Σκάγια

Καλησπέρα στους φίλους νέο στο φόρουμ θα τολμήσω να γράψω και εγώ την γνώμη μου όσον αφορά την σκληρότητα που έχουν τα σκάγια ο wolf τοπική βιοτεχνία φυσιγγίων δουλεύει 2.5 αντιμονίο τα σκληρά σκάγια και επειδή άρχισα πρόσφατα και την ιδιογωμοση τον έχω ζαλίσει το κεφάλι τον άνθρωπο μετά από σχετική κουβέντα λοιπόν το πολύ σκληρό με 5% αντιμονίο χαλάει και τις κατανομές πιέζονται τα σκάγια πολύ στην έξοδο και χάνουν την αρχική τους μορφή την στογγιλαδα παντός στα μονοβολα ιδικά που φτιάχνω δεν το ανεβάζω πάνω από 2.5 αντιμονιο αν και το καλούπι που έχω βγάζει μονοβολο για όλα τα τσοκ
Υ.γ Άρη Καλαμάτα αδερφέ να είσαι καλά για τα φώτα σου και φυσικά και οι υπόλοιποι συναθλητές σε πολλές συνταγές η αγαπημένη σου MP θα είναι στα ράφια αρχές του χρόνου περιμένω τον υπόλοιπο εξοπλισμό για να επεκταθω και στα σκάγια καλά βόλια σε όλους

Καλησπέρα στους φίλους νέο στο φόρουμ θα τολμήσω να γράψω και εγώ την γνώμη μου όσον αφορά την σκληρότητα που έχουν τα σκάγια ο wolf τοπική βιοτεχνία φυσιγγίων δουλεύει 2.5 αντιμονίο τα σκληρά σκάγια και επειδή άρχισα πρόσφατα και την ιδιογωμοση τον έχω ζαλίσει το κεφάλι τον άνθρωπο μετά από σχετική κουβέντα λοιπόν το πολύ σκληρό με 5% αντιμονίο χαλάει και τις κατανομές πιέζονται τα σκάγια πολύ στην έξοδο και χάνουν την αρχική τους μορφή την στογγιλαδα παντός στα μονοβολα ιδικά που φτιάχνω δεν το ανεβάζω πάνω από 2.5 αντιμονιο αν και το καλούπι που έχω βγάζει μονοβολο για όλα τα τσοκ
Υ.γ Άρη Καλαμάτα αδερφέ να είσαι καλά για τα φώτα σου και φυσικά και οι υπόλοιποι συναθλητές σε πολλές συνταγές η αγαπημένη σου MP θα είναι στα ράφια αρχές του χρόνου περιμένω τον υπόλοιπο εξοπλισμό για να επεκταθω και στα σκάγια καλά βόλια σε όλους
Γεια σου Σιμο και να γράφεις μια παρέα είμαστε όλοι εδώ πέρα και ανταλλάσουμε γνώμες, εμπειρίες και απόψεις και αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ . Καλή αρχή φίλε και γω στα σπάργανα είμαι είναι ωραία ενασχόληση και φτιάχνεις κάτι δικό σου, δοκιμές, και πάνω από όλα με ασφάλεια .
Έχω αντίθετη άποψη για τα σκάγια, τα σκάγια που σου είπε ο βιοτέχνης είναι ημισκληρα αυτά βέβαια χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι είναι και ποιο οικονομικά. Τα αντιμονιουχα όπως και τα επιμεταλωμενα παραμορφωνονται λιγότερο με ποιο καλές συγκεντρώσεις και κατανομές.

Μήπως κάποιος γνώστης μπορεί να μου πει πόσα σκάγια Νο 9.5 περιέχει ένα φυσίγγι 33γρ? Από ένα δικό μου πίνακα που μου βγαίνουν 784 (23,75/γρ)

• Like
Reactions: PPV
Από ένα δικό μου πίνακα που μου βγαίνουν 784 (23,75/γρ)
710 σκάγια φ2,00 χιλ 21,505/γρ
Στην Ισπανική διάμετρο που το Νο 9,5 βγαίνει στα 1,9 χιλ. ισχύει η πρώτη αρίθμηση...
Στην Ιταλική διάμετρο που το Νο 9,5 βγαίνει στα 2 χιλ. ισχύει η δεύτερη αρίθμηση...
Πάνω-κάτω δηλ. γιατί παίζει ρόλο και το ειδικό βάρος της κάθε παρτίδας σκαγιών...

Και 36 λογικά καλά θα είναι ....πόσο πηγε το κιλο.sex hard..money.

Κάτι άσχετο σχετικό
Από σκληρότητα πως είναι αυτά τα σκαγια όσο το μολύβι η σκληρότερα

Και 36 λογικά καλά θα είναι ....πόσο πηγε το κιλο.sex hard..money.

Κάτι άσχετο σχετικό
Από σκληρότητα πως είναι αυτά τα σκαγια όσο το μολύβι η σκληρότερα
Υπερβολικά σκληρά, αν το κράμα των σκαγίων έχει μεγάλο ποσοστό tungsten ένα φυσίγγι 34γρ νο6 θα κάνει overkill σε αγριογούρουνο στα 35μ.

Last edited by a moderator:
Υπερβολικά σκληρά, αν το κράμα των σκαγίων έχει μεγάλο ποσοστό tungsten ένα φυσίγγι 34γρ νο6 θα κάνει overkill σε αγριογούρουνο στα 35μ.
Αρα ειναι καλλα για χηνες σε ν6 για 60 70 μτ θα κανω και κανα δυο δοκημες στο χαρτι να δω τι παιζει γιατι πηρε και δυο κιλα ο κολητος αλλα σε 7 θα δοκημασω τα δικα του σε ρεμυ sp 10 στα 45 γρ σε καληκα 10/89

Last edited by a moderator:
Αρα ειναι καλλα για χηνες σε ν6 για 60 70 μτ θα κανω και κανα δυο δοκημες στο χαρτι να δω τι παιζει γιατι πηρε και δυο κιλα ο κολητος αλλα σε 7 θα δοκημασω τα δικα του σε ρεμυ sp 10 στα 45 γρ σε καληκα 10/89
To trend στην Αμερική αυτή τη στιγμή είναι φυσίγγι γεμισμένο μισό με ατσάλινα μισό με ΤSS. Είναι τόσο ακαριαίο το ΤSS που ακόμη και σε τέτοια γόμωση δείχνουν τα δόντια τους. 45 γρ ΤSS θα σκότωνεις με 7αρι τη χήνα ανετα στα 50 με 60 μετρα

Υπάρχει φυσιγγι στην ελληνική αγορά με τέτοιου είδους σκάγια κι αν ναι που τα βρίσκουμε think
Δεν νομίζω να εισάγονται ακόμη. Φυσίγγια τέτοια έχουν όλες οι μεγάλες ιταλικές εταιρείες και γύρω στα 5,5 Ευρώ το ένα φυσίγγι

Back