Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
φαντασου να καταφερεις να οργανωσεις ενα 4ημερο πχ. καστορια. Βενζινες διοδια καταλλυμα και την πρωτη μερα τσαφ σου σπαει ενα ελατηριο, επικρουστηρας κατι. Αν δεν εχεις δευτερο παιρνεις τα α@@@δια σου εχεις κανει τοσα εξοδα και γυριζεις πισω
Ναι οκ 2 λογικό ...
Άντε 3 το πολύ ...

Αν τα έχεις για εργαλείο καλά είναι τόσα...
Και με ένα καπέλο ή με ένα ζευγάρι παπουτσια ή ενα μαχαίρι στην κουζίνα κάνεις την δουλειά σου.
Απο ένα έχεις? :)
Στο όνομά μου 3.
Θεωρητικά με του πατέρα μου 4.

Ένα κοκοροτούφεκο του παππού, ένα ραγισμένο ;) , την μ2 και του πατέρα μου την α303 που ακόμα δεν την κάνει μεταβίβαση.
Δεν μου αρέσει κιόλας ... πολύ χοντρή λαβή και δεν σκοτώνει καλά xaxaxaxxa

Οποίος δεν έχει δυνατότητα να έχει δύο όπλα και μπορεί να πάρει μόνο ένα για δικανα παίρνει ένα δισκανδαλο με απλούς εξολκεις.Και για καραμπίνα μια μπενελι μαζί με μια βελόνα και έναν εξολκεα στη τσεπη που τα αλλάζεις μόνος επί τόπου .Δεν θα μείνεις ποτέ έχοντας ένα από αυτά τα δύο .

Αυτό με την παλιο κάννη???Δώστο κάπου για καταστροφή να τελειώνεις...
την κάννη φερτην νατην πετάξω εγώ...:cool:
Δουλεύει Άρη ακόμα και μάλιστα απροβλημάτιστα ... την θέλω για δεύτερο, αλλιώς θα στην χάριζα ...

Οποίος δεν έχει δυνατότητα να έχει δύο όπλα και μπορεί να πάρει μόνο ένα για δικανα παίρνει ένα δισκανδαλο με απλούς εξολκεις.Και για καραμπίνα μια μπενελι μαζί με μια βελόνα και έναν εξολκεα στη τσεπη που τα αλλάζεις μόνος επί τόπου .Δεν θα μείνεις ποτέ έχοντας ένα από αυτά τα δύο .
Ποιά καραμπίνα έχεις?

Μια μπραουνιγκ 2000 μια μπερναντελι vincet σαν Ρεμ 1196 τώρα αφού πριν λίγο καιρό έδωσα την ςςport .Αλλά κυνηγάω με s/pose .Και σπανια περίπτωση να πάω κυνήγι με ένα όπλο όταν είχα τις μπενελι που έχω αλλάξει 4 πήγαινα ,σπάνια έπαιρνα την 302 για ρεζερβα.Αν και δεν έχω μείνει ποτέ από ζημιά με όπλο στο κυνήγι.

Φυσίγγια έχω ζηλέψει πααρα πολλα, όπλα οχι.......
Δεν πάει η τρέλα εκεί περα, κ από μια μεριά ευτυχώς δηλαδή............
Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να κυνηγουσα με μια χραπα-χρουπα κ ενα καλο κοκοροντουφεκο...........

"Εδώ είναι κ τα όπλα μας, παλια, καινουργια, φτάνει να σκοτωνουν", όπως είχε πει κ ο Παπαμιχαήλ στην Βουγιουκλάκη στην ταινία Υπολοχαγός Νατάσα..... Και δεν είχε κ αδικο......

Τα θηράματα που δεν υπάρχουν είναι το θέμα μας...........

Ε οχι και εξωλκεα ευκολα ρε γιαννη θελει ζουμπα να εφαρμοζει ακριβως και μερικο μεχρι να καταλαβουν πως βγαινςι αστο

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ...
Τι σκ@τά τα θέλετε τόσα όπλα ;;;
Σαν να λες του Αγα "τι το θες το χαρεμι?"
Λέγεται αγάπη.love.

Και αυτο ισχυει...που και που
φαντασου να καταφερεις να οργανωσεις ενα 4ημερο πχ. καστορια. Βενζινες διοδια καταλλυμα και την πρωτη μερα τσαφ σου σπαει ενα ελατηριο, επικρουστηρας κατι. Αν δεν εχεις δευτερο παιρνεις τα α@@@δια σου εχεις κανει τοσα εξοδα και γυριζεις πισω
2 φορες μου εχει τυχει αυτο...

Status
Not open for further replies.
Back