Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας,ας μου πει ένας που γνωρίζει για το συγκεκριμένο σούπερ ποζε τα χαρακτηριστικά του, ευχαριστώ

View attachment 40513View attachment 40514
Δοκίμασε το κ αν τουφεκαει ίσια πάρε το.
Όλα τα άλλα είναι λεπτομερειες

Θέλω να το δω και από κοντά,δεν το θέλω για βαριά φυσίγγια 24 το πολύ 28
Σκουριασμένο και χτυπημένο το βλέπω.
Όχι όμως κάτι τραγικό.
Πόσο στο δίνει ;
Αν βαράει ίσια πάρτο, όπως είπε και ο Στέλιος αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Αν έχεις ρίξε μερικές τουφεκιές σε χαρτί να το δεις.
Αν έχεις και όπλο σύγκρισης ακόμα καλύτερα.

Σκουριασμένο και χτυπημένο το βλέπω.
Όχι όμως κάτι τραγικό.
Πόσο στο δίνει ;
Αν βαράει ίσια πάρτο, όπως είπε και ο Στέλιος αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Αν έχεις ρίξε μερικές τουφεκιές σε χαρτί να το δεις.
Αν έχεις και όπλο σύγκρισης ακόμα καλύτερα.
Έτσι θα γίνει η δουλειά αν κάτσει η φάση και το πάρω

Αντιbaikalακηδες θα βρεις πολλους φίλε,στο υπογράφω........
Μόνο αυτοί που τα εχουν στα χέρια τους ξέρουν πραγματικα ποια ειναι τα υπέρ κ τα κατά αυτόν τον όπλων......
Και ένα αστείο....
Γιατί πούλαγαν, πουλανε κ θα πουλανε??
Γιατί είναι φτηνά θα πει ο έξυπνος!
Και ισχυει αυτο??
Εγώ ξέρω ότι κ τσαμπα να σου δώσουν κάτι αν δεν είναι καλό κ δεν αντέχει στον χρόνο δεν το περνεις,ποσο μαλλον να το πληρωσεις........
Ααααααυτά.........
Σύμφωνο εν μέρη σε αυτά που λες το πρώτο απ όλα είναι ότι είναι ότι ήταν φθηνά και τα αποκτούσες εύκολα επίσης ήταν πολύ αξιόπιστα με πολύ καλή βλητική συμπεριφορά. Μην κοιτάς τώρα που υπάρχουν αρκετά οικονομικά όπλα σε αυτά τα χρήματα αν πας πριν το 2010 δεν υπήρχαν το φθηνότερο ξεκινούσε από 1000€ μόνο η beretta es100 κόστιζε 650€ και για αυτό έγινε ανάρπαστη.

Σύμφωνο εν μέρη σε αυτά που λες το πρώτο απ όλα είναι ότι είναι ότι ήταν φθηνά και τα αποκτούσες εύκολα επίσης ήταν πολύ αξιόπιστα με πολύ καλή βλητική συμπεριφορά. Μην κοιτάς τώρα που υπάρχουν αρκετά οικονομικά όπλα σε αυτά τα χρήματα αν πας πριν το 2010 δεν υπήρχαν το φθηνότερο ξεκινούσε από 1000€ μόνο η beretta es100 κόστιζε 650€ και για αυτό έγινε ανάρπαστη.
Απέδωσες την πραγματικότητα !

είναι μαγκνουμ. τωρα για αυλο δε ξερω. δε νομιζω να ειναι διευρυμενος ομως.
Ναι μάγκνουμ ειναι.
Ο αυλός του είναι 18,3 και οι δύο κάνες παιδιά. Από την αγορά του και μετά έχω ρίξει πολλά φυσίγγια σε όλα τα θηράματα.
( μπεκάτσα παπιά τσίχλες και σε φάσες ) Φοβερές τουφεκιές και το καλό είναι ότι δεν διαλέγει φυσίγγια.

Επειδη χρειαζομαι επειγοντως χρηματα για λογους οδοντιατρικους πουλησα την sx4 μου και θα δωσω και το πλαγιο baikal. Θα μεινω με ενα οπλο. Σε κανα τριμηνο που θα ανακαμψω θα παρω ενα αυτογεμες για να μη μεινω με ενα οπλο μονο (ενα υπερ ελαφρυ verney carron sp). Το ποσο που ελπιζω να μπορω να διαθεσω θα ειναι 500 ευρω. Εχω επιλεξει το ata arms neo αλλα η αντιπροσωπιση του με εχει προβληματισει γιατι ειναι για τον Π@@@@@. Αλλιως μεταχειρισμενα beretta 390 ή vitoria. Αν δε παρω το ata, αναμεσα στα beretta τι προτεινετε? Κυνηγω τσιχλα, τρυγονι και φασσα χωρις σκυλο. Οποια αλλη προταση θα σας ειμαι υπόχρεος να μου την πειτε. Θα μου αρεσε να εχει τη δυνατοτητα για ατσαλινα σκαγια high perfomance. Τη vitoria την ειχα και εχω αποψη (καταπληκτικο)

Επειδη χρειαζομαι επειγοντως χρηματα για λογους οδοντιατρικους πουλησα την sx4 μου και θα δωσω και το πλαγιο baikal. Θα μεινω με ενα οπλο. Σε κανα τριμηνο που θα ανακαμψω θα παρω ενα αυτογεμες για να μη μεινω με ενα οπλο μονο (ενα υπερ ελαφρυ verney carron sp). Το ποσο που ελπιζω να μπορω να διαθεσω θα ειναι 500 ευρω. Εχω επιλεξει το ata arms neo αλλα η αντιπροσωπιση του με εχει προβληματισει γιατι ειναι για τον Π@@@@@. Αλλιως μεταχειρισμενα beretta 390 ή vitoria. Αν δε παρω το ata, αναμεσα στα beretta τι προτεινετε? Κυνηγω τσιχλα, τρυγονι και φασσα χωρις σκυλο. Οποια αλλη προταση θα σας ειμαι υπόχρεος να μου την πειτε. Θα μου αρεσε να εχει τη δυνατοτητα για ατσαλινα σκαγια high perfomance. Τη vitoria την ειχα και εχω αποψη (καταπληκτικο)
Εγω θα ελεγα 390...η το impala (δεν το εχω δει καν αλλα μονο καλα λογια ακουγονται).
Μεταχειρισμενη Fabarm XLR δεν κανει?
Τις εχω δει στο car.gr 600-700 ευρω!
https://www.car.gr/xyma/view/317366690-fabarm-xlr5

Αν ήμουν σε αυτή τη φάση, θα κοίταζα να ξεμπερδεψω με τον οδοντίατρο και θα κυνηγούσα με το Verney carron ( που πολύ θα ήθελα να το είχα) θα μάζευα χρήματα σιγά σιγά και κάποια στιγμή θα αγόραζα μια καλή καραμπίνα καινούρια, του κουτιού, ότι μάρκα έκανα κέφι και δεν θα κολλούσα στον αντιπρόσωπο

Εγω θα ελεγα 390...η το impala (δεν το εχω δει καν αλλα μονο καλα λογια ακουγονται).
Μεταχειρισμενη Fabarm XLR δεν κανει?
Τις εχω δει στο car.gr 600-700 ευρω!
https://www.car.gr/xyma/view/317366690-fabarm-xlr5
Μαριε ολα κανουν στη σωστη τιμη. Πολυ ωραια η xlr όντως.

Αν ήμουν σε αυτή τη φάση, θα κοίταζα να ξεμπερδεψω με τον οδοντίατρο και θα κυνηγούσα με το Verney carron ( που πολύ θα ήθελα να το είχα) θα μάζευα χρήματα σιγά σιγά και κάποια στιγμή θα αγόραζα μια καλή καραμπίνα καινούρια, του κουτιού, ότι μάρκα έκανα κέφι και δεν θα κολλούσα στον αντιπρόσωπο
Κωστα εννοειται πρωτα η μαλακια που μου τυχε. Το βερνευ ειναι πολυ καλο και το γουσταρω πολυ. Θελω ομως κι ενα δευτερο. Ειναι πολυ δυσκολο να μαζεψω παραπανω λεφτα απο 500. Κι αυτα με το ζορι ΑΝ μπορεσω. Το καινουργιο εχεις δικιο ειναι αλλιως.

φαντασου να καταφερεις να οργανωσεις ενα 4ημερο πχ. καστορια. Βενζινες διοδια καταλλυμα και την πρωτη μερα τσαφ σου σπαει ενα ελατηριο, επικρουστηρας κατι. Αν δεν εχεις δευτερο παιρνεις τα α@@@δια σου εχεις κανει τοσα εξοδα και γυριζεις πισω

Status
Not open for further replies.
Back