Δυστυχώς Βαγγέλη , αναλαμβάνω μόνο όπλα κυνηγών που δεν ξέρουν να επωμισουν.Εχω μια.κουφαλα και με εχει τρελανει στον πονο να ερω για ενα σφραγισμα?
Δυστυχώς Βαγγέλη , αναλαμβάνω μόνο όπλα κυνηγών που δεν ξέρουν να επωμισουν.Εχω μια.κουφαλα και με εχει τρελανει στον πονο να ερω για ενα σφραγισμα?
Επαναληπτικη και μονομπρατση...και 980 ευρω...https://www.car.gr/xyma/view/16574709-beretta-epanaliptiki-karabina
Κατα τον πωλητη τα σημερινα οπλα ειναι συλλήβδην γκαζοτενεκεδες. Δωσε 980 να παρεις το καλο. Ποιος κακομοιρης θα την πατησει.
Με λιγοτερα λεφτα παιρνεις new γκαζοτενεκε montefeltro ή https://www.car.gr/xyma/view/323308948-pwleitai-beretta-a400-xplor
Ρώτα στον Κύργια για ΜΠΑΙΚΑΛΑ. Αυτός είναι ο επισημος ΚωσταΛοιπόν το super poze Baikal με τα δύο ζευγάρια κάννες δεν υπάρχει, μίλησα τώρα με Καλκατζακο. Οπότε θα πάω να δω benelli M1 super 90 και μαύρο αετό για αριστερόχειρες και αν μου κάτσει καλα ένα από τα δύο θα δώσω μια προκαταβολή να μου το κρατήσουν μέχρι να βγει η άδεια αγοράς. Από ότι κατάλαβα πολλά όπλα που φαίνονται διαθέσιμα δεν υπάρχουν.
Έχει ένα αντιαεροπορικό wingmaster στο carΛοιπόν το super poze Baikal με τα δύο ζευγάρια κάννες δεν υπάρχει, μίλησα τώρα με Καλκατζακο. Οπότε θα πάω να δω benelli M1 super 90 και μαύρο αετό για αριστερόχειρες και αν μου κάτσει καλα ένα από τα δύο θα δώσω μια προκαταβολή να μου το κρατήσουν μέχρι να βγει η άδεια αγοράς. Από ότι κατάλαβα πολλά όπλα που φαίνονται διαθέσιμα δεν υπάρχουν.
Ήθελα να υπάρχει σε μαγαζί για να το δω και να το επωμισω, γιατί νιώθω άβολα να παραγγείλω ένα όπλο που δεν έχω δει και δεν έχω πιάσει ποτέ. Μπορεί κάτι να μην μου αρέσει και μετά δεν έχω επιλογή θα πρέπει να το πάρωΡώτα στον Κύργια για ΜΠΑΙΚΑΛΑ. Αυτός είναι ο επισημος Κωστα
Το έχω δει, αν ήταν μάγκνουμ θα το έπαιρναΈχει ένα αντιαεροπορικό wingmaster στο car
Από την άλλη δεν είχα ποτέ όπλο αδράνειας και μια μοντεφελτρο αριστερή που έτυχε να πιάσω σε φίλο οπλουργο μου άρεσε ιδιαίτερα. Η ημιαυτόματη καραμπίνα γενικά δεν με ενθουσιάζει αλλά η μοντεφελτρο μου άρεσε, έχει ωραίο χουφτωμα
Θα κυληθω στο βούρκο της ακολασίας και εγωΚαλως το παιδι.... Καλως το 3-0.....παραφραση του μεγαλου και αειμνήστου Νικου Αλεφαντου....
Είναι καλή αυτή. Κι εγώ θα την έπαιρναΑπό την άλλη δεν είχα ποτέ όπλο αδράνειας και μια μοντεφελτρο αριστερή που έτυχε να πιάσω σε φίλο οπλουργο μου άρεσε ιδιαίτερα. Η ημιαυτόματη καραμπίνα γενικά δεν με ενθουσιάζει αλλά η μοντεφελτρο μου άρεσε, έχει ωραίο χουφτωμα
Ακόμη κ ο Αϊνστάιν,κάργα αριστερόςτην ατομική για δεξιόχειρες την έβγαλεΒέβαια να πούμε ότι δεν υπάρχει και αριστερή Μπενελι μπεκάτσα έτσι... Στο πηγάδι κατουρησαμε εμείς οι αριστεροί!
Η μοντεφελτρο καλή είναι, αλλά διαθέσιμη σε προσφορά είναι μόνο η M1 και ίσως ο μαύρος αετός, δεν ήταν σίγουρο ότι υπάρχει ο αετός θα το διαπιστώσω από βδομάδα. Αν δεν μου κάτσει καλα καμία από τις δύο θα κοιτάξω μπαικαλ με σταθερά τσοκ 1-3 . Δυστυχώς δεν έχω άλλο όπλο υπόψη μου σε λογική τιμή. Κοιτάζω όπλο από 900 ευρώ και κάτω.Είναι καλή αυτή. Κι εγώ θα την έπαιρνα
Ο καλκα έχει και αφινιτυ αριστερηΗ μοντεφελτρο καλή είναι, αλλά διαθέσιμη σε προσφορά είναι μόνο η M1 και ίσως ο μαύρος αετός, δεν ήταν σίγουρο ότι υπάρχει ο αετός θα το διαπιστώσω από βδομάδα. Αν δεν μου κάτσει καλα καμία από τις δύο θα κοιτάξω μπαικαλ με σταθερά τσοκ 1-3 . Δυστυχώς δεν έχω άλλο όπλο υπόψη μου σε λογική τιμή. Κοιτάζω όπλο από 900 ευρώ και κάτω.
Είναι καλή αυτή;Ο καλκα έχει και αφινιτυ αριστερη
Δεν είδες στο τεστ του Λάμπρου,τι τφικιες εβγαζειΕίναι καλή αυτή;
Έχει περάσει από τα χεράκια μου και αυτή για 2 χρόνια. Ναι είναι καλή.Είναι καλή αυτή;