Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μου αρεσουν παρα πολυ και εχουν και λεπτη γραμμη που ετσι τα θελω τα οπλα.
Ειναι ακριβα για μεταχειρισμενα και θελω να εχει δυνατοτητα για ατσαλινα σκαγια.
Τα εχω πολυ υποψην Ηλια. Δεν κυνηγω υδροβιο αλλα εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα γινουν υποχρεωτικα τα ατσαλινα.
Μακαρι να βγω ψευτης
Τα παιδιά μας μπορεί να κυνηγάνε με ατσάλι..εγώ χαλβαδιαζο μια 20σαρα 620 έχουν μια γραμμή η που@@@@ και η 610&612

Πέτρο μετά από τόσα όπλα που έχω αλλάξει πλέον αυτό είναι το πρώτο κριτηριο. Μένει να δω τη στοεγκερ και να ξαναθυμηθω τη Φράνκι. Είχα Φράνκι και Βιτόρια.
Μην βιάζεσαι ... κλείνει το κυνήγι, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου

Και να βιαζομουνα λεφτα γιοκ ακομα.
Περίμενε και πάρε ένα σοβαρό όπλο ... (με δολοφονικό κύρος :cool:), ακόμα και μεταχειρισμένο.
Value for money πάρε κανένα μίξερ ...

Με σεβασμό στο λέω ... και δεν κάνω καθόλου πλάκα, εκτός από την παρένθεση.

Κανονικά όλα τα καταστήματα έπρεπε να έχουν αυλομετρο θα μπορούσε να σου λύσει κάθε απορία για όλα αλλά το αυτονόητο είναι επιστήμη για κάποιους.
Εγώ πάντως που λέω οτι ξέρω τα λιγότερα ( και το πιστεύω! ) όσες φορές πήγα στον Καλκαντζάκο , τις μακακίες που άκουσα από πελάτες και πωλητές , δεν τις έχω ξανακούσει ...δηλαδή να ξεχνάς και αυτά τα λίγα που ξέρεις... εγώ αμφέβαλα μετά!....σοβαρά...:oops:

Y.Γ: ...μπορεί να έτυχα και στις περιπτώσεις, δε λέω...

Μπορω να πουλησω την G3 και να αγορασω αλλο οπλο αλλα ποιο? Καποτε ηθελα με χιλια να παρω sx3 αλλα βρεθηκε η G3 στο δρομο μου, αξιζει η αγορα sx3 η sx4?

Απλα σκεψεις κανω για την ωρα...ισως παρω ακομα ενα οπλο χωρις να πουλησω το εργαλειο

Μπορω να πουλησω την G3 και να αγορασω αλλο οπλο αλλα ποιο? Καποτε ηθελα με χιλια να παρω sx3 αλλα βρεθηκε η G3 στο δρομο μου, αξιζει η αγορα sx3 η sx4?

Απλα σκεψεις κανω για την ωρα...ισως παρω ακομα ενα οπλο χωρις να πουλησω το εργαλειο
Eξαρταται απο το τι σε προβληματιζει σε αυτο που εχεις... Εγω δεν θα το πουλαγα το συγκεκριμενο κ θα επαιρνα ενα δευτερο να μου φυγει η περιεργεια καποια στιγμη...

Το αν αξίζει φίλε μπορείς να το δεις μόνο αν το έχει κανένας δικός σου και το κυνηγήσεις μια δυο φορές.

Το κανονι αμα το πουλισεις θα κανεις παπαρια χοντρη και το κακο ειναι οτι θα το καταλαβεις ακομα περισοτερο την αξια της οταν την χασεις κατσε φρονιμα σε εχω για σωβαρο ανθρωπο

Last edited:
Eξαρταται απο το τι σε προβληματιζει σε αυτο που εχεις... Εγω δεν θα το πουλαγα το συγκεκριμενο κ θα επαιρνα ενα δευτερο να μου φυγει η περιεργεια καποια στιγμη...
Τιποτα δεν με προβληματιζει φιλε, απλα θελω καποια στιγμη να δοκιμασω και καποιο αλλο οπλο αλλα φοβαμαι οτι δυσκολα θα βρω την αποδοση την Αμερικανας που εχω

Status
Not open for further replies.
Back