Γείτονας, κυριολεκτικά και μεταφορικά!Καλά κατάλαβα, Εξαρχειώτης
Γείτονας, κυριολεκτικά και μεταφορικά!Καλά κατάλαβα, Εξαρχειώτης
αυτό δεν είναι ποτέ λάθος επιλογήλάθος επιλογή του να έχεις δημοκρατία
το 95% των αστέγων , ειναι ψυχιατρικοί ασθενείς , που έχουμε αποφασίσει να μην ζούνε έγκλειστοι στα ψυχιατρείαγιατί υπάρχουν άστεγοι;
Όταν ο λαός δεν έχει παιδεία το πολίτευμα που σε σώζει είναι η αριστοκρατία του Αριστοτέλη όχι του Μητσοτάκη δηλ ο πραγματικά καθότι αρμόδιος στην κατάλληλη θέση στη δημοκρατία γίνεται ακριβώς το ίδιο διοικητής νοσοκομείου ζαχαροπλάστης .αυτό δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή
Γιατί έτσι;Από Σεπτέμβρη δύσκολα φυσίγγι κάτω των 10€ το κουτί
...αν στις επόμενες εκλογές....κανείς Έλληνας δεν ψήφιζε κανένα από τα Κόμματα που είναι σήμερα στην Βουλή?Άποχη είναι το χειρότερο πράγμα για μένα που μπορείς να κάνεις δηλ δε σε ενδιαφέρει για το μέλλον του τόπου σου η έχεις έρθει σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις .Για το πρώτο επιεικως απαράδεκτος για το δεύτερο με 20 κόμματα να κατεβαίνουν υποψήφια σε κάθε εκλογές εσύ εγκλωβίζεται στα τρία τέσσερα πάλι επιεικως απαράδεκτος.Γιατι αυτό που ακούω και οι άλλοι τα ίδια θα κάνουν είναι δικαιολογία που το ξέρεις ,αλλά και να τα κάνουν λίγο λιγότερο να κλέβουν κερδισμένος είσαι και γιατί να κλέβουν όλο οι ίδιοι ας φάει και κανένας άλλος ποιο δημοκρατικό από τη μαλάκια να ψηφίζεις συνέχεια τον ίδιο κλέφτη εκτός και αν σου τάζει μερίδιο και το πιστεύεις εκεί είσαι κουτός.
Ε αφου θα παει ας τους δωσει και την ευχη τουΕλάτε βρε απαισιόδοξοι ... δείτε και την καλή πλευρά.
Θα του σφίξει το χέρι και θα τρέχει ο άλλος ...
Όχι εμείς φίλε αυτοί που τους ψηφίζουν όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια εγώ που δεν ψηφίζω κανένα από δαυτους δεν έχω το ίδιο μερίδιο ευθύνης με αυτόν που τους ψηφίζει και μου τους βάζει κουμάντο.Και ακριβώς αυτό έπρεπε να γίνει αυτή η 300αδα να μην ξαναμπεί στη Βουλή...αν στις επόμενες εκλογές....κανείς Έλληνας δεν ψήφιζε κανένα από τα Κόμματα που είναι σήμερα στην Βουλή?
...γιατί δεν γίνεται?
...αυτοί φταίνε η εμείς?
Μπορείς να μου πεις τι πολίτευμα έχουμε στην Ελλάδα?Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν πως το δημοκρατικό πολίτευμα είναι καλύτερο από μια τυραννία
Το 'χω ξαναπεί. Κληρονομική δημοκρατία!Μπορείς να μου πεις τι πολίτευμα έχουμε στην Ελλάδα?
Δημοκρατικό καθεστώς έχουμε με πρωθυπουργό ΑΜΕΑ,Εισαγγελέα τηλεφωνήτρια και Σ.Τ.Ε πιτσαρία.Το 'χω ξαναπεί. Κληρονομική δημοκρατία!
...έκανα ένα research...