Παυλάρα μπράβο!! Με το καλό.....!!
Muchas Gracias Amigo !!!
Παυλάρα μπράβο!! Με το καλό.....!!
Παύλο να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι η Α5 θα έβγαζε μια η άλλη με την V3 . Σοκαριστικα . Δεν το περίμενα με τπτ . Ειπα να μην ρίξω με την Maxus γιατί δεν έχει ρίξει ποτέ . Το 3 αρι της μαμά remi έκανε σουρωτήρι το χαρτόνι . Δεν ξέρω αν έχεις καμία άλλη ιδέα για την Α5 . Μήπως δεν ‘πάει ‘ τα B&P ?αναμενόμενο Νίκο τις περίμενα αυτές τις τουφεκιές,θέλει δουλειά η κάννη της Α5,δεν ξέρω τί έχουν κάνει εκεί στην Browning πάντως Maxus δεν θα γίνει,κρίμα γιατί είναι από τα ωραιότερα όπλα της αγοράς
η Remington σίγουρα πολύ καλύτερη αλλά είναι αυτό που είχα δει προσωπικά από δύο όπλα και αναφέρει εδώ , πώς με εμπορικά φυσίγγια (ακόμα και στην περίπτωση σου με 2 αφτερ ) δεν είναι αυτό που βλέπουμε και παρουσιάζει ο Τόλης με ιδιογόμωση με ραμμένο φυσίγγι όπως το θέλει να αποδώσει
Κατάλαβα . Με βλέπω να πηγαίνω ξανά Ραφήνα .....ανεβάζω αυτές τις τρεις φωτό για να δεις πώς μεταμορφώνεται η κάννη της Α5 με κώνο και γυάλισμα με τρία διαφορετικά τσοκ ( kicks skeet - brain tm - carlson's sporting clays lm )
Νίκο μετά την κρυολουσία που είχα φάει στο πρώτο κυνήγι με την Α5 σε τρυγόνι που δεν μπορούσα να σκοτώσω στα 30 μέτρα με το που κατέβηκα Αθήνα πήγε Ψιλλάκη και την σένιαρε,,,δεν είχα διάθεση να δοκιμάσω διάφορα φυσίγγια,είχα χαλαστεί με την τουφεκιά της στον πίνακα που αποδείχθηκε και στο κυνήγι τελικά
View attachment 2134View attachment 2135View attachment 2136
Τι Νο ηταν το 34gr για να κανουμε και μια συγκριση με του Παυλου.Πρεπει να λαβουμε υποψιν περα απο την αποτυπωση και τον αριθμο σκαγιων ποσο αποδιδει.Σήμερα είχε πολύ ζέστη αλλά κατά της 6:30 έριξε γερή βροχή . Ευκαιρία λοιπόν για το τεστ που λέγαμε . Α5 vs V3 . Το έκανα στα 36 μέτρα . Τα τσοκ για την Α5 είναι Mod clarsons και Kicks IC smoke. Για την V3 τα τσοκ είναι Mod μαμά , IC Seminole και anaconda mid . Φυσίγγια 34γρ B&P . Αποτέλεσμα .... η Α5 ούτε καν πλησιάζει την V3 . Το mod της μαμά remi έβαλε τα περισσότερα σκάγια στην διάμετρο των 75cm.![]()
Πολυ καλη αποδοση και αυτο που πρεπει να κρατησουμε ειναι οτι η βελτιωση μιας κανης δεν ειναι τελικα πεταμενα λεφτα διοτι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εμας εδω μεσα δεν ειμαστε σιγουροι μεχρι χθες εαν πεταγαμε τα λεφτα μας η οχι. Και τα αφτερ αποδιδουν καλα.ανεβάζω αυτές τις τρεις φωτό για να δεις πώς μεταμορφώνεται η κάννη της Α5 με κώνο και γυάλισμα με τρία διαφορετικά τσοκ ( kicks skeet - brain tm - carlson's sporting clays lm )
Νίκο μετά την κρυολουσία που είχα φάει στο πρώτο κυνήγι με την Α5 σε τρυγόνι που δεν μπορούσα να σκοτώσω στα 30 μέτρα με το που κατέβηκα Αθήνα πήγε Ψιλλάκη και την σένιαρε,,,δεν είχα διάθεση να δοκιμάσω διάφορα φυσίγγια,είχα χαλαστεί με την τουφεκιά της στον πίνακα που αποδείχθηκε και στο κυνήγι τελικά
View attachment 2134View attachment 2135View attachment 2136
Νο 6Τι Νο ηταν το 34gr για να κανουμε και μια συγκριση με του Παυλου.Πρεπει να λαβουμε υποψιν περα απο την αποτυπωση και τον αριθμο σκαγιων ποσο αποδιδει.
Το φυσιγγιο Νο 6 εχει 321 σκαγια και το Νο 9 που εριξε ο Παυλος εχει 653 σκαγια .Σε καλω λοιπον εαν θελεις να δεις τι κανει η Α5 να επαναλαβεις στα μετρα που εχει ριξει ο Παυλος και θα δεις την διαφορα σου πριν ταξιδευσεις.Νο 6
Pit, και η V3 με τα ίδια φυσίγγια έριχνε . Κι μαμά κάνη είχε . Κι μαμά τσοκ Mod έβαλε 60 σκάγια παραπάνω ...Το φυσιγγιο Νο 6 εχει 321 σκαγια και το Νο 9 που εριξε ο Παυλος εχει 653 σκαγια .Σε καλω λοιπον εαν θελεις να δεις τι κανει η Α5 να επαναλαβεις στα μετρα που εχει ριξει ο Παυλος και θα δεις την διαφορα σου πριν ταξιδευσεις.
Δηλαδή ;Κυριοι το να βλέπουμε μιά δυο τουφεκιές που εγιναν στις 23/7/2019 και να βγάζουμε συμπεράσματα de facto , δε νομίζω πως είναι και το πιο σωστό. Ιδιαίτερα απο κόσμο που εχει ασχοληθεί εστω και λίγο αρα μπορει να αντιληφθεί και 5 παραπανω πραγματα.
Μπορώ να σας παραθέσω και εγω με τη σειρά μου μια δοκιμη που εχω κάνει με εμπορικο φυσιγγι, Δεκέβριο.Τον μήνα που προορίζεται το φυσιγγι.
![]()
Ααααα γεια σου ευτυχώς και νόμιζα ήσουν ματιασμένος.παλι καλά επικράτησε η λογική.με κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler Παναγιώτη
το σκεφτόμουν και για την V3 αλλά θα έρθουν όπλα κατα πάσα πιθανότητα προς Χριστούγεννα αν ευαισθητοποιηθεί ο εισαγωγέας,θα ήμουν στο όριο με την άδεια αγοράς γιατί την έχω στα χέρια μου και αν δεν φέρει όπλα τότε θα έπρεπε να πάω πάλι από την αρχή στην καλύτερη και με χάλια διάθεση οπότε το ακύρωσα
είμαι ήδη ευχαριστημένος κάτοχος Fabarm,μου αρέσει πολύ η τουφεκιά της και το πόσο γλυκιά είναι στην ανάκρουση,η XLR είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών,είναι στα κιλά που έχω θέσει σαν όριο για πλαστικό σε 76 κάννη συν όλα τα υπόλοιπα που είχα περιγράψει σε κάποιο μήνυμα πιο πίσω
Παύλο μετά την επιλογή σου την έψαξα τη συγκεκριμένη βλέποντας αρκετά πράγματα από αμερικανους που την τεσταραν με διάφορα τσοκ και φυσίγγια και είδα ένα όπλο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής πολύ καλά χαρακτηριστικά και ωραίες κατανομές στη τουφεκιά.το 100%made in italy παίζει μεγάλο ρόλο όπως και η πολύ σωστή τιμή της.αν ήθελα να φύγω απ' τη Μπερέτα σίγουρα θα ήταν η επόμενη επιλογή μου η συγκεκριμένη καθώς η 76αρα κανη είναι λουκούμι για τα κυνήγια που κάνω.πολυ σωστή λοιπόν η ιταλιδουλα με πολύ καλή απόδοση κάνης και απλό μηχανισμό αεριων.καλοριζικο λοιπόν εύχομαι και περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση όταν με το καλό έρθει στα χέρια σουμε κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler Παναγιώτη
το σκεφτόμουν και για την V3 αλλά θα έρθουν όπλα κατα πάσα πιθανότητα προς Χριστούγεννα αν ευαισθητοποιηθεί ο εισαγωγέας,θα ήμουν στο όριο με την άδεια αγοράς γιατί την έχω στα χέρια μου και αν δεν φέρει όπλα τότε θα έπρεπε να πάω πάλι από την αρχή στην καλύτερη και με χάλια διάθεση οπότε το ακύρωσα
είμαι ήδη ευχαριστημένος κάτοχος Fabarm,μου αρέσει πολύ η τουφεκιά της και το πόσο γλυκιά είναι στην ανάκρουση,η XLR είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών,είναι στα κιλά που έχω θέσει σαν όριο για πλαστικό σε 76 κάννη συν όλα τα υπόλοιπα που είχα περιγράψει σε κάποιο μήνυμα πιο πίσω
Απ τι φαινεται δε το γλυτωνεις η δεν ξερω η εκδοση σε s.magnum να εχει διαφορετικη βλητικα αποτελεσματα?Με βλέπω να πηγαίνω ξανά Ραφήνα .....
Σωστή παρατήρηση Αρη. Αν ξαναβρώ χρόνο θα πάω με την 1100 που έχει σταθερό 3* και θα πάρω και την Breda Astro με εξωτερικο 3* μαμά.Εμενα αυτο που με προβληματιζει με την Α5 ειναι πως ειναι δυνατον ενω φορανε την ιδια κανη με το 725 να ειναι η μερα με τη νυχτα σε αποδοση.... Οπως κ το να απεχει πολυ και απο τη maxus...
Σοβαρη διαφορα απο τη V3 αν ολα τα τσοκ μετρανε παρομοια συσφιξη, χωρις να σημαινει οτι κ η δευτερη εντυπωσιαζει σε σχεση με ενα ιταλικο...
Ετσι κ αλλιως ποτε η συγκεντρωση δεν ηταν το δυνατο σημειο των "αμερικανων", η ισοκατανεμημενη δυναμη ηταν...
Παυλο με το καλο να ερθει, κ εγω συγκρινοντας τα δυο οπλα στη Fabarm θα πηγαινα να σου πω την αληθεια...
Δεν νομίζω. Αλλά ένα τηλ στον Γιώργο θα μου λύσει πολλές απορίες. Ηρθε ο καιρός για κυνήγι κι δεν έχουμε όπλο.Απ τι φαινεται δε το γλυτωνεις η δεν ξερω η εκδοση σε s.magnum να εχει διαφορετικη βλητικα αποτελεσματα?