......τι είπες!!!!Μου αρέσουν οι ακολουθίες όταν δεν ακολουθούνται.
......τι είπες!!!!Μου αρέσουν οι ακολουθίες όταν δεν ακολουθούνται.
... δράττομαι της ευκαιρίας Γιάννη μου, και ανθίσταμαι μερικώς στο παρακάτω κομμάτι του άρθρου, δεν είναι έτσι...
...!!!...παρομοίως!Έχω διαβάσει 15 σελίδες και ξέχασα τι "σκεφτόμουν να αγοράσω"
Της Ορνιθολογικής είναι;Ανασταίνει νεκρά πουλιά
Έχω δει σε skb 9 του κουνιάδου μου) να δώσουν cast off στο κοντάκι με λάδι ( το οποίο όπως και στα περισσοτερα) μετα απο μικρή πάροδο χρόνου επανήλθε. Δεν φανταζόμουν ότι έχει τόσο μεγάλο περιθώριο να γυρίσει το σωληνάκι και να ταιριάζει ώστε να δένετε το κοντάκι.Από άλλη γωνία
Εχεις υψηλό λαιμό και θέλει τόση μεγάλη κλήση?Δε μου χρειάζεται η ρυθμιζόμενη ράχη απλά θα με έκανε να γέρνω το κεφάλι δεξιά και εγώ ούτε σκύβω ούτε γέρνω σηκώνω όπως κοιτάω κουμπωνω ρίχνω γι'αυτό θέλω τέτοια καστ οφ και κατεβάσματα..
Δεν έχει, μετά αρχίζουν οι δυσλειτουργίες.Έχω δει σε skb 9 του κουνιάδου μου) να δώσουν cast off στο κοντάκι με λάδι ( το οποίο όπως και στα περισσοτερα) μετα απο μικρή πάροδο χρόνου επανήλθε. Δεν φανταζόμουν ότι έχει τόσο μεγάλο περιθώριο να γυρίσει το σωληνάκι και να ταιριάζει ώστε να δένετε το κοντάκι.
Έχει αλλά θέλει δουλειά και προσοχή δεν είναι εύκολο.Έχω δει σε skb 9 του κουνιάδου μου) να δώσουν cast off στο κοντάκι με λάδι ( το οποίο όπως και στα περισσοτερα) μετα απο μικρή πάροδο χρόνου επανήλθε. Δεν φανταζόμουν ότι έχει τόσο μεγάλο περιθώριο να γυρίσει το σωληνάκι και να ταιριάζει ώστε να δένετε το κοντάκι.
Εγώ έχω έτσι το όπλο από το 2006 ούτε επανατατικού έχω αλλάξει ούτε έχει κάνει την παραμικρή εμπλοκή.Αλλα είναι δύσκολο θέλει ακρίβεια λίγο λίγο κρύωμα σε λάδι δούλεμα συνεχώς 5 ώρες ήμουν στον οπλουργο γι'αυτό το λόγο για το ξύλινο κοντάκι που έδειξα στη φωτό ,το πλαστικό της ςς το είχε γυρίσει ο πλαστουργος με ζεσταμα με βάση τα μέτρα του ξύλινου αλλά όσο και αν φαίνεται δεν ήρθε όπως το ξύλινο .Δεν έχει, μετά αρχίζουν οι δυσλειτουργίες.
Οκ είχα την εντύπωση ότι είχα δει βίντεό σου αλλά άλλος θα ήταν.Βασίλη καλημέρα. Κυνηγάω μόνο υδρόβια, κάθε μέρα επαρχία μένω οπότε το καθημερινό είναι στάνταρ από πάρα πολύ μικρή ηλικία γιατί κυνηγαγε και ο γέρος μου υδρόβια και με έπαιρνε κοντά σε πολύ μικρή ηλικία, τσίχλες θα κυνηγισω όταν τελείωσει η σεζόν για το υδρόβια. Για αυτό λέω τη έχω δει και τι έχω βιώσει ΜΟΝΟ με τα δικά μου όπλα, δεν με ενδιαφέρει του διπλανού το όπλο.
Ωχχχ ...Έχω σηκώσει τρίχα από τώρα και περιμένω!Ποιό εμπορικό που παράγεται ακόμα και έχεις χρησιμοποιήσει είναι το καλύτερο για εσένα ανεξαρτήτως τιμής ?
Καλημέρα!!! Λεωνίδα από ότι θυμάμαι παλιά είχες και την 391 urika2!!! Έχεις δει διαφορές στην απόδοση της κάνης της outlander που έχει αυλό 18,4 σε σχέση με την optima με αυλό 18,6 και τον πιο μακρύ κώνο;Μαρτύρα το, μυστικό είναι; Μόνο Outlander! Κάθε χρόνο παίρνω κι από μία "καλή καραμπίνα" που την πουλάω τον επόμενο. Της Outlander της έχω πιει το αίμα και δεν έχει πει κιχ!
Σίγουρα έχει πιο ανοικτή τουφεκιά η Α300 αλλά πολύ σταθερή απόδοση στους καιρούς. Η 391 είχε δύναμη και συγκέντρωση αλλά ήταν και απρόβλεπτη.Καλημέρα!!! Λεωνίδα από ότι θυμάμαι παλιά είχες και την 391 urika2!!! Έχεις δει διαφορές στην απόδοση της κάνης της outlander που έχει αυλό 18,4 σε σχέση με την optima με αυλό 18,6 και τον πιο μακρύ κώνο;
Ευχαριστώ για την απάντηση!Κάτι τελευταίο όταν λες απρόβλεπτη εννοείς με διαφορετικά φυσίγγια ή σε σχέση με τον καιρό!!!Σίγουρα έχει πιο ανοικτή τουφεκιά η Α300 αλλά πολύ σταθερή απόδοση στους καιρούς. Η 391 είχε δύναμη και συγκέντρωση αλλά ήταν και απρόβλεπτη.
Λογικά.... με τον καιρόΕυχαριστώ για την απάντηση!Κάτι τελευταίο όταν λες απρόβλεπτη εννοείς με διαφορετικά φυσίγγια ή σε σχέση με τον καιρό!!!
Με έπνιξες με τον καφέ αχαχαΛογικά.... με τον καιρό
Κρυουλιαρα
Συνχαρητηρια για την τοποθέτηση δεν θα γράψω κάτι άλλο απλά το ίδιο έχω ακούσει από ανθρώπους που έχουν αντίληψη του τι γίνεται είσαι ο τέταρτος που το ακούω και κανείς δεν είναι τυχαίος στο χώρο.Το κλείνω εδώ .Για την 391 αναφέρομαι όχι για το σχόλιο της Α300.Σίγουρα έχει πιο ανοικτή τουφεκιά η Α300 αλλά πολύ σταθερή απόδοση στους καιρούς. Η 391 είχε δύναμη και συγκέντρωση αλλά ήταν και απρόβλεπτη.