Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση φιλε Μακη,απτο Γερασιμος; Τα εχω επωμισει και τα 725 και την powerbore ειμαι μεταξυ αυτων σκεφτομαι τα 350 ευρω επιπλεον που δεν τα λες κ λιγα για 725. Δεν εχω σουπερ ποζε κ κλεινω προς τα εκει. Το κοντακι στα 725 μεταξυ hunter και sporter ειναι ιδιο; Σε τι μηκος κανων; Να πεσω σε τιμη κ να παω για 525 ή για silver pigeon sporting beretta; Ολα μου καθονται νοστιμοτατα παντως...

Νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος αν υφισταται πλεον, οτι η διαθεσιμοτητα στο 725 ειναι λιγο περιορισμενη, τουλαχιστον για το σκοπευτικο sporter. Κατι που δεν συμβαινει με το 686 sporting.

Οντως υπερβολή ειναι και τα extreme και τα Turkey chokes εκτος και αν καποιος κυνηγά λαγό η χήνες καινριχνει χοντρά σκάγια.... Εμενα οι δοκιμές μου έδειξαν οτι για να δουλεψει αυτο το τσοκ θελει χοντρά σκαγια
Μπορει να εχεις δικιο Κωστα,εμενα ομως με επεισε στα μπασιματα τσιχλας!!

Μπορει να εχεις δικιο Κωστα,εμενα ομως με επεισε στα μπασιματα τσιχλας!!
Δεν αντιλέγω αλλα για να καταλαβεις το anaconta long που εχω στην Φράνκι μου δινει σύσφιξη για δυάρι και το Carlson's Turkey μου δινει σύσφιξη εχτρα φουλ....

Από άποψη ότι είναι από τα καλύτερα μοντέλα που έχει βγάλει η μπενελι. σε τουφεκια λίγο πολύ οι περισσότερες μπενελι το ίδιο είναι. συν ότι τα νέα μοντέλα όλες οι εταιρείες για λογους μείωσης κόστους δεν τα βγάζουν και πολύ ανθεκτικα.

καλημερα σας. συντομα θα γινει μια ανταλαγη οπλου. ποια ειναι αυτη??εγινε μια προταση ν αλλαξω τη m2 με μια 391μαυρη συνθετικη ολιγον βαρεια βεβαια με 71π. κανη 18,5 αυλο και το βλεπω ζεστα το θεμα λογω του οτι ειμαι καρτεριτζης. τι λετε??

καλημερα σας. συντομα θα γινει μια ανταλαγη οπλου. ποια ειναι αυτη??εγινε μια προταση ν αλλαξω τη m2 με μια 391μαυρη συνθετικη ολιγον βαρεια βεβαια με 71π. κανη 18,5 αυλο και το βλεπω ζεστα το θεμα λογω του οτι ειμαι καρτεριτζης. τι λετε??
Ευριπίδη όχι ότι δεν είναι καλό όπλο η 391 αλλά σκέφτεσαι να αποχωριστείς την m2; Τον έρωτά σου ρε φίλε; .my man.
.sarcastic.

Ποια 391 είναι;

Ν'ακουσεις την καρδια σου!!:)
Και να την δοκιμασεις,αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!;)

Ευριπίδη θυμησε μου τι αλλα οπλα εχεις εκτος απο το ποζε και την 155..

Σαν πολλά νωρίς δε σου πέρασε η καψούρα; Ίντα 'παθες; πράμα σου "στράβωσε" εσένα με τη Μ2, αλλά δεν κατέω γιάντα ... .xm.
Έχεις τη Ρεμινγκτον, έχεις την 302 ....... Κι άλλη αερίων ;;;;;;;;;;; .what.

Σαν πολλά νωρίς δε σου πέρασε η καψούρα; Ίντα 'παθες; πράμα σου "στράβωσε" εσένα με τη Μ2, αλλά δεν κατέω γιάντα ... .xm.
Έχεις τη Ρεμινγκτον, έχεις την 302 ....... Κι άλλη αερίων ;;;;;;;;;;; .what.
Συμφωνω με Στέλιο αφου εχεις τη 302 και αλλη ρεμι μην πάρεις και αλλη αεριων. Προσωπικά προτιμω τα αδρανειας. Αν ειναι βαρια μηπωε σε κουραζει στις πολλες επωμισεις.
Καθαρα υποκειμενικο

Status
Not open for further replies.
Back