Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευτυχώς που υπήρξαν οι ξένοι Φιλέλληνες πατριώτες που κράτησαν ψηλά την Ελληνική σημαία και με κόστος ακόμα και την ζωή τους , σήμερα εμείς αναπνέουμε "ελεύθερο αέρα" .
Η ξενοφοβία είναι ένα ακόμα δηλητήριο που δεν νομίζω ότι μας αντιπροσωπεύει σαν λαό.

Το αν την αγόρασες πήγαινε στο "μου". Ας μην πάει όμως η κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ πάλι νοιώθω περηφάνια όταν την Ελληνική σημαία την κρατάει ψηλά ένας ξένος. Έχει να κάνει και με αυτό που αναφέρεις σε κάποιο ποστ, ότι οι ξένοι που βοηθούνται πρέπει να σέβονται. Για μένα αυτός είναι σεβασμός. Μήπως μας ενοχλεί όμως ότι το παιδί του Αλβανού φάνηκε πιο συνεπή από το δικό μας;

Ευριπίδη, δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά αν αυτή την κουβέντα αν την είπε γραμματέας δημοτικού παιδικού σταθμού θα έπρεπε να έχεις πάει αμέσως στον δήμαρχο και να του κάνεις καταγγελία. Εμένα την κόρη μου δεν την πήραν στον δημοτικό παιδικό σταθμό αλλά βγήκε αναλυτική κατάσταση με τα μόρια που είχε το κάθε παιδάκι, μόρια που προέκυπταν από το οικογενειακό εισόδημα, κτλ !

Η κάθε θεωρία έχει και τον ακτιβισμό της. Το να μαχαιρώνουν σκελετωμένους ανθρώπους και Αιγύπτιους ψαράδες, έχει και αυτό την σημασία του. Δηλαδή αν δέρνανε μέσα στην Βουλή θα ήταν αποδεκτοί από εσένα. Θα ήθελες δηλαδή κάποιους που να δέρνουν τους πολιτικούς στα έδρανα της Βουλής αλλά όχι τους αλλοδαπούς. Θα ήθελες δηλαδή κάποιους δημοκρατικούς στους δρόμους αλλά χειροδύναμους εντός της Βουλής. Μακάρι να το βρεις ...

Δεν νομίζω ότι έκρινα την ... κάθε άποψη. Συγκεκριμένες ναι και ποτέ δεν ενοχλήθηκα όταν κρίνει κάποιος τις δικές μου απόψεις. Με εγκαλείς να σου πω πιο κόμμα με εκφράζει από την στιγμή που εσύ ο ίδιος λες ότι δεν σε εκφράζει κανένα. Οπότε θα ακολουθήσω την δική σου τακτική και θα σου πω το ίδιο. Από εκεί και πέρα αν θες για συγκεκριμένα θέματα να σου λέω την άποψη μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω όποτε μου το ζητήσεις. Για παράδειγμα στο προσφυγικό θέμα θα ήθελα όλη την Συρία και το Πακιστάν στα σύνορα της Γερμανίας.
Σαφως και δεν με ενοχλεί οτι ξένος μαθητής διέπρεψε.με ενοχλεί όμως όταν σηκώνει τη σημαία και δηλώνει οτι δεν θα έδινε αγώνα γι αυτή.για το προσφυγικό κι εγώ αυτό θέλω να πω με λιγα λογια ας τους δεχτούν αυτοι και να ανοίξουν τα σύνορα τους κι ας ακολουθήσουμε κι εμείς.καμμία μορφή βίας δεν είναι αποδεχτή απο εμένα και ποσο μάλλον όταν την ζούσα στο σχολείο καθημερινά σε διάφορα επίπεδα σε χειρότερη μορφή απο σήμερα απλα τοτε δεν υπήρχε ο όρος μπουλινγκ.απλα όσον αφορα την χ.α.παρα τις βαρυγδουπες δηλώσεις θα κάνουμε θα τους δείξουμε θα θα θα αποδείχτηκαν κι αυτοι φαμφαρολογοι.περίμενα να δω κάτι άλλο.μια πιο έντονη αντίδραση αφού ψηφίστηκαν ασι μπήκαν στη βουλή κι όχι να μενουνε στο χαστούκι ή στην άσχημη συμπεριφορα προς δήμοσ.και οργανα της τάξης μπροστά στις κάμερες για να κερδίσουν εντυπώσεις.βεβαίως και δέχομαι οτι δεν σε αντιπρ.τίποτα και βεβαίως να συζητάμε επ αυτής της βάσης απλα θα ήθελα να αναλύσεις αν θες ποιο θα ήτανε το όσο πιο κοντά γίνετε συστημα για τις δικές σου απόψεις για την χώρα.θέλεις την ευρωπαϊκή ενώση σε αυτή τη μορφή π.χ.αν όχι ποιο το καλυτερο? Θέλουμε το ευρώ? Θέλουμε κάτι άλλο?.όσον αφορα τώρα το περιστατικό στο νηπειο δεν μπορουσα να κάνω καταγγελία γιατί μου έδειξε μια τοτε εγκυκλειο που είχε σταλεί και είχε μέσα αυτή την οδηγία.και ναι τοτε δεν ηταν ο συριζα κυβέρνηση.και βέβαια εννοειτε οτι θέλω να ακούω απόψεις πανω σε οποιοδήποτε θέμα γιατί μπορεί να κάνω λάθος σε κάποια πραγματα και μπορεί να αναθεωρησω και τις δικές μου αποψεις

Φίλοι μου , να με συγχωρέσετε που σας αναστάτωσα με τις ανησυχίες μου.
Δεν το περίμενα να προχωρήσει τόσο πολύ η συζήτηση σχετικά με την εθνική μας κυριαρχία και τους πρόσφυγες.
Κατά σύμπτωση , εχτές το βράδυ παρακολούθησα τυχαία μια εκπομπή στο κανάλι Μακεδονία tv , το VICE.
Κατάλαβα πολλά πράγματα στην εν λόγω εκπομπή.
Λέει κάποιος φίλος μας :
"georgesb said: [URL='http://www.hunterslife.gr/forums/goto/post?id=79110#post-79110' said:
↑[/URL]
Το γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε επίλεκτες δυνάμεις και ειδικά στα κομάντο .
Ο Χριστός και η Παναγία, τι είναι αυτά που λες ρε φίλε; .hair.

Διαβλέπω μια άγνοια πάνω σε αυτό το θέμα.
Κατά αρχάς το Πακιστάν είναι μέσα στην δεκάδα των καλύτερων και αρτιότερων στρατιωτικών δυνάμεων του κόσμου.
Και είναι και πυρηνική δύναμη.
Για το Αφγανιστάν τι να πούμε με τόσα χρόνια πολέμων τι εμπειρία έχουν αποκτήσει.
Δεν χωρά αμφιβολία για την εκπαίδευση που έχουν.
Τέσπα η εκπομπή αναφερόταν για αυτές τις χώρες την επικρατούσα κατάσταση σήμερα.
Το σημείο που μου έκανε τρομερή εντύπωση και κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσαν οι μετανάστες που ζουν πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα για τους φρέσκους μετανάστες που έρχονται εδώ , και που τους φοβούνται.
Ακούστε να φρίξετε με πράματα και θαύματα.
Έλεγε για την εχθρότητα και το μίσος που έχουν μεταξύ τους αυτές οι χώρες , το Πακιστάν , η Ινδία το Αφγανιστάν κλπ.
Σε ένα σημείο έλεγε πόσο εύκολη είναι η χειραγώγηση .
Η χειραγώγηση για αποστολές βομβιστικών ενεργειών αυτοκτονίας από τους ιμάμηδες καθόλου τυχαία δεν είναι.
Κατά αρχάς η θρησκεία απαγορεύει την αυτοκτονία για οποιοδήποτε λόγο.
Για αυτό οι γνήσιοι φανατικοί τζιχαντιστές δεν κάνουν βομβιστικές ενέργειες αυτοκτονίας.
Επιλέγουν αμόρφωτους ανθρώπους και σε πολλές περιπτώσεις έφηβους , παιδάκια μέχρι 5 χρονών και τους στέλνουν για αποστολές αυτοκτονίας , αφού πρώτα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Όσους τους έχουν πιάσει αφού απέτυχαν την αποστολή τους , τους ρώταγαν πως πήραν τέτοιες αποφάσεις , έλεγαν για τους ιμάμηδες και τον ρόλο τους.
Όταν τους έλεγαν τι ακριβώς λέει το κοράνι , έπεφταν από τα σύννεφα.
Τρομερές καταστάσεις εκμετάλλευσης από τους φανατικούς .
Η Θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο σε όλη την ιστορία , διότι το χειρίζονται όπως τους βολεύει .
Φανταστείτε τι λέει το κοράνι τους και εφαρμόζουν άλλα πράγματα που ούτε οι ίδιοι δεν τα γνωρίζουν.
Επικίνδυνα πράγματα.
Οπότε καταλήγω στο αυτονόητο , ότι εδώ στην Ελλάδα , όλα είναι επίφοβα.
Μην ξεχνάτε ένα πράγμα.
Η εξουσία πάντα εδώ στην Ελλάδα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί με αθέμιτους τρόπους.
Θυμηθείτε , ότι κάποτε το Πασόκ χρησιμοποίησε τους μετανάστες για να κερδίσει τις ψήφους τους.
Τροχός είναι και γυρνάει.

Τα είδα πριν λίγο στο δελτίο και τα έχασα με το μωράκι που το κράταγε ο πατέρας του σαν κούκλα.fff..fff.
Πράγματι σοκαριστικό!!!!

Ωστόσο , επειδή δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση , φοβάμαι μην τελικά κάνει την μαλακία ο Τσίπρας και κατεβάσει τα ΜΑΤ για να βάλουν την τάξη.
Τρέμω στην σκέψη ότι μπορεί να ενδώσει σε διάφορους ανόητους τύπου Καμμένου και χρησιμοποιήσει βία .
Είναι πολλά τα κοράκια που περιμένουν πως και πως να ξεσηκωθούν οι 52.000 πρόσφυγες ανά την Ελλάδα και να μας κολλήσουν την ρετσινιά του βίαιου , καταργώντας ουσιαστικά όλη την τεράστια προσπάθεια της χώρας μας να δείξει ένα φιλειρηνικό και δημοκρατικό πρόσωπο

Φανταστείτε τα δελτία ειδήσεων σε όλο τον κόσμο να δείχνουν δυνάμεις καταστολής να χτυπούν πρόσφυγες

Last edited by a moderator:

Μολις τωρα ειδα το βιντεο.
Ερωτηση δεν διαπρατει την παρανομια ο λαθρομεταναστης κρατωντας το μωρο μ αυτον τον τροπο;;;;;;;
Απαντηση ΝΑΙ
Διαπρατει το αδικημα της εκθεσεις ανηλικου σε κινδυνο.
Γιατι δεν διωκεται;;;
Δεν υπαρχει σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη απο μερικες φυλεσ αυτων των ειδων

Μ αρεσει η ολη κατασταση. Ωραιες στιγμες να ζητας και να δειχνεις ταυτοτητα σε εναν που ηδη εχει διαπραξει παρανομια για να πας στον προορισμο σου.
Αλλη μια ερωτηση:
Αυτα που κανουν εδω τα εκαναν αραγε και στην τουρκια;;;;
Ή για να μην συγκριθω με μη ευρωπαϊκη χωρα ας ρωτησω αν εκλειναν δρομο στη γερμανια (που ειναι και ο ποθος τους) θα γινονταν δεκτο απο τις αρχες ήτους πολιτες εκει;;;;

Κυριοι και εμεις γνωρισαμε δυσκολες στιγμες (οι προγονοι μας)
και αναγκαστηκαν να μεταναστευσουν αλλα δεν εχω πληροφορηθει οτι καναμε τετοια πραγματα και σε τελικη αναλυση σεβασττηκαμε την χωρα που μας φιλοξενησε. Οι εξαιρεσεις παντα υπαρχουν.
Εδω σε διαφορετικα σημεια με μεγαλες χιλιομετρικες αποστασεις υπαρχουν κοινες αντιδρασεις και δρασεις.
Απο καπου καθοδηγουνται και να ξερετε πως στις αστυνομικες.αρχες ειναι γνωστοι αλλα οι εντολες ανωθεν ειναι αλλες...
Αλεξιους ο φιλεσπαχνους like gladiator!!!!

Εχουμε πολλά να δούμε... Υπομονή αν την βγάλουμε καθαρή θα λέμε ωραίες ιστορίες στα εγγόνια μας...όπως μας έλεγαν οι παππούδες μας για την κατοχή....

Και ενα τελευταιο προς το παρων.
Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους ουτε τους μισω, ισα ισα που βοηθησα με ρουχα και διαφορα οταν μαζευαν πραγματα για μεταναστες στη περιοχη μου αλλα δεν γουσταρω την αχαριστια και την αγνωμοσυνη απο κανεναν.
Over and out προς το παρον για να παω για καμια δουλεια στο χωριο.
Συνεχεια το βραδακι αν αντεχω...

Άκουσα στο ράδιο ότι ήταν κοριτσάκι το μωρό και ο τύπος που είναι ο Πατέρας του ήταν από το Αφγανισταν
Αλήθεια θα έκανε την ίδια μακαβρια πράξη αν ήταν αγόρι ? .xm..xm.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φιλοξενεί στο σπίτι της δύο πρόσφυγες ...
http://www.iefimerida.gr/news/26068...-filoxenei-sto-spiti-tis-dyo-prosfyges-vinteo

Εμένα μου φαίνεται λίγο ύποπτη η κίνηση της Κύριας .xm..xm.
Φιλοξενεις δυο μαντραχαλους ανω των 20 χρονων που αμα πιασουν μια πετρα την στιβουν και εκτος αυτου εισαι και ανυπαντρη ?
Τοσα μωρά τοσες ανυμπορες οικογένειες αυτοι κατα βαση είναι που χρειάζονται την βοήθεια σου
Εκτός αν το βράδυ δίνεις πονηρές παραστάσεις με τους παιδαρους οπότε κανείς και λειτούργημα .what..what.

Last edited:
Πάει και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ :(
Ο μοναδικός λόγος που παραμένουν ανοικτά κάποια από τα καταστήματα της είναι η απεργία των δικηγόρων που δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση πτώχευσης.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον δρόμο , χωρίς δουλειά και χωρίς καμία προοπτική να βρουν δουλειά σε μια πεθαμένη αγορά.
Η πορεία προς τον όλεθρο έχει επιταχυνθεί :(
http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...es-wres-gia-thn-ellhnikh-alysida.3995095.html

Εμένα μου φαίνεται λίγο ύποπτη η κίνηση της Κύριας .xm..xm.
Δηλαδή Κώστα βάση του συλλογισμού σου , μία νέα ηθοποιός , σχετικά όμορφη , με γνωριμίες , με μεγάλο κοινωνικό κύκλο , για να πηδηχτεί βρήκε δύο πρόσφυγες και τους σπίτωσε .Μάλιστα το δημοσιοποίησε κιόλας :(:(

Πάει και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ :(
Ο μοναδικός λόγος που παραμένουν ανοικτά κάποια από τα καταστήματα της είναι η απεργία των δικηγόρων που δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση πτώχευσης.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον δρόμο , χωρίς δουλειά και χωρίς καμία προοπτική να βρουν δουλειά σε μια πεθαμένη αγορά.
Η πορεία προς τον όλεθρο έχει επιταχυνθεί :(
http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...es-wres-gia-thn-ellhnikh-alysida.3995095.html

Δηλαδή Κώστα βάση του συλλογισμού σου , μία νέα ηθοποιός , σχετικά όμορφη , με γνωριμίες , με μεγάλο κοινωνικό κύκλο , για να πηδηχτεί βρήκε δύο πρόσφυγες και τους σπίτωσε .Μάλιστα το δημοσιοποίησε κιόλας :(:(
Εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι το έκανε ?

Έχει υποθεί πολλές φορές και θα συμφωνήσω για τους πρόσφυγες κ τους μετανάστες πως είναι άνθρωποι ταλαιπωρημένοι!
Οι Έλληνες δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας δίνοντας ο καθένας από το υστέρημά του είδη πρώτης ανάγκης,φαγητό,ρουχισμό σ'αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους όπως κάνουν αλλωστε καθημερινά πολλοί απο μας και για τους Έλληνες συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Αυτή η αλληλεγγύη που αναπτήχθηκε είναι απάντηση στο ρατσισμό,το μίσος και την ξενοφοβία.Το "όποιος τους θέλει να τους πάρει σπίτι του" δεν ήταν της μόδας αυτή τη φορά..;)
Η κυβέρνηση ωστόσο και η Ε.Ε.,την οποία ασπάζεται,είναι ανεύθυνοι,ανύπαρκτοι,χωρίς σχέδιο,χωρίς δομές,χωρίς τίποτα.Αθλιες συνθήκες,μ.κ.ο. να αλωνίζουν,αγανάκτηση και βία και το κράτος πουθενά.Απλά γελιοί ή μάλλον επικίνδυνοι;;.xm.
Και με όλα αυτά λογικό ήταν να ακουστούν και ορισμένες λίγες κραυγές από δήθεν πατριώτες,από τους γνωστούς πατριδοκάπηλους,που έχουν κάνει ιδιοκτησία του λόγου τους τις λέξεις Ελλάδα,σημαία,σύνορα και εθνικά συμφέροντα,πατριώτες που ζητάνε π.χ. ξένα στρατεύματα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και καλά για ασφάλεια,που εξυμνούν τους ξένους κατακτητές στη σύγχρονη ιστορία μας,που προσφέρουν μακαρόνια μόνο για Έλληνες και μόνο προεκλογικά,που αγαπάνε τα ζώα αλλά μισούν τους ανθρώπους...
Το κράτος είναι το μόνο αρμόδιο να βάλει τάξη και στο προσφυγικό και πιστεύω πως δεν μας επιφυλασσει κάποια έκπληξη...εξάλλου τα ΜΑΤ πάντα αυτό έκαναν,χτυπούσαν μαθητές,παππουδες συνταξιούχους,γυναίκες και γενικά ότι περπατάει!

Status
Not open for further replies.
Back