gvp9000
Banned
Για τους άλλους λέω που έχουν 5-6-10++δυο ρε Βασιλη
Έχει και ένας κολλητός μου.
Μ αρέσει να τα βλέπω μου λέει
Κατά τα άλλα μόνο 1 χρησιμοποιεί ...
Για τους άλλους λέω που έχουν 5-6-10++δυο ρε Βασιλη
Ναι οκ 2 λογικό ...φαντασου να καταφερεις να οργανωσεις ενα 4ημερο πχ. καστορια. Βενζινες διοδια καταλλυμα και την πρωτη μερα τσαφ σου σπαει ενα ελατηριο, επικρουστηρας κατι. Αν δεν εχεις δευτερο παιρνεις τα α@@@δια σου εχεις κανει τοσα εξοδα και γυριζεις πισω
οσοι εχουν πολλα συνηθως χρησιμοποιουν 1 η 2Για τους άλλους λέω που έχουν 5-6-10++
Έχει και ένας κολλητός μου.
Μ αρέσει να τα βλέπω μου λέει
Κατά τα άλλα μόνο 1 χρησιμοποιεί ...
Λέγεται αγάπηΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι ...
Τι σκ@τά τα θέλετε τόσα όπλα ;;;
Καλά σας λέει ρε παιδιά.Τί τα θέλετε τόσα όπλα????Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ...
Έλα λέγε,πόσα έχεις;Καλά σας λέει ρε παιδιά.Τί τα θέλετε τόσα όπλα????
Λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!! χαχαχαχαΚαλά σας λέει ρε παιδιά.Τί τα θέλετε τόσα όπλα????
Πόσο κάνουν ρώτα τον χαχαχαΈλα λέγε,πόσα έχεις;
Αν τα έχεις για εργαλείο καλά είναι τόσα...Ναι οκ 2 λογικό ...
Άντε 3 το πολύ ...
Μπά. Τρέλα υπάρχει.Λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!! χαχαχαχα
Στο όνομά μου 3.Αν τα έχεις για εργαλείο καλά είναι τόσα...
Και με ένα καπέλο ή με ένα ζευγάρι παπουτσια ή ενα μαχαίρι στην κουζίνα κάνεις την δουλειά σου.
Απο ένα έχεις?
Αυτό με την παλιο κάννη???Δώστο κάπου για καταστροφή να τελειώνεις...ένα ραγισμένο
Δουλεύει Άρη ακόμα και μάλιστα απροβλημάτιστα ... την θέλω για δεύτερο, αλλιώς θα στην χάριζα ...Αυτό με την παλιο κάννη???Δώστο κάπου για καταστροφή να τελειώνεις...
την κάννη φερτην νατην πετάξω εγώ...
Ποιά καραμπίνα έχεις?Οποίος δεν έχει δυνατότητα να έχει δύο όπλα και μπορεί να πάρει μόνο ένα για δικανα παίρνει ένα δισκανδαλο με απλούς εξολκεις.Και για καραμπίνα μια μπενελι μαζί με μια βελόνα και έναν εξολκεα στη τσεπη που τα αλλάζεις μόνος επί τόπου .Δεν θα μείνεις ποτέ έχοντας ένα από αυτά τα δύο .
Ε οχι και εξωλκεα ευκολα ρε γιαννη θελει ζουμπα να εφαρμοζει ακριβως και μερικο μεχρι να καταλαβουν πως βγαινςι αστοΟποίος δεν έχει δυνατότητα να έχει δύο όπλα και μπορεί να πάρει μόνο ένα για δικανα παίρνει ένα δισκανδαλο με απλούς εξολκεις.Και για καραμπίνα μια μπενελι μαζί με μια βελόνα και έναν εξολκεα στη τσεπη που τα αλλάζεις μόνος επί τόπου .Δεν θα μείνεις ποτέ έχοντας ένα από αυτά τα δύο .
Σαν να λες του Αγα "τι το θες το χαρεμι?"Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ...
Λέγεται αγάπη
2 φορες μου εχει τυχει αυτο...φαντασου να καταφερεις να οργανωσεις ενα 4ημερο πχ. καστορια. Βενζινες διοδια καταλλυμα και την πρωτη μερα τσαφ σου σπαει ενα ελατηριο, επικρουστηρας κατι. Αν δεν εχεις δευτερο παιρνεις τα α@@@δια σου εχεις κανει τοσα εξοδα και γυριζεις πισω