Δε ξηγιεσαι καλά να ξεςΓιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά
Μου την σπάει Γιώργο οπτικά και η λειτουργία του ... άσε το φινίρισμά του.
Άλλο κομμάτι κινείται προς τα πίσω άλλο προς τα κάτω αχαχαχα
μου την σπάει απλά ...
Δε ξηγιεσαι καλά να ξεςΓιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά
μου την σπάει απλά ...
Όπως το fn στο στρατόιιιιιδιο χρακΝαι αλλά το γκντουπ που κάνει το κλείστρο της Μαξους είναι σαν κλείνει χρηματοκιβώτιο. Ούτε ντιν ούτε νταν
Δεν αντιλέγω απλώς είμαι της άποψης ότι , οτιδήποτε πάρεις στη ζωή να χρησιμοποιείς μέρος των χρημάτων που διαθέτεις, όπως και οι στόχοι που βάζεις να είναι γρήγορα πραγματοποιήσιμοι.Το ιδιο συμβαίνει με όλα και πόρσε αυτοκίνητο να παρεις θα έχει και ελατωματα αλλά θα είναι πόρσε ,το ίδιο είναι και το perazzi, είναι perazzi και δε είναι μόνο ονομα έχει αποδεδειγμένη αξία .
Ετσι το καθαριζε και ο αγγλοςΒιαστηκαμε να τον κραξουμεΓιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά
μου την σπάει απλά ...
Όλα είναι σχετικά φίλε δε θα σκασω κιόλας αλλά δεν κάνω άλλη αγορά όπλου μου φτάνουν δύο.Δεν αντιλέγω απλώς είμαι της άποψης ότι , οτιδήποτε πάρεις στη ζωή να χρησιμοποιείς μέρος των χρημάτων που διαθέτεις, όπως και οι στόχοι που βάζεις να είναι γρήγορα πραγματοποιήσιμοι.
Σχεδιαστικα ανήκει στον προηγούμενο αιώνα παντως..
Ενω της benelli ειναι αιωνες μπροστα...το κανανε και περιστρωφικο για να μην κανει ''κλικ'' και εχει μεσα δεκα ελατηρια για να δουλεψει....Σχεδιαστικα ανήκει στον προηγούμενο αιώνα παντως..
Μου την σπάει Γιώργο
Σπασίκλαμου την σπάει απλά
Σωστοοοοος τζωωωρτζ... 30 χρόνια, 3 διαφορετικα benelli χωρίς εμπλοκες, κ το φορτωσανε ελατήρια για να δουλεψει... Χαχαχα..... Κ αφού δε δουλεύει το φορτωσανε κ όλες οι υπόλοιπες του γκρουπ..Ενω της benelli ειναι αιωνες μπροστα...το κανανε και περιστρωφικο για να μην κανει ''κλικ'' και εχει μεσα δεκα ελατηρια για να δουλεψει....
Μήπως είναι φτιαγμένο στην Ιαπωνία;που ναι και κουνημενο. Αστα να πανε
Μην τον φοβάσαι.. Θα κάνει κίνηση ρουα ματ... Εχει μάθει να παραφυλα, για την κατάλληλη στιγμή, κρυμμένος στο σκοταδι... Ειναι ο myth buster του κλαμπ... Οταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα κτυπήσει μια και καλη φορά...Αν μπορεις παρτη. Αν εχεις σκοπο να παρεις οπλο και μπορεις τωρα κανε κινηση. Μετα ισως να μη μπορεις Βασίλη.
τι έχει; καλός πολύ καλός είναι απλά κοιτάει τον μηχανισμό της FN με το κυάλιΓια τον τρόπο λειτουργείας ήθελα να πω Ανδρέα (αερίων). Αλλά και ο μηχανισμός δηλαδή τι πρόβλημα έχει ; Από την πρώτη α300 μέχρι και την 391 αν δεν κάνω λάθος το κλείστρο έμεινε ίδιο με διαφοροποιήσεις στο σχεδιασμό του πιστονιού. Τα χρόνια έχουν δείξει πολύ καλή αξιοπιστία. Η outlander μια ανανεωμένη 391 είναι.
κανένα κλείστρο δεν συγκρίνεται με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ κλείστρο της μπενέλλι!Γιατί τι έχει το κλείστρο,;
ΩΠΑ φρένοοοοοΕνω της benelli ειναι αιωνες μπροστα...το κανανε και περιστρωφικο για να μην κανει ''κλικ'' και εχει μεσα δεκα ελατηρια για να δουλεψει....
Καλά τώρα φαίνεται ο φανατισμός σου για τις BenelliΣχεδιαστικα ανήκει στον προηγούμενο αιώνα παντως..
αυτά μας φαγανεΣχεδιαστικα ανήκει στον προηγούμενο αιώνα παντως..
Εδώ συμφωνούμε. Ο Περβ έχει ακόμα Fusion Evolve απόθεμα στα Ε1090 με 66εκ κάνη…αυτά μας φαγανε
τα φρου φρου κι αρωματα
πάντως thn fussion evolve την θεωρώ πιο όμορφη από την μάξους
Μαριουλη.... Απορρίπτω κατηγορηματικα τον παραπανω χαρακτηρισμό...Καλά τώρα φαίνεται ο φανατισμός σου για τις Benelli
Πεστα Χρυσόστομε... Εεε... Μάριεκανένα κλείστρο δεν συγκρίνεται με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ κλείστρο της μπενέλλι!
ΩΠΑ φρένοοοοο
τα κλείστρα της μπενέλλι είναι τα πιο απλά που υπάρχουν!
αν έχουν 10 ελατήρια τα άλλα έχουν 40!
Δεν ξέρω για FN Μάριε και κυάλια. Εγώ λέω αυτά που βλέπω και ακούω τόσα χρόνια για την αξιοπιστία του μηχανισμού της Beretta.τι έχει; καλός πολύ καλός είναι απλά κοιτάει τον μηχανισμό της FN με το κυάλι