Τι μάρκα είναι;;;Τσίχλα 10+ σκάγια στα 25 περίπου μέτρα με 4 άστρα 61 πόντους κάννη Benelli με αυτό
Πάντα,το καλύτεροΚαι εγώ το αγαπημένο μου Σκάι στην τσίχλα είναι το Νο 9
Άλλο 9,10 αντε βαριά βαριά κ 11 κ άλλο 12,13...
Αν δεν τα βρει το δόντι δεν τα καταλαβαίνεις κ πάνε "αμάσητα" κάτω..
Οχι πως δεν μένουν σκάγια μέσα στις τσίχλες.. Κ τα 8αρια μένουν ανάλογα την απόσταση κλπ...
Η αποτελεσματικοτητα τους είναι δεδομένη για τις αποστάσεις που πρεπει.... Δεν αντιλεγω......
RC 32..Τι μάρκα είναι;;;
Δεν αξίζει για μένα από 10 νούμερο τουλάχιστον ποιο κάτω, 8-9 για τσιχλοφυσιγγο είναι φωτιάRC 32..
Από τα πρωτα κ ελάχιστα εισαγόμενα φυσιγγια που ήρθαν στην χώρα μας με τόσο ψιλά σκάγια (δεν μιλάω για όσα ερχόντουσαν με αυτά τα μεγεθη με ανάμικτα σκαγια..)
Όταν έγραφα του Νίκου Π. Χαμοκελες, ναι σιταρηθρες είναι, απλά κάθε περιοχή έχει τα δικά της ονόματαΤα σχόλια που διάβασα ήταν ολα σωστά κ δεν είδα ότι θα μπορουσε κάποιος θα ενοχληθει από αυτά...
Τώρα,αν σβήστηκαν κ καποια αλλά που δεν τα είδα, εκεί δεν ξέρω.......
Τα σκαγια ν13 θεώρησα πως....μπορεί........να έχουν κάποια χρησιμότητα σε cal. 36,32 σε σιταρηθες κ τσιχλοκοτσυφα σε κοντινές βολές..
Τώρα, για cal.12 η και cal. 20 που υποτίθεται ότι θα έχουμε κ μεγαλυτερο όγκο σκαγιων δεν τα θεωρώ καθόλου αναγκαία............
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κατακριτέο......
Τόσο απλά φίλτατε Αρι..........
RC 32Τι μάρκα είναι;;;
Πανε 25 χρονια που ειχα κουδουνακια στα μποτακια και περπαταγα με ενα 36 ποζεΚαι θα σου πει ο άλλος.......
Στραβός είμαι σε ρε φίλε που θα ρίξω στο ορτυκι με ν11??
Ν9 στην τσίχλα?? Εχω ρε φίλε βάζω 7αρια γιατί στραβός δεν είμαι....
Όλα αυτά φίλε τα έχω ακουσει σε συζητήσεις....
Δεν να το παιξεις μάγκας????
Απλά τα πραγματα...
παρε ενα μονοκαννο η ένα όπλο μικρου διαμετρήματος........
Και θα σε παραδεχτω....
Γιατί από λόγια χορτάσαμε........
Το 10αρι πολυ είναι αυτοί που το έχουν συνδιάσει για περπατητο κυνηγι με ανοιχτά τσοκ συνήθως 5* η με τα ίδια τσοκ η σε καρτέρι για μαυρες κ σουρουπο...Πρεπει να ειναι πανω απο 10 χρονια που στην τσιχλα βαζω μονο 10αρια.Οποια
περασει μεχρι τα 30 χαιρεταει πλατανο και δεν χαλαω και τους υπολοιπους στα
καρτερια.
Τσιχλα στα 30 με 10αρι γινεται σκονη.Πρεπει να κλεισουμε τα αφτια μας στις σειρηνες των εμπορωναν επίσης μιλάμε για 30 πραγματικα κ μετρημενα μέτρα δεν υπάρχει κανένα θήραμα μεσαίου μεγέθους που θα καταφέρει να αποφυγει... την πτωση.........
Συμφωνω...Βαζω 7αρια και βγαινω οπου νομιζω σημαινει οτι
οι τραυματισμοι θα ειναι περισσοτεροι και τα χαμενα θηραματα πολλα.Δεν ταιζουμε αλεπουδες
στα καλα καθουμενα και δεν βγαινουμε στα 60+ σε μια τσιχλα που στρωνει-θα στρωσει σε αλλο
καρτερι.Βγαινω σε αυτη που ειμαι "σιγουρος" πως θα πεσει και θα ΔΩ που επεσε με σκοπο να την
παρω στα χερια μου,αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος.Ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να μην σηκωσεις
οπλο καθολου παρα να αφησεις 5-6 χαμενες πισω.Αυτες οι χαμενες θα ηταν και την επομενη μερα εκει
και ισως σου περναγαν πιο βολικα αν δεν σηκωνες οπλο την προηγουμενη.Σκεφτειτε το λιγο....
Mας πηγε προς τα εκεί η κουβέντα Βασίλη.....πως πήγαμε από το 10 στο 7 βρε παιδιά ?
Την δική μου απάντηση την ξέρεις από πριν.Παλικαρια να μια ερωτηση στους φιλους ιδιογομωτες....Πως βγαζετε ποσοστα συγκεντρωσης μετα
απο μια δοκιμη σας ??
Βαση του Νου Σκαγιου ΠΧ Ν9 ?? η Ν8 ?? η οποιοδηποτε αλλο νουμερο..2-3-.4-5-6-7- ???
Εννοω..ΠΧ Ν5 - 2,9 διαμετρος - 71 σκαγια στα 10 γραμμαρια αρα στα 36 γραμ.- 71Χ 3,6=255,6 σκαγια. ??
Και με αυτην την ''μεθοδο'' και βαση του Νουμερου βγαζετε ποσοστα συγκεντρωσης ???
Εχετε ζυγισει 10 γραμμαρια σκαγια οποιοδηποτε Νο...και να τα μετρησετε να δειτε ποσα ειναι ??
Εχει μετρησει καποιος διαμετρο σκαγιων....με παχυμετρο η μικρομετρο να δει τι διαμετρο εχουν....και
αν η διαμετρος ανταποκρινεται στο Νο σκαγιων που εχετε γεμισει ,,,,και το σημαντικοτερο την ποσοτητα
σκαγιων που εχει η γομωση ??
Ρωταω γιατι βλεπω οτι σε καθε παρτιδα σκαγιων...αλλαζουν πολλα....Και εαν δεν εχετε κανει αυτην
την διαδικασια.....τα ποσοστα συγκεντρωσης ποτε δεν ειναι ΣΩΣΤΑ.
Εχει συμβει σε καποιον φιλο η συναδελφο κατι παρομοιο με τις παρτιδες σκαγιων.....ειτε σε μολυβδινα
σκαγια ειτε σε επινικελωμενα ??