Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τώρα όσον αφορά το θέμα πλαστικών μερών αυτό για να το διαπιστώσεις μόνο από κάτοχο που χρησιμοποιεί το όπλο και του έχει βγάλει θέματα .Μπορεί και σε όπλο των 2000€ να είναι κωλος τα πλαστικά μέρη ή το πέλμα.Δεν είναι κριτήριο το δεν μου άρεσε η μου φάνηκε γιατί και σε κάποιες μπενελι των 2000€ το μου άρεσε βγήκε φόλα

Τώρα όσον αφορά το θέμα πλαστικών μερών αυτό για να το διαπιστώσεις μόνο από κάτοχο που χρησιμοποιεί το όπλο και του έχει βγάλει θέματα .Μπορεί και σε όπλο των 2000€ να είναι κωλος τα πλαστικά μέρη ή το πέλμα.Δεν είναι κριτήριο το δεν μου άρεσε η μου φάνηκε γιατί και σε κάποιες μπενελι των 2000€ το μου άρεσε βγήκε φόλα
Ειχα μια Μ2 κομφορτ και το κοντακι το πιεζες με το δαχτυλο και εμπενε μεσα. Ετριζε κιολας. Αντιθετα τα πλαστικα της sx4 ηταν πολυ καλα

Ειχα μια Μ2 κομφορτ και το κοντακι το πιεζες με το δαχτυλο και εμπενε μεσα. Ετριζε κιολας. Αντιθετα τα πλαστικα της sx4 ηταν πολυ καλα
Γι'αυτό στο γράφω ότι όπλο επιλέξεις πιαστο στα χέρια κοίτα πρώτα πως νιώθεις όταν επωμιζεις επιχείρησε όλες τις κινήσεις επωμισμενος για να δεις την τάση της κίνησης η της αδράνειας ούτε πολύ ελαφρύ ουτε να σε τραβάει γιατί το κυνήγι δεν είναι πιατακια και μια ντουφέκια μπορεί να ειναι Αριστέρα και μια δεξιά .Πως νιώθεις το πιασιμο σταθερό ,γλιστράει η δεν σε βολεύει στη παλάμη μικρή μεγάλη λαβή γιατί αυτά δε διορθώνονται τα μέτρα δεξιά αριστερά και η προέκταση η μη είναι εύκολα και μετά το μηχανισμό μπορείς να διακρίνεις τη λείανση τις εφαρμογές .Και μη περιμένει κάνει ότι σε όπλα φασον όσο και να κοστίζουν που το 99% βγαίνουν από cnc ότι θα είναι όλα τέλεια μπορεί η αστοχία να τύχει σε όπλο των 500€ μπορεί και στον 2000€ απλά στο δεύτερο θα βρίζεις παραπάνω και δεν υπάρχει κανείς να πει ότι επειδή κάνει 500 τι περίμενες είναι λάθος κάνει 500 για άλλους χίλιους δύο λόγους τα μηχανήματα κατασκευής είναι ίδια τα υλικά αλλάζουν

Για τα κυνήγια που κάνω εγώ το 3* θα το ηλεκτροκολλήσω.
Πολύ αργότερα θα κοιτάξω το 3* σε Invector Plus το ίδιο που φοράνε και οι Browning, Winchester.
https://www.kalkantzakos.com/Product/6763/eso-ekso-5cm,-tsok-invector-plus

σ.σ. Γιάννη με λένε
Κύριε Γιάννη έκανα λάθος το όνομα σας επηρεασμένος από το username σας ,

Χρησιμοποιείται σε κάποιο από τα κυνήγια σας το πιο σφιγμένο τσοκ (1*) ?

(Για την impala plus για όσους μας βλέπετε τώρα)

Κύριε Γιάννη έκανα λάθος το όνομα σας επηρεασμένος από το username σας ,

Χρησιμοποιείται σε κάποιο από τα κυνήγια σας το πιο σφιγμένο τσοκ (1*) ?

(Για την impala plus για όσους μας βλέπετε τώρα)
Όχι, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το 2* μου φάνηκε υπεραρκετό για μακρινές βολές. Εγώ τουλάχιστον δεν ρίχνω (πλέον) ποτέ σε στόχο πάνω από 40m, που το 1* θα ήταν χρήσιμο (διότι 90% θα αστοχήσω και στο 10% δεν θα βρω ποτέ το πουλί).

Εγώ πάντως όταν είχα πάρει τη μπερναντελι από μαγαζί στη Χαλκίδα ένας το είχε και το είχα δει και το πήρα πίστεψέ με δεν το μετάνιωσα ποτέ άσε που δε χρειάστηκε ποτέ έξτρα τσοκ εκτός ένα έσω έξω ανάστροφο που είχα φτιάξει για πολύ κοντά .Το μόνο πρόβλημα μετά από πολλές χιλιάδες φυσίγγια είναι ότι άνοιξε το δεχτυλιδι της κάνης και περιμένω αντικατάσταση στο λιακο με ένα από Ρεμί το πήρα επειδή το γουσταριζα χωρίς καθόλου ψάξιμο .Και φτιάχνονταν στη Τουρκία μετά έμαθα .

Η Bernardelli MEGA ειναι Γιάννη;

Ο καλκατζάκος που φέρνει τα ασελκον δεν πουλάει προς το παρόν σκέτες καννες. Σκεφτόμουν μια κοντυτερη κάννη για την benelli αν ταίριαζε. Ειναι λεει δοκιμασμένες στα 15000μπαρ Αυτο το "Aselkon" μου θυμίζει ρε παιδιά τα ηλεκτρόδια τα έρλικον για την ηλεκτροκολληση... .big smile.

Ο καλκατζάκος που φέρνει τα ασελκον δεν πουλάει προς το παρόν σκέτες καννες. Σκεφτόμουν μια κοντυτερη κάννη για την benelli αν ταίριαζε. Ειναι λεει δοκιμασμένες στα 15000μπαρ Αυτο το "Aselkon" μου θυμίζει ρε παιδιά τα ηλεκτρόδια τα έρλικον για την ηλεκτροκολληση... .big smile.
Σαν να έβαλες πολλά μηδενικά.

Κοιτάξτε μη βγει στο τέλος καλύτερη από πολλές άλλες αν και δεν την έχω δει από κοντά έχει προοπτική αυτό το .όπλο από τα λίγα και κάποιες φωτο που έχω δει.Ειναι ένα μπενελι συνχρονο των 650€.

Ο 18.5 είναι μια χρυσή τομή.Εγω πάντως είδα κάτι τουφεκιές από τη Μπρέντα b12 ενός συναδέλφου με 18.2 και κώνο γύρω στα 4 cm μαμά που έβαζε κάτω πολλά όπλα .Και μάλιστα είχε στεναχωρηθεί που την πάτησε και δεν πήρε την b12is με τον 18.6 αυλό .Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά σάλτα από τις εταιρίες γι'αυτό με σιγουριά δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα .Η Μπερέτα είχε βγάλει με 18.2 για μακρινές καταβολές ,τώρα πήγε στο 18.6 της Ρεμί που είχε πάντα, η μπραουνιγκ από 18.3 και 18.5 πετάχτηκε στο 18.7 και παίζει με το μήκος των κώνων .Η Φράνκι δεν έχει αναιβει σε αυτογεμη πάνω από 18.4 αν δε κάνω λαθος και βγάζει πολύ ωραίες τουφεκιές . Αρχίζω να πιστεύω πως ο στενότερος με έναν σωστό μήκος κώνου εάν δεν ρίχνεις μαγκουμ φυσίγγια μάλλον είναι πιο αποτελεσματικός .Γι'αυτό για να βρίσκεσαι σε μια μέση κατάσταση λέμε ο 18.5 είναι μια μέση σωστή λύση που καλύπτει όλους και πολλά όπλα που έχουν χαρακτηριστεί για τις τρομερές τουφεκιές τους είχαν 18.5.

Κοιτάξτε μη βγει στο τέλος καλύτερη από πολλές άλλες αν και δεν την έχω δει από κοντά έχει προοπτική αυτό το .όπλο από τα λίγα και κάποιες φωτο που έχω δει.Ειναι ένα μπενελι συνχρονο των 650€.
Δες την πρώτα Γιάννη. Κατεργασίες βασικά.

Καπου ειχα ακουσει - διαβασει οτι ο ιδανικός αυλός για διαμετρημα 12 ειναι 18,55
Ο 18.5 είναι μια χρυσή τομή.Εγω πάντως είδα κάτι τουφεκιές από τη Μπρέντα b12 ενός συναδέλφου με 18.2 και κώνο γύρω στα 4 cm μαμά που έβαζε κάτω πολλά όπλα .Και μάλιστα είχε στεναχωρηθεί που την πάτησε και δεν πήρε την b12is με τον 18.6 αυλό .Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά σάλτα από τις εταιρίες γι'αυτό με σιγουριά δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα .Η Μπερέτα είχε βγάλει με 18.2 για μακρινές καταβολές ,τώρα πήγε στο 18.6 της Ρεμί που είχε πάντα, η μπραουνιγκ από 18.3 και 18.5 πετάχτηκε στο 18.7 και παίζει με το μήκος των κώνων .Η Φράνκι δεν έχει αναιβει σε αυτογεμη πάνω από 18.4 αν δε κάνω λαθος και βγάζει πολύ ωραίες τουφεκιές . Αρχίζω να πιστεύω πως ο στενότερος με έναν σωστό μήκος κώνου εάν δεν ρίχνεις μαγκουμ φυσίγγια μάλλον είναι πιο αποτελεσματικός .Γι'αυτό για να βρίσκεσαι σε μια μέση κατάσταση λέμε ο 18.5 είναι μια μέση σωστή λύση που καλύπτει όλους και πολλά όπλα που έχουν χαρακτηριστεί για τις τρομερές τουφεκιές τους είχαν 18.5.
Αυτός ο "Deleted member 1" ήξερε τι έγραφε.
Δεν ήταν τυχαίος !!!
Διαβάστε λίγο πιο πάνω και πιο κάτω ...
Μερικοί ίσως τον θυμούνται ...

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ο-αυλός-μιας-κάννης.1097/page-32#post-438393

Status
Not open for further replies.
Back