Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ας τα βάλουμε σε μία σειρά βρε Άρχοντες γιατί κάπου έχω μπερδευτεί ;)
Καταρχήν είναι θετικό ότι τελείωσαν τα έργα και πλέον μπορείς να ταξιδέψεις ξεκούραστα
χωρίς το άγχος και την αβεβαιότητα αν θα φτασεις με ασφάλεια στον προορισμό σου
Ακόμα θυμάμαι την αλουπα στα Τέμπη που με ανάγκασε να αλλάξω λωρίδα βγαινοντας στο αντίθετο ρευμα για να μην σπάσω το αμάξι
αλλα και την αγελάδα έξω από τους Τοξότες που έκατσε μέσα στην μέση της στροφής
με αποτελεσμα να οργωσω ένα χωράφι .sarcastic.
Εδώ όμως η υποκρισία και η γελειοτητα της σημερινής Κυβέρνησης σπάει καρύδια
Προ εξουσίας
οι συγκεκριμένοι καλούσαν τον Ελληνικό λαό σε αγώνες κατά του ξεπούληματος της Δημόσιας περιουσίας πχ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΟΣΕ-ΛΙΜΑΝΙΑ -ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ κτλ
επισης ηταν αντιθετοι στην καταβολή διοδίων
στην παραδοση των εθνικών δρόμων σε εργολάβους νταβατζηδες
κατηγορουσαν του πάντες και τα πάντα και γενικά δεν ψήφιζαν δεν στήριζαν και δεν ακολουθούσαν
Δεν είναι λοιπόν τουλάχιστον γελειοτητα και ξετσιπωσια
να βλεπεις την συγκεκριμένη Κυβέρνηση
και έναν Πρωθυπουργό να κόβει κορδέλες σε αυτοκινητόδρομους
με φοντο Ρασοφορους που τον παίρνουν στο δούλεμα
και catering προσφορά των Νταβατζηδων που τους έχει παραχωρηθεί το Εθνικό δίκτυο ?
Τι δουλειά έχεις με όλους αυτούς εσυ ως Αριστερός Επαναστατης Αλέξηηηηηη ? .sarcastic..sarcastic.
Ντροπή ρεεεεεεεεεε παραίτησου ρεεεεεε πόσο χαμηλά θα πέσεις για την εξουσία ρεεεεεε

Kαι ο λογος που πρεπει να βαφτισεις τις σηραγγες ποιος ειναι; Και γιατι, αφου τις βαφτιζουμε, δεν τους δινουμε το ονομα 2 ποιητων, δυο ζωγραφων, κατι τελος παντων με προσφορα, που θελει και κοπο να το κατακτησεις

Kαι ο λογος που πρεπει να βαφτισεις τις σηραγγες ποιος ειναι; Και γιατι, αφου τις βαφτιζουμε, δεν τους δινουμε το ονομα 2 ποιητων, δυο ζωγραφων, κατι τελος παντων με προσφορα, που θελει και κοπο να το κατακτησεις
Βίκτωρα αυτά τα κάνουν οι βλάκες οι ξένοι που δεν γνωρίζουν από πολιτισμό... .sarcastic.

Και γιατι, αφου τις βαφτιζουμε, δεν τους δινουμε το ονομα 2 ποιητων, δυο ζωγραφων, κατι τελος παντων με προσφορα, που θελει και κοπο να το κατακτησεις
...και έχουμε μπόλικους για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι !!!!!
Όπως έχω ξαναπεί όμως , ας αφήσουμε τα ρεζιλίκια των πολιτικών με τις φιέστες τους και τα "προκλητικά" βαφτίσια τους και ας χαρούμε τα έργα που περιμέναμε εδω και δεκαετίες .

...και έχουμε μπόλικους για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι !!!!!
Όπως έχω ξαναπεί όμως , ας αφήσουμε τα ρεζιλίκια των πολιτικών με τις φιέστες τους και τα "προκλητικά" βαφτίσια τους και ας χαρούμε τα έργα που περιμέναμε εδω και δεκαετίες .
Διορθώνω γιατί διάβασα καλύτερα τα ονόματα που δόθηκαν σε κάποιες σήραγγες...

στο νομό Κορινθίας η σήραγγα στο Χελιδόνι παίρνει το όνομα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Διογένη, στο Δερβένι και στα Μαύρα Λιθάρια των οπλαρχηγών της επανάστασης Νίκου Πετμεζά και Παναγιωτάκη Γεραρή αντίστοιχα.
της Ακράτας του καπετάν Νικήτα Νικόλαου Πολυκράτη, του Πλατάνου του ποιητή Κωστή Παλαμα

...και ας χαρούμε τα έργα που περιμέναμε εδω και δεκαετίες .
Με το αζημίωτο βέβαια... .money.

Διορθώνω γιατί διάβασα καλύτερα τα ονόματα που δόθηκαν σε κάποιες σήραγγες...

στο νομό Κορινθίας η σήραγγα στο Χελιδόνι παίρνει το όνομα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Διογένη, στο Δερβένι και στα Μαύρα Λιθάρια των οπλαρχηγών της επανάστασης Νίκου Πετμεζά και Παναγιωτάκη Γεραρή αντίστοιχα.
της Ακράτας του καπετάν Νικήτα Νικόλαου Πολυκράτη, του Πλατάνου του ποιητή Κωστή Παλαμα
Μαζί μ΄αυτούς κολλήσανε και τους υπόλοιπους... Ο τέλειος συνδυασμός! Ε δικαιολογούνται τότε... .very funny.

Αυτός ο ΑΚΤΩΡ ποιος επιφανής πατριώτης είναι; Πρέπει να ήταν πολύ σπουδαίος Έλλην αφού όλες (ή σχεδόν όλες) έχουν αυτό το ίδιο όνομα... .very funny.
aaa.jpg

Εδω καπου μπερδευτηκα .sarcastic..buy buy..buy buy.
Πως γινεται να υπαρξει αυτη η ενωση σε τραπεζι χασαποταβερνας
αναμεσα σε χορτοφαγους vegan
και σε κοψιδοφαγους ? .xm..xm.
Η μεν θα τρωνε σπλιναντερα και συκωταριες
και οι αλλοι βρουβες και γαιδουραγκαθα ? .my man.
Ειδες τι κανει ο κοινος αγωνας κατα της πιστης στην θρησκεια ? .sarcastic..buy buy..buy buy.

http://www.thestival.gr/society/ite...in-aristotelous-gia-tin-ekdilosi-kreatofagias

Oσο ειμαι εναντιον της επιδειξης του ποσο Χριστιανος ειναι καποιος (θεωρω οτι η θρησκεια ειναι κατι το εσωτερικο και δε χρειαζεται να διατυμπανιζεις οτι πιστευεις), οσο αντιθετος ειμαι με την εκμεταλλευση των παπαδων στους απλους ανθρωπους που αισθανονται την αναγκη να πιστεψουν σε κατι ανωτερο, αλλο τοσο αντιθετος ειμαι με παρομοια καραγκιοζιλικια.

Θες να εισαι Χριστιανος, με γεια σου με χαρα σου. Πιστευε, ακολουθησε ολα ή οποια τελετουργικα μπορεις και προσπαθησε να ζησεις συμφωνα με τους κανονες της Θρησκειας-αυτο για μενα ειναι το πιο σημαντικο απο ολα. Μην βροντοφωναζεις ποσο Χριστιανος εισαι, δεν ενδιαφερει κανενα, ουτε φυσικα σε κανει καλυτερο απο τους αλλους.

Ομοιως αν θες να εισαι αθεος, ή κρεατοφαγος ή οτιδηποτε, επισης καντο για τον εαυτο σου. Αν το κανεις για να σε δουνε οι αλλοι, εισαι απλα ενας επιδειξιας, και καραγκιοζης.

Ολα στο βωμο της ρεκλαμας εχουν γινει. Ολα ομως....

Αυτός ο ΑΚΤΩΡ ποιος επιφανής πατριώτης είναι; Πρέπει να ήταν πολύ σπουδαίος Έλλην αφού όλες (ή σχεδόν όλες) έχουν αυτό το ίδιο όνομα... .very funny.
aaa.jpg
Είναι ο επιφανής πατριώτης που ο Κωστακης τον ειπε νταβαντζή και θα τον εξαφάνιζε απο τα εργα της χώρας.
Επισης οταν αρχισαν τα εργα στα τέμπη και πήγε ο τοτε πρωθυπουργός Κωστάκης ,Ο τοτε υπουργός Σουφλιάς περιχαρής του εξηγούσε εκει στο εργοτάξιο το πόσο μεγαλη και διεθνούς εμβέλειας εταιρεία ειναι ο ΑΚΤΩΡ και την μοναδική τεχνογνωσία που εχει στις σήραγγες.
Ηθελα να ήξερσ αν μέσα του εκείνη τη στιγμή , θυμόταν τις μαλακίες που έλεγε στο σουβλαντζίδικο στο Μοναστηράκι.
Τα θυμάστε αυτά ;

Oσο ειμαι εναντιον της επιδειξης του ποσο Χριστιανος ειναι καποιος (θεωρω οτι η θρησκεια ειναι κατι το εσωτερικο και δε χρειαζεται να διατυμπανιζεις οτι πιστευεις), οσο αντιθετος ειμαι με την εκμεταλλευση των παπαδων στους απλους ανθρωπους που αισθανονται την αναγκη να πιστεψουν σε κατι ανωτερο, αλλο τοσο αντιθετος ειμαι με παρομοια καραγκιοζιλικια.

Θες να εισαι Χριστιανος, με γεια σου με χαρα σου. Πιστευε, ακολουθησε ολα ή οποια τελετουργικα μπορεις και προσπαθησε να ζησεις συμφωνα με τους κανονες της Θρησκειας-αυτο για μενα ειναι το πιο σημαντικο απο ολα. Μην βροντοφωναζεις ποσο Χριστιανος εισαι, δεν ενδιαφερει κανενα, ουτε φυσικα σε κανει καλυτερο απο τους αλλους.

Ομοιως αν θες να εισαι αθεος, ή κρεατοφαγος ή οτιδηποτε, επισης καντο για τον εαυτο σου. Αν το κανεις για να σε δουνε οι αλλοι, εισαι απλα ενας επιδειξιας, και καραγκιοζης.

Ολα στο βωμο της ρεκλαμας εχουν γινει. Ολα ομως....
Ετσι ακριβως ομως
.shake.

Εδω καπου μπερδευτηκα .sarcastic..buy buy..buy buy.
Πως γινεται να υπαρξει αυτη η ενωση σε τραπεζι χασαποταβερνας
αναμεσα σε χορτοφαγους vegan
και σε κοψιδοφαγους ? .xm..xm.
Η μεν θα τρωνε σπλιναντερα και συκωταριες
και οι αλλοι βρουβες και γαιδουραγκαθα ? .my man.
Ειδες τι κανει ο κοινος αγωνας κατα της πιστης στην θρησκεια ? .sarcastic..buy buy..buy buy.

http://www.thestival.gr/society/ite...in-aristotelous-gia-tin-ekdilosi-kreatofagias
Εχω νσ πω σε ολους αυτους.που θελουν να προβαλουν το εγω τους ,για το ποσο αθεοι ειναι και να χλευσουν την νηστεια τον χριστιανων.....(αγαπητοι μετα τα παθη ερχεται η "Ανασταση" και θα φαμε και κρεατακι " εσεις τοτε τι θα τρωτε ;...σεσκουλα και αντιδια).... !!!!

Έρχεται Στην Ελλάδα Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Με Προϊόντα Των… 30 Λεπτών! .xm..xm..xm.
1a-352.jpg

ΚοινοποίησηTweetΚαρφίτσωμαΑποστολή email

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyjet, του Ομίλου easyGroup και του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation πριν λίγο καιρό μίλησε για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης Αναφέρθηκε αναλυτικά στον ρόλο του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation και στους τομείς που δραστηριοποιείται, επισημαίνοντας ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν, όσο οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν ανάγκη.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να φέρει και στην Ελλάδα, μετά τη Βρετανία, τα σούπερ μάρκετ των φτωχών «easyfoodstore» αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του κατάλληλου χώρου όπου θα στεγάσει τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ειδικότερα στην ερώτηση αν υπάρχει σκέψη να φέρει στην Ελλάδα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» easyfoodstore ο κ. Χατζηιωάννου ανέφερε ότι: «Τα easyfoodstore λειτουργούν στο Λονδίνο και σκέφτομαι να φέρω το συγκεκριμένο brand στην Ελλάδα. Βλέποντας την ανάγκη αυτών των ανθρώπων εκτιμώ, ότι αν έχεις 100 προϊόντα όλα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτά σίγουρα θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.

Το έχω σκεφτεί… Easyfoodstore στην Ελλάδα. Προσπαθώ να αποφασίσω αν θα το έκανα στο κέντρο ή στον Κηφισό σε μια περιοχή με μεγάλους δρόμους και πάρκινγκ. Ωστόσο, πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο. Στο κέντρο η τροφοδοσία γίνεται πολύ δύσκολα και δημιουργούνται προβλήματα. Το μέλλον θα δείξει».

Επίσης, αναφέρει ως επενδυτική ευκαιρία τα ακίνητα στην Ελλάδα, ένα εκ των οποίων απέκτησε πρόσφατα για την στέγαση του Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.

Status
Not open for further replies.
Back