Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είναι οι περιπτώσεις που ο σωφρονισμός είναι ουτοπία ... σε αυτές τις περιπτώσεις κατά την άποψή μου χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία.
Ισόβια και σημάδεμα στο κούτελο να φαίνεται τι έχει κάνει σε περίπτωση που πλησιάσει παιδιά εάν βγει έξω,γιατί πραγματικά ισόβια δεν έχουμε
Και εάν βγει και το ξανακάνει όπως ο 63χρονος που διαβάσαμε πιό πάνω, απευθείας εκτέλεση και σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μην ταΐζουμε τέτοια απόβλητα

Attachments

• Screenshot_2022-10-11-22-37-36-881_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-11-22-37-36-881_com.android.chrome.jpg
    145,4 KB · Προβολές: 46
Δεν έχω όχι αλλά έχεις σκυλί όπλο βλέπεις γουρούνι έρχεται πάνω σου πίστεψέ με επειδή είμαι τέρας ψυχραιμίας σε επικίνδυνα πράγματα δεν θα μπορούσε ποτέ να βλέπω το ζώο και να καταφέρει να με χτυπήσει.Βεβαια εξαρτάται και από τη φυσική κατάσταση του κάθενος και την αντίληψη του .Να σου δώσω να καταλάβεις έχω μαλώσει με άνθρωπο και με το Πιτ Μπουλ του μαζί για ένα 10 λεπτό και μόνο μια γρατζουνιά στο καρπό μου κατάφερε και τα σακατεψα και τα δύο ειδικά το σκυλί είχε πρηστεί το πόδι μου από τις κλωτσες και δεν έβγαινε το παπούτσι αλλά δε κατάφερε να με πιάσει πουθενα..Το θέμα είναι να μη σε καταβάλει ο φόβος αλλιώς χεστα.Μπιρεις μάλιστα όταν έρχεται το ζώο με φορά να πηδήξεις όπως και να εχει αρκεί να σ'άι ψύχραιμος όπως κάνουν οι ταυρομάχοι που ο ταύρος σε κυνηγά εξ επί τούτου κιόλας όχι το γουρούνι που απλά τρέχει να φύγει και εσύ βρίσκεσαι στο δρόμο του.Και μη μου πεις ότι σε στρώνουν στο κυνήγι τα γουρούνια γιατί μου αρέσουν αυτά και θα γίνω γουρουνας στο τέλος.

Δεν έχω όχι αλλά έχεις σκυλί όπλο βλέπεις γουρούνι έρχεται πάνω σου πίστεψέ με επειδή είμαι τέρας ψυχραιμίας σε επικίνδυνα πράγματα δεν θα μπορούσε ποτέ να βλέπω το ζώο και να καταφέρει να με χτυπήσει.Βεβαια εξαρτάται και από τη φυσική κατάσταση του κάθενος και την αντίληψη του .Να σου δώσω να καταλάβεις έχω μαλώσει με άνθρωπο και με το Πιτ Μπουλ του μαζί για ένα 10 λεπτό και μόνο μια γρατζουνιά στο καρπό μου κατάφερε και τα σακατεψα και τα δύο ειδικά το σκυλί είχε πρηστεί το πόδι μου από τις κλωτσες και δεν έβγαινε το παπούτσι αλλά δε κατάφερε να με πιάσει πουθενα..Το θέμα είναι να μη σε καταβάλει ο φόβος αλλιώς χεστα.Μπιρεις μάλιστα όταν έρχεται το ζώο με φορά να πηδήξεις όπως και να εχει αρκεί να σ'άι ψύχραιμος όπως κάνουν οι ταυρομάχοι που ο ταύρος σε κυνηγά εξ επί τούτου κιόλας όχι το γουρούνι που απλά τρέχει να φύγει και εσύ βρίσκεσαι στο δρόμο του.Και μη μου πεις ότι σε στρώνουν στο κυνήγι τα γουρούνια γιατί μου αρέσουν αυτά και θα γίνω γουρουνας στο τέλος.
Μήπως πίνεις red bull ;

Όχι άλλα αγριευα και μαλωνα με το δικό μου Πιτ Μπουλ όταν το είχα και ήμουν συνηθισμένος εκτός αυτόυ έχω ασχοληθεί με διάφορα και αν δεν είχα τη μέση μου σε πολλά δεν με πιάνουν ούτε οι πολύ νεότεροι αλλά αλλά.τωρα πάμε χαλαρότητα δεν είμαστε για πολλά. Δε βαριέσαι περασμένα μεγαλεία που λένε .

Από έναν ευνούχο μην απαιτείς αρχιδια.....δεν ξέρω αν με πιάνς‼️
Να πω την αμαρτία μου δεν σε πιάνω ! :) ...αλλά και εσύ από αυτό που γράφεις μάλλον δεν με πιάνεις!!! :)

Αυτό που πιστεύω (το έζησα) είναι ότι στα τέλη του 70 αρχές 80 μπήκε ο κομματισμός στα σχολεία. Τότε άρχισαν οι καταλήψεις, οι βανδαλισμοί και κάποιες κλοπές ...
Όσες φορές βρέθηκαν κάποιοι που είχαν κάνει τέτοιες παραβάσεις, τα κόμματα (ηθικοί αυτουργοί) παρείχαν κάλυψη (πούλησαν προστασία).
Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης στα χρόνια που ακολούθησαν έθρεψε την παραβατικότητα και την ατιμωρησία στα σχολεία.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια???? Ανυπομονώ να δω ποιοι είναι οι διάσημοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που λενε ότι εμπλέκονται. Να δω ποιοι σκατοψυχοι ψυχανωμαλοι είναι που μπορεί να το έπαιζαν και ηθικοί υπερασπιστές των αδυνατων. Μπόχα παντού....

Όπως στον Λιγνάδη...
Καμία υπόθεση που εμπλέκονται πολιτικοί, μεγαλο-δημοσιογράφοι,μεγαλο-δικηγόροι,μεγαλο-επιχειρηματίες,μεγαλο-παπάδες και τώρα τελευταία <<φιλεύσπλαχνοι>> των διαφόρων ΜΚΟ δεν πρόκειται να πάει μέχρι τέλους
Η ζωή αυτό έχει δείξει, μακάρι να αλλάξει αλλά δεν έχω ελπίδες....

Χθες γυρίζοντας σπίτι είδα στον ίδιο δρόμο πιο κάτω 6 μηχανές ΔΙΑΣ,2 περιπολικά και ένα ασθενοφόρο.Ρωταω έναν γείτονα που είχε βγεί και κοίταγε... Άκουσες πυροβολισμό?Όχι μου απαντάει.Το τραγικό γεγονός ήταν ότι έφυγε ένα παιδί αυτιστικό από τον δεύτερο όροφο και έσκασε τόσο άσχημα που σακατεψε τελείως την σπονδυλική του στήλη με τους γονείς να βλέπουν τηλεόραση.Θέλω να πω ότι έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση και το βλέπω και στο τατουατζηδικο του κουμπάρου μου.Ερχονται ανήλικα με τον κηδεμόνα τους και κάνουν τα απίστευτα με συγκατάθεση.Τα παιδιά έχουν αποκοπεί από την παιδικότητα τους και γίνονται τροφή ανώμαλων με θεατές τους γονείς τους.

Καμία υπόθεση που εμπλέκονται πολιτικοί, μεγαλο-δημοσιογράφοι,μεγαλο-δικηγόροι,μεγαλο-επιχειρηματίες,μεγαλο-παπάδες και τώρα τελευταία <<φιλεύσπλαχνοι>> των διαφόρων ΜΚΟ δεν πρόκειται να πάει μέχρι τέλους
Η ζωή αυτό έχει δείξει, μακάρι να αλλάξει αλλά δεν έχω ελπίδες....
Εδώ έσκασε η τσατσά με στικάκι από τις κάμερες του σαλονιού στο μπουρδέλο που εξέδιδαν την μικρή και λέει για ηθοποιούς, πολιτικούς, παπάδες.Κατσε να δεις τώρα κουκουλωμα.

Είπαμε έχει βαφτιστεί η ασυδοσία ελευθερία και το άσυλο ιδεών άσυλο παρανομίας ,όπου κάνουν κουμάντο τα φράγκα αυτό γίνεται απλά σε εμάς υπάρχει το τραγικό χειρότεροι πολίτες όλων να είναι αυτοί που έχουν αξιώματα και τους ανεχόμαστε και τους ψηφίζουμε κιόλας να συνεχίσουν άρα τι δείχνει ότι τα θέλει ο κωλος μας γιατί νομίζουμε πως μια ζωή θα μπαίνει στου δίπλα.Ο πατριωτισμός βαφτίζεται φασισμός ο χουλιγκανισμός ελευθερία έκφρασης ενάντια σε ποιον δε ξέρω η ανωμαλία και η βια ψυχολογικό πρόβλημα το παρά φύσιν βιολογικό πρόβλημα και η κοινή λογική πράγμα προς εξαφάνιση .Έχει έρθει προ πολλού η ώρα να δημιουργηθεί κάποια σχολή στυλ φιλοσοφική που να διδάσκει παιδεία ,λογική και δικαιοσύνη αλλά δεν ξέρω το δάσκαλο γιατί όλα έχουν γίνει κόμμα και συναλλαγές.

Status
Not open for further replies.
Back