μα τι 692.τι βρισκετε σ αυτο το οπλο. βρειτε ενα 682 που ειναι σταθερη αξια. τεσπα γουστα ειναι αυτα
Καλορίζικο με υγεία και ασφάλεια! Περιμένουμε να μας πεις τιμή και κατάστημα....Παιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
Εχω μια λαχταρα σαν little boy....sexy girl.
Σιγουρα θα ειναι απροβληματιστο(beretta ειναι) και εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια για τις καννες του,ειχα φτασει και εγω σχετικα κοντα στο συγκεκριμενο οπλο αλλα...Παρα 15 €.....2000 απο καλκατζακο....
Αλλα..? Σε κερδισέ το SKB..?Σιγουρα θα ειναι απροβληματιστο(beretta ειναι) και εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια για τις καννες του,ειχα φτασει και εγω σχετικα κοντα στο συγκεκριμενο οπλο αλλα...
Αργυρη το skb μου αρεσε απο παλια αλλα δεν θα πηγαινα στα 2500€,η επωμιση του 686 και η λαβη του μου αρεσε πολυ το ζυγισμα του μου ηταν λιγο ξενο,ετυχε να βρω και το skb σε αυτη την τιμη και πηγα εκει!αντε να το ριξεις να μας επιβεβαιωσεις για τις καννες!Αλλα..? Σε κερδισέ το SKB..?
Ηλια αλλα δυο οπλα μου αρεσαν με δευτερο επικρατεστερο το 705 ,το εβρισκα μονο σε 71καννες ,ομως εκλεισα στο 686 γιαγι στην επομιση το ενιωθα να μου ταιριαζει καλυτερα...,!
Optima hpΜάλιστα, ΟΚ
Ποια τσοκ συνοδευαν το όπλο;
Εχει συν το skeet και δεν εχει το φουλ!Αυτό το διάβασαποιες συσφιξεις εννοώ.
Οχι δεν δινει lm!το πηρα εχτρα εγω!τα στανταρ ειναι:cl,skeet,ic,m,imΔίνει δηλαδή μαζί με το όπλο skeet και lm; Πολύ ψαγμενος συνδιασμος. Επειδή όμως δεν κατάλαβα μπορείς να μου πεις όλες τις συσφιξεις που πάνε standard με το όπλο;