε. ως επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών ...
Άμα υπάρχει λουκουμας με μέλι, ντόνατ θα πάω να φάω;Καλημέρα σας. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με Διονύση και Μάκη.
Η ένστασή μου για το συγκεκριμένο γλυκό, και γενικά για τα ντόνατς, είναι απλά ότι δεν μου αρέσει. Ούτε γευστικά μου λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά και το στομάχι μου κάπως νιώθω ότι "δεν το πάει".
Κατά τα άλλα ... καλή είναι μια δόση "εθνικής υπερηφάνειας" ... αλλά να βλέπουμε και την πραγματικότητα...
Ο Γιάννης Νανούρης ειναι ο ιδιοκτητης της εταιρεία donuts Νάνου.
Ο Νανούρης ο οποιος κατάγεται απο την Απείρανθο Ναξου φτιάχνει donuts εδω και 33 χρονια.
Και Αλβανός ομως να ήταν δεν βλέπω κατι το επιλήψιμο.
Υπαρχουν πολλοί Αλβανοί σαν τον Νανουρη που δραστηριοποιούνται στην χωρα μας , πληρωνουν ένα σκασμό φόρους , απασχολούν δεκάδες Ελληνες εργαζομένους και συμβάλουν στην Ελληνική οικονομία την στιγμή που χιλιαδες Ελληνες επιχειρηματίες δραπετεύουν στις γειτονικές χώρες για να μην πληρώσουν φόρους και γιανα παρουν στην δούλεψη τους Αλβανούς , Βουλγαρους κλπ.
Μπραβο λοιπον στους άξιους Αλβανούς , Βούλγαρους κλπ που κατάφεραν και πρόκοψαν στην χώρα μας .
Οσο αφορά την χρήση Τουρκικών προϊόντων πραγματικα μαγκες μου εδω γελάνε.
Δεν παει το μυαλο σας πόσα τουρκικά προιοντα και πρώτες ύλες χρησιμοποιούμε.Ακόμα και η καθομιλουμένη μας απαρτίζεται απο αμέτρητες τουρκικές λέξεις.
Ακόμα και τα σπιτια που χτίζουμε αποτελούνται απο τουρκικό χάλυβα , τουρκικό τσιμέντο κλπ.
Πλεον δεν φτιάχνουμε σχεδον τιποτα , ολα έκλεισαν , μερικά εργοστάσια παραγωγής τούβλων εχουν μεινει αλλα δεν νομιζω να αντέξουν και αυτά.
Αυτά όσον αφορά στην ουσία.
Τώρα ομως ας πάμε λιγο και στην γενική κουβέντα , αφου πινω καφεδάκι και εχω λιγο χρονο.
Γιατι ένας Αλβανός η ένας τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Χώρα μας ειναι περισσοτερο κακος απο έναν Γερμανό;;;;
Γιατι ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανος ή ένας Τούρκος επαγγελματίας κάνει κακό και η καταγωγή του ειναι αιτία να μην αγοράζουμε τα προιοντα που παρασκευάζει , ενώ για έναν Γερμανό η εναν Ιταλό η εναν Αυστριακό δεν υπαρχει προβλημα ;;;;;;
Την καλημέρα μου σε ολους , καλη συνέχεια
Βικτωρ αυτο εγραψα πιο πριν δεν υπαρχει ελενχος εδω εμεις φταιμε οχι η ευρωπη η αλβανος η τουρκος το δικο μας κρατος εδω δεν εχουν σωστο ελεχνο τα προιοντα εισαγωγηςΤο θεμα ειναι ομως οτι μπορεις να φερεις πρωτες υλες εκτος Ευρωπης. Ελεγχος στο τι εισαγεις, αν πληρει τις προδιαγραφες της ΕΕ υπαρχει; Για υπολλειματα, γενετικη τροποποιηση και ολα αυτα;