Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
beretta bellmonte ή vitoria? Απο βιτωρια ξερω. Εχει καποιος εμπειρια και απο τις δυο μαγκες? τη μπελμοντε την εχω επωμισει μονο και μου φανηκε πιο εργονιμικη. Μου ηρθε καλυτερα
Η bellmonte είναι η εξέλιξη της Vitoria.
Ίδιος μηχανισμός αλλα η bellmonte πιο φινετσατη και επίσης πιο εργονομικό κοντάκι απο τη vitoria.
Απο θέμα αξιοπιστίας και οι δυο ειναι μια χαρά. Ήμουν κάτοχος vitoria 3 χρόνια με κάνη 66 εκ. Ποτε δεν έκανε εμπλοκή και δεν διάλεγε φυσηγγια, παιδευτικα λιγο να φερω το κοντάκι κοντά στα μέτρα μου γιατί η απλή δεν εχει φλατζες. Ο λόγος που πουλήθηκε ηταν το βάρος της (3300) που για τα κουρασμένα χέρια μου στα πολυωρα περπάτητα ηταν πολλα.
Bellmonte εχει ενας καλός φίλος εδω στο χωριό που κάνουμε πολλα κυνήγια παρέα, κανη 66 και βάρος 3180. Δεν του εχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και εχει ρίξει πολλα φυσηγγια σε ολα τα θύραματα.

Φίλε από εκεί που δεν την είχα καν υπόψη μου , με έχεις ψήσει και θα πάρω αυτήν τελικά !

Θα χρειαστώ τον αποστάτη των 1.5 cm σίγουρα που έχει συν κάποιο πέλμα (κολημενο όπως το βίντεο που μου έδειξες ή φορετο ) ή αν υπάρχουν επιπρόσθετοι αποστάτες να αγοράσω ..
Οι αποστάτες μπαίνουν ανάμεσα από το πέλμα και το κοντάκι ή από πίσω;
Οι αποστάτες είναι 1 cm.εαν βάλεις πάνω από έναν θες κ βίδες

Η bellmonte είναι η εξέλιξη της Vitoria.
Ίδιος μηχανισμός αλλα η bellmonte πιο φινετσατη και επίσης πιο εργονομικό κοντάκι απο τη vitoria.
Απο θέμα αξιοπιστίας και οι δυο ειναι μια χαρά. Ήμουν κάτοχος vitoria 3 χρόνια με κάνη 66 εκ. Ποτε δεν έκανε εμπλοκή και δεν διάλεγε φυσηγγια, παιδευτικα λιγο να φερω το κοντάκι κοντά στα μέτρα μου γιατί η απλή δεν εχει φλατζες. Ο λόγος που πουλήθηκε ηταν το βάρος της (3300) που για τα κουρασμένα χέρια μου στα πολυωρα περπάτητα ηταν πολλα.
Bellmonte εχει ενας καλός φίλος εδω στο χωριό που κάνουμε πολλα κυνήγια παρέα, κανη 66 και βάρος 3180. Δεν του εχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και εχει ρίξει πολλα φυσηγγια σε ολα τα θύραματα.
Γιάννη κι εγω τη vitoria την ειχα 3 χρόνια. Συμφωνώ σε όλα. Η μπελμοντε όντως έχει καλυτερο κοντακι για μένα, την έχω επωμίσει αρκετές φορές. Για την αξιοπιστία της δεν ήξερα τίποτα και έχουν ακουστεί και μερικά. Σήμερα πήγα στον καλκατζακο να παρω κατι και την ξανα ειδα. Επειδή δεν ειχε και κοσμο βρηκα την ευκαιρία και ειδα κι άλλα οικονομικα τουφέκια και συγκεκριμένα την μπερετα αουτλαντερ πλαστική, μαικαλ 155 ξυλινη, ασελκον ρεντστοουν (τουρκικη) και μια μεταχειρισμενη μπερετα 390. Η μπελεμοντε και το τουρκικο μου ταιριαζαν καλυτερα απο ολα.
ΥΓ Η μπαικαλ η συγκεκριμενη ειχε πολυ ωραια ξυλα. Οποιος ενδιαφερεται να την αγορασει να παει να τσεκαρει τη συγκεκριμενη. Καταστημα Κηφισου

Last edited:
beretta bellmonte ή vitoria? Απο βιτωρια ξερω. Εχει καποιος εμπειρια και απο τις δυο μαγκες? τη μπελμοντε την εχω επωμισει μονο και μου φανηκε πιο εργονιμικη. Μου ηρθε καλυτερα
Είναι πιο σύγχρονη κοψια η μπελμοντε αλλά καμία σχέση οι εφαρμογές και η βαφή. Η βιτορια είναι μπερετα όνομα και πράγμα

Είναι πιο σύγχρονη κοψια η μπελμοντε αλλά καμία σχέση οι εφαρμογές και η βαφή. Η βιτορια είναι μπερετα όνομα και πράγμα
Νίκο τι εννοεις εφαρμογες? Μεταλλο με ξυλο πχ. ή τα μηχανικά μέρη? Η βαφή στη βιτορια αυτη που ειχα εγω δεν ήταν και η καλυτερη παντως.

Νίκο τι εννοεις εφαρμογες? Μεταλλο με ξυλο πχ. ή τα μηχανικά μέρη? Η βαφή στη βιτορια αυτη που ειχα εγω δεν ήταν και η καλυτερη παντως.

Σε όλα φίλε μου οι μπελμοντε από την πρώτη εβδομάδα πεταγε σκουριες όπλο στην παρέα . και η es100 ειναι κούκλα μετά από δέκα χρόνια

Εμένα δεν έχει σκουριά ούτε για δείγμα.
Ίσως έχει διαφορά στην βαφή η απλή Es100 με την De luxe....
Όσον αφορά την belmonte, από αυτά που έχω ακουσει, δεν θα την κοιτούσα...
Η Es100 είναι πολεμικό όπλο....
View attachment 41916
View attachment 41917
τι μηκος καννης εχει Παναγιωτη?

Εμένα δεν έχει σκουριά ούτε για δείγμα.
Ίσως έχει διαφορά στην βαφή η απλή Es100 με την De luxe....
Όσον αφορά την belmonte, από αυτά που έχω ακουσει, δεν θα την κοιτούσα...
Η Es100 είναι πολεμικό όπλο....
View attachment 41916
View attachment 41917
Η Vitoria δεν πετάει σκουριες.

Η μπελμοντε πετάει . Εκεί ήθελα να καταλήξω

@kollias Αν δεν σε ενδιαφερει αποκλειστικα να ειναι αδρανειας, στα λεφτα που παιζει η bellmonte καλυτερα παρε την outlander. Εχω την συνθετικη σε 66εκ και ειναι φανταστικη. Για την bellmonte δεν εχω ακουσει τα καλυτερα σαν συνολο.

@kollias Αν δεν σε ενδιαφερει αποκλειστικα να ειναι αδρανειας, στα λεφτα που παιζει η bellmonte καλυτερα παρε την outlander. Εχω την συνθετικη σε 66εκ και ειναι φανταστικη. Για την bellmonte δεν εχω ακουσει τα καλυτερα σαν συνολο.
Λάζο την εχω σταμπαρει και μου αρεσει κι εμένα αλλα σημερα που την επωμισα αρκετές φορές μου φευγει ελαχιστα αριστερα. Και ειχε καστ οφ. Οταν με το καλο σε κανα διμηνο θα αγορασω θα την ξαναδω σοβαρα όμως. Ειναι σουπερ το ξερω

Συνθετικη την εχεις η ξυλινη?

Status
Not open for further replies.
Back