Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για ότι στραβό συμβαίνει δεν φταίει ούτε και πρέπει να επεμβαίνει η ΚΣΕ. Αντί να φωνάζεις μπορείς να πας στο οικείο αστυνομικό σου τμήμα και να υποβάλεις μήνυση.
Αυτό που λες συνάδελφε δεν γίνεται από την στιγμή που έχεις εκπρόσωπο τούτο εστί ΚΣΕ -ΚΟΣΕ πάει λέγοντας πρέπει να σε υπερασπιστεί το κατά μόνας θα χάσεις το γιατί τό έχουμε αναλύσει μήν το ξαναλέμε.

Για ότι στραβό συμβαίνει δεν φταίει ούτε και πρέπει να επεμβαίνει η ΚΣΕ. Αντί να φωνάζεις μπορείς να πας στο οικείο αστυνομικό σου τμήμα και να υποβάλεις μήνυση.
Ένας κυνηγός/πολίτης δεν έχει την ίδια δύναμη με ένα σωματείο όπως η ΚΣΕ. Για αυτό ζητάμε οργάνωση άλλωστε, σωστά; Ένας άνθρωπος τι να κάνει χωρίς καμία πολιτική επιρροή και χωρίς χρήματα;

Φίλοι μου. Έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω. ΜΗΝ ανεβάζετε φωτογραφίες των θηραμάτων, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Μας γυρνάει σαν μπούμερανγκ
Φίλε Κώστα το να μην ανεβάζουμε φωτογραφίες, εξυπηρετεί τη δική τους σκοπιμότητα... να μην φαινόμαστε πουθενά και να είναι ντροπή το να θηρεύεις. Είναι σαν να λες και στον ψαρά να μην βγάλει τα ψάρια του ή στον παραγωγό τη σοδεία του. μόχθησες, αναμετρήθηκες δίκαια και κέρδισες.

Εκατόμβες και κατακρεουργημένα θηράματα όχι, να μην γίνονται και να μην ανεβαίνουν ποτέ, αλλά φωτογραφίες στη φύση που δίνουν σεβασμό στη δραστηριότητα, στη φύση και στο θήραμα πρέπει να υπάρχουν. Αν κάποιοι έχουν άλλη αισθητική, ας μείνουν με αυτή και ας κάνουμε τα πάντα να μην την περάσουν και στους υπόλοιπους στην κοινωνία. όσο κρυβόμαστε τόσο πετυχαίνουν αυτό που θέλουν.

Φίλε Κώστα το να μην ανεβάζουμε φωτογραφίες, εξυπηρετεί τη δική τους σκοπιμότητα... να μην φαινόμαστε πουθενά και να είναι ντροπή το να θηρεύεις. Είναι σαν να λες και στον ψαρά να μην βγάλει τα ψάρια του ή στον παραγωγό τη σοδεία του. μόχθησες, αναμετρήθηκες δίκαια και κέρδισες.

Εκατόμβρες και κατακρεουργημένα θηράματα όχι, να μην ανεβαίνουν ποτέ, αλλά φωτογραφίες στη φύση που δίνουν σεβασμό στη δραστηριότητα, στη φύση και στο θήραμα πρέπει να υπάρχουν. Αν κάποιοι έχουν άλλη αισθητική, ας μείνουν με αυτή και ας κάνουμε τα πάντα να μην την περάσουν και στους υπόλοιπους στην κοινωνία. όσο κρυβόμαστε τόσο πετυχαίνουν αυτό που θέλουν.
Δέχομαι την άποψη σου, (και το εννοώ) αλλά στο γενικότερο κλίμα των τελευταίων ετών, νομίζω δεν εξυπηρετεί. Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ίχνος αντιπαράθεσης,απλά ίσως φτάνω στο σημείο του όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τά μισά. Τρομάζω στην κυριολεξία αν το πάνε λαου λαου να μου κόψουν το κυνήγι

Άκουσα στο ραδιοφωνο ότι βάλανε κάποιου ειδους εκρηκτικό μηχανισμό στον Κ.Σ Καισαριανής! Ισχύει? Όπως κάνανε με ένα κρεοπωλείο πριν από καιρό αν θυμάμαι καλα. Vegan επαναστάτες του κωλου!!!!
Όταν ο Χαρδαλιάς και δε ξέρω ποιοι άλλοι στοχοποιούν το κυνήγι και τους κυνηγούς αυτά βρίσκουν και κάνουν κάποιοι.

Ευτηχως που αυτην την γνωμη την εχουν λιγοι

Εκατόμβες και κατακρεουργημένα θηράματα όχι, να μην γίνονται και να μην ανεβαίνουν ποτέ, αλλά φωτογραφίες στη φύση που δίνουν σεβασμό στη δραστηριότητα, στη φύση και στο θήραμα πρέπει να υπάρχουν. Αν κάποιοι έχουν άλλη αισθητική, ας μείνουν με αυτή και ας κάνουμε τα πάντα να μην την περάσουν και στους υπόλοιπους στην κοινωνία. όσο κρυβόμαστε τόσο πετυχαίνουν αυτό που θέλουν.
Δέχομαι την άποψη σου, (και το εννοώ) αλλά στο γενικότερο κλίμα των τελευταίων ετών, νομίζω δεν εξυπηρετεί. Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ίχνος αντιπαράθεσης,απλά ίσως φτάνω στο σημείο του όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τά μισά. Τρομάζω στην κυριολεξία αν το πάνε λαου λαου να μου κόψουν το κυνήγι
Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, της ίδιας άποψης είμαι και εγώ. Ζημιά στο κυνήγι δεν θα κάνει αν βάλω ένα όμορφο μπουκέτο με τον σκυλάκο μου και την παρέα μου αλλά αν απλώσω ένα καπό με θηράματα για να κάνω επίδειξη. Μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.

Αυτό με τις φωτογραφίες παλι δεν το καταλαβαίνω. Είπαμε να ανεβάσεις φωτογραφία με τα θηράματα που έχεις καρπωθεί νομιμα. Όχι εκατόμβες και όχι κατακρεουργημενα θηράματα. Δεν βλέπω καμία μα ΚΑΜΙΑ ευαισθησία σε ψαρεμενες τσιπούρες σε καρφωμενους ροφους η στα χταπόδια που κρέμονται σαν σώβρακα στην απλωστρα έξω από τα ουζερι. Αυτά δεν ειναι ζωντανά; Δύο μέτρα και δύο σταθμά παντου και στοχοποίηση μόνο του κυνηγιού βλέπω. Άρα η ΚΣΕ εκ των πραγμάτων πρέπει να ανασκουμπωθει και να τρέξει να προλάβει καταστασεις.

Καλημερα.Η ΚΣΕ σαν συνδικαλιστικο οργανο τον κυνηγων πρεπει με τους νομικους της να κανει τις ενεργειες που πρεπει. Εξαλου για αυτο ειμαστε και οργανωμενη ο καθενας δεν παει μονοσ στο δασαρχειο για αδεια ,(ολα αυτα που ειπαν για το ατυχημα με τον κυνηγο ηταν σε ωρα που κυνηγουσαν , Φανταστητε να ελεγε το σωματείο οδηγον του ΟΑΣΘ σε οδηγο που εκανε ατυχημα εν ωρα υπηρεσιας να παει να βρει δικηγορο μονος .Ακομα και οι ασφαλειες αυτοκινητων εχουν νομικη καλυψη .

Φίλε Κώστα δεν υπάρχει εννοείται καμία αντιπαράθεση και καταλαβαίνω απόλυτα όπως το λες και γιατί το λες, αφού δεν έχουμε οργάνωση και υπάρχουν ανεγκέφαλοι. Απλά το λέω και εγώ γιατί ακολουθούμε την ίδια τακτική που ακολουθεί η χώρα με την Τουρκία και στο τέλος η αμυντικογενεια, οδηγεί τελικά σε στρατηγική ήττα και άσχημα τετελεσμενα

Ευτηχως που αυτην την γνωμη την εχουν λιγοι
αυτό δεν την κάνει λανθασμένη αλλά διαφορετική.
Εάν παρασύρεστε από συναισθημα είναι δικό σας θέμα. Ελπίζω να μην φτασει στα "αυτιά" συγγενούς μόνο.
Η ΚΣΕ εαν ασχοληθεί με μηνυσεις σε καθε τυχαίο που γραφει οποιαδήποτε παπαριά στο ιντερνετ τότε δεν θα προλαβαίνει να κανει οτιδήποτε άλλο.
Ένας κυνηγός/πολίτης δεν έχει την ίδια δύναμη με ένα σωματείο όπως η ΚΣΕ. Για αυτό ζητάμε οργάνωση άλλωστε, σωστά; Ένας άνθρωπος τι να κάνει χωρίς καμία πολιτική επιρροή και χωρίς χρήματα;
εαν θες να πας κόντρα χτυπας και την γροθιά στην κόψη να ματώσεις, αλλιώς δεν μιλάς. Και δεν χρειάζεται ούτε πολλα λεφτά ούτε δύναμη για να βρεθείς μπροστα σε εναν δικαστή. Και αυτός θα αποφασίσει συμφωνα με τον νομο και όχι με το συναισθημα.

Last edited:
Εάν παρασύρεστε από συναισθημα είναι δικό σας θέμα. Ελπίζω να μην φτασει στα "αυτιά" συγγενούς μόνο.
Η ΚΣΕ εαν ασχοληθεί με μηνυσεις σε καθε τυχαίο που γραφει οποιαδήποτε παπαριά στο ιντερνετ τότε δεν θα προλαβαίνει να κανει οτιδήποτε άλλο.
Στον πρώτο θα ασχοληθεί σοβαρά και θα τον πάει.... μέχρι τέλους και επόμενος δε θα ξανατολμησει.

Αρχοντες δεν εχουμε καμια υποχρεωση να απολογηθουμε σε κανεναν για τις φωτογραφιες
που ανεβαζουμε στο διαδικτυο αρκει να ειναι μεσα στα πλαισια και παντα με σεβασμο στο θηραμα που θηρευτηκε
Οσοι αντιδρουν με αισχρα σχολια εναντιον μας και βρισκουν απαραδεκτες τετοιες εικονες
αλλα και γενικα με την ενασχοληση μας με το κυνηγι
ας πανε στα σφαγεια στην κρεαταγορα στα κρεωπολεια στις ταβερνες στην χωματερη στην Αραπια
και να διαμαρτυρηθουν για την θανατωση και την κακοποιηση των ζωων
Δεν μπορει ρε Μαστορα να ζητας την καταργηση της κυνηγετικης δραστηριοτητας γιατι σοκαρεσε
και απο την αλλη να ρουφας τα λουκανικα με νευρο σαν παγωτο χωνακι
Δεν μπορει εσυ Κυρα μου να διαδηλωνεις στο Συνταγμα για την υπερασπιση της σκουλικαντερας και της αδικοχαμενης φτερουγας της δεκαοχτουρας
και στην συνεχεια να σαβουριαζεις μπερκερ και κοτομπεικον στην πλατεια Βαθης
Δεν με πειθεις δεν σε πιστευω δεν σε αποδεχομαι δεν προσφερεις τιποτα στην φυση
εκτος απο κοπρια βρωμιζοντας τα μονοπατια και τις πεζουλες
Τραβα στην Κωπαιδα να βοσκησεις βρωμη κριθαρι μαραθο
και αρχισε να βελαζεις οταν στουμπωσει η καταπιονα σου

εαν θες να πας κόντρα χτυπας και την γροθιά στην κόψη να ματώσεις, αλλιώς δεν μιλάς. Και δεν χρειάζεται ούτε πολλα λεφτά ούτε δύναμη για να βρεθείς μπροστα σε εναν δικαστή. Και αυτός θα αποφασίσει συμφωνα με τον νομο και όχι με το συναισθημα.
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλετω

10 Θεμελιώδεις Αρχές του Μαχάτμα Γκάντι για να αλλάξουμε τον κόσμο​

gandhi.jpg

1.Άλλαξε τον εαυτό σου.
«Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.»
«Ως ανθρώπινα όντα, η μεγαλοσύνη μας έγκειται όχι τόσο πολύ στην ικανότητά μας να αναμορφώσουμε τον κόσμο – αυτός είναι ένας μύθος της ατομικής εποχής – όσο στο να αναμορφώνουμε τους εαυτούς μας

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ακόμα κι εμείς οι κυνηγοί, πως το κυνήγι είναι ο μόνος τρόπος να τραφείς με κρέας χωρίς να χρησιμοποιήσεις δόλο και παγίδευση, και αυτή η αμεσότητά του είναι που το καθιστά τον πιο τίμιο τρόπο. Εκείνο που στις μέρες μας εγείρει περισσότερο αντιδράσεις είναι πως, στο βαθμό που ο άνθρωπος έχει αποξενωθεί από τη φύση, το κυνήγι από τρόπος ζωής έχει γίνει Life Style και για τούτο ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς οι ίδιοι.

Οι αρνητικές επιπτώσεις όμως του κυνηγιού στη φύση, σε σχέση με αυτές της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και του αστικού τρόπου ζωής, είναι αμελητέες. Αλλού κρύβονται οι αιτίες της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και της ζωής του ανθρώπου, αλλά εκεί φοβούνται να ψάξουν ακόμα και οι Raw Vegans, οι οποίοι, σε λίγα χρόνια θα διώκονται από τους Waterans και τους Airians για τις διατροφικές τους συνήθειες.

Last edited:
Τι από τα δύο έγινε τελικά η επίθεση είχε στόχο τον ΚΣ ή το αυτοκίνητο διαλέξτε και πάρτε View attachment 20742View attachment 20743
Μπορεί να είναι και για το αυτοκίνητο. Είναι ένα Mercedes με κρατικές πινακίδες . Πάντως ότι τα έχουνε βάλει με το κυνήγι ακόμα και σε αστεία τώρα τελευταία είναι γεγονός. unnamed (1).jpg
Πάνε να γυρίσουν τον κόσμο ενάντια μας.:mad::mad:

Οσοι αντιδρουν με αισχρα σχολια εναντιον μας και βρισκουν απαραδεκτες τετοιες εικονες
αλλα και γενικα με την ενασχοληση μας με το κυνηγι
ας πανε στα σφαγεια στην κρεαταγορα στα κρεωπολεια στις ταβερνες στην χωματερη στην Αραπια
και να διαμαρτυρηθουν για την θανατωση και την κακοποιηση των ζωων
Δεν μπορει ρε Μαστορα να ζητας την καταργηση της κυνηγετικης δραστηριοτητας γιατι σοκαρεσε
και απο την αλλη να ρουφας τα λουκανικα με νευρο σαν παγωτο χωνακι
Δεν μπορει εσυ Κυρα μου να διαδηλωνεις στο Συνταγμα για την υπερασπιση της σκουλικαντερας και της αδικοχαμενης φτερουγας της δεκαοχτουρας
και στην συνεχεια να σαβουριαζεις μπερκερ και κοτομπεικον στην πλατεια Βαθης
Δεν με πειθεις δεν σε πιστευω δεν σε αποδεχομαι δεν προσφερεις τιποτα στην φυση
εκτος απο κοπρια βρωμιζοντας τα μονοπατια και τις πεζουλες
Τραβα στην Κωπαιδα να βοσκησεις βρωμη κριθαρι μαραθο
και αρχισε να βελαζεις οταν στουμπωσει η καταπιονα σου
Κώστα μια φορά σε μια παρέα ήταν καμποσες "έξυπνες και εξυπνοι" που μου λέγαν μόλις η κουβέντα πήγε σε δραστηριότητες στην εξοχή και τους είπα πως κυνηγώ "πώς μπορείς και πας για κυνήγι και δεν λυπάσαι τα ζωάκια, και τι βάρβαρο" ενώ τα ίδια ατομα έτρωγαν τα φιλετα μπροστά μου δύο δυο.

Η απάντηση μου σε μια πολύ πυρ και μανία για το κυνήγι και τα ζώα ήταν η εξής... Δεν μπορείς να λες πως παλεύεις για την παρθενιά ενώ την ίδια στιγμή γ%@%@#€& ασύστολα η ίδια...

Συγνώμη για το λεκτικό από ολους, αλλά έτσι ακριβώς τους το είπα και δεν ξαναμιλησαν ούτε ξαναμασησαν μπροστά μου...

Status
Not open for further replies.
Back