Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Αυτά απο μένα μην με πείτε κακό αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Έτσι είναι Γερασιμε όπως τα γράφεις.Γιαυτο προτιμώ τις καθημερινές.
Τα ίδια γινοντουσαν στην Πάρνηθα αλλά σε μικρότερη κλίμακα.
Είχε και εκεί φωνοπουλ αλλά οι υπεύθυνοι είχαν το νου τους και ενημερωναν τους νέους.

συμφωνώ σε όλα με το BeReT και το κ. Γιάννη αλλά νομίζω πως την ευθηνή για την ομαλή λειτουργία την έχει χώρος(σκοπευτήριο) το οποίο θα πρέπει να έχει αυστηρούς κανόνες που να εξασφαλίζουν την ασφάλεια όλων αλλά και την διασκέδαση όλων .. παλαιών και νέων ! και να μην έχει να κάνει με τον χαρακτήρα ή την διάθεση του κάθε ενός που μπορεί να βρεθεί δίπλα σου με ένα όπλο στα χέρια επειδή έχει άδεια κατοχής !!!
για παράδειγμα αν κάποιος ρίχνει για πρώτη φορά θα πρέπει να ρίχνει τουλάχιστον μια πούλια συνοδεία κάποιου υπαλλήλου που να του εξηγεί , να φορά απαιτητά ωτοασπίδες (παίζει μεγάλο ρόλο στον εκνευρισμό του νέου σκοπευτή το λέω γιατί είμαι νέος στο σκοπευτήριο και το έζησα) και άλλοι κανόνες που σίγουρα υπάρχουν και επειδή δεν εχω εμπειρία δεν θα μπορούσα να πάρω θέση .
Το βασικό για μένα ειναι η πλήρη ξενάγηση στον χώρο, η εξήγηση των διαδικασιών και εφαρμογή των των κανόνων από όλους.
Ετσι και οι νεότεροι στο σκοπευτήριο (σαν εμένα) θα ένιωθαν ποιο άνετα και οι παλαιότεροι με την παρουσία των νέων .

συμφωνώ με τον Χρήστο το σκοπευτήριο πρέπει να έχει την ευθύνη του νέου αλλά και του παλιού στο χώρο που ρίχνει ο καθένας όπως επίσης και την τυπική επιτήρηση του χώρου μέσα και έξω από το σταντ γιατί όλοι με όπλα κυκλοφορούν τα επωμίζουν τα ανοίγουν τα κλέινουν αλλάζουν χέρια για δοκιμή και γενικά ένα ξέφραγο αμπέλι η κατάσταση
η βοήθεια από τον παλιό στον νέο έχει τα καλά της έχει και τα κακά της:
πολλοί παλιοι βοηθούν και μετά λόγω <<γνώσεων>>η <<πάθους>> γίνονται τσιμπούρια κι ενοχλητικοί με τις συνεχείς οδηγίες όχι μόνο για τον χειρισμό του όπλου μέσα στο στάντ αλλά και τα:έμεινες πίσω,ήσουν ψηλά,ρίξε στο 3 την ώρα που κατεβαίνει,στο 7 την ώρα που ανεβαίνει κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
δεν γίνεται μ ένα υπάλληλο όσο ευγενής κι αν είναι να λειτουργήσει ένας τέτοιος χώρος
μόνο στην Πάρνηθα υπήρχε,έλεγχος,επιτήρηση,βοήθεια,από ανθρώπους του συλλόγου οι οποίοι τις ώρες αιχμής ήταν 4 και 5 σ ένα χώρο μικρότερο της Μαλακάσας
όπως λέει ο ο Γεράσιμος εύκολα μπορεί να γίνει μπουρδέλο γιατί δυστυχώς έτσι λειτουργεί .fiurius.
υ.σ.δεν δίνουν αποδείξεις στο σκοπευτήριο και είναι πάαααααρα πολύ κακό γιατί σε ενδεχόμενο έλεγχο στην διαδρομή και άν πέσεις σε περίεργο που θέλει να εφαρμόσει τον νόμο μπλέκεις
με μιά απόδειξη τουλάχιστον τυπική μπορεί να γλυτώσεις πολλή ταλαιπωρία
υ.σ.αυτά τα ολίγα για να μην γκρινιάζουμε και βρίζουμε αν ξαναμείνουμε χωρίς σκοπευτήριο στην Αττική :)

Πάντως καλό θα είναι κάποιος που μπαίνει πρώτη φορά στα γήπεδα του sporting να έρθει με κάποιον λίγο σχετικό παρέα γιατί όντως είναι ενοχλητικό..Εχω τύχει σε φάση να ρίχνουμε με κάποιους κυρίους μαζί και να μην ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ.. και για να μην με πείτε υπερβολικό και δύστροπο.. Κλείναν κλακ κλουκ τις καραμπίνες φεύγαν τα πιάτα,τους λέγαμε τι γίνετε εμπαινε η επαναληψη απο μόνη της φωνάζανε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ, ξαναέβγαιναν τα πιάτα πάλι επαναληψη, μετά ενω είχε ξαναμπεί η επανάληψη και είχαν καταλαβει οτι δεν πρέπει να κάνεις θόρυβο οτι εχεις ηχείο μπροστά κλπ κλπ τύχανε στο σχήμα με sim μέσα τουφέκαγανε το ένα πιάτο το άλλο δεν προλαβαίναν να το δουν ακουγε ένα μπαμ το ηχείο άντε παλι επανάληψη, άντε πάλι φωνή ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΑΜΩΤΗ ΠΑ*^#$!_$ πάλι φεύγαν τα πιάτα πάλι απο την άρχη..Ε έτσι δεν ρίχνεις.. ξέρω ακούστηκε σαν ανέκδοτο αλλά έτσι είναι δυστυχώς..

Η γνώμη μου λοιπόν είναι..Είσαι κυνηγός Κύριε εισαι! ωραίος! Έλα στο σκοπευτήριο να ρίξεις τις πούλες σου να ξεκαπνίσεις ΑΛΛΑ πριν μπείς στον βατήρα πάρε ένα καφεδάκι (φθηνός είναι 1€) και κάτσε και δες ΜΙΑ πούλα απο αυτούς που ρίχνουν..πρόσεξε ΜΙΑ είπα οχι να κάτσεις 500 ωρες..και το κυριότερο ΡΩΤΑ οτι δεν καταλαβαίνεις δεν είναι κακό..Το κακό είναι να μπείς μέσα κάνοντας τον έξυπνο οτι τα ξέρεις όλα και να κάνεις την πούλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Αυτά απο μένα μην με πείτε κακό αλλά αυτή είναι η αλήθεια. .love1.

Γεράσιμε όπως είπαν και άλλοι, η καθοδήγηση κάποιου που πηγαίνει πρώτη φορά στο σκοπευτήριο ,δεν είναι ευθύνη ούτε των άλλων που βρίσκονται στον χώρο ,ούτε κανενός . Είναι μόνο αυτών που έχουν τον έλεγχο και την ευθύνη του σκοπευτηρίου.Αλλά εδώ σ αυτή τη χώρα όλα λειτουργούν στον αυτόματο μεθυσμένο πιλότο και γι αυτό πάμε απο το κακό στο χειρότερο.

Last edited:
Γεράσιμε όπως είπαν και άλλοι, η καθοδήγηση κάποιου που πηγαίνει πρώτη φορά στο σκοπευτήριο ,δεν είναι ευθύνη ούτε των άλλων που βρίσκονται στον χώρο ,ούτε κανενός . Είναι μόνο αυτών που έχουν τον έλεγχο και την ευθύνη του σκοπευτηρίου.Αλλά εδώ σ αυτή τη χώρα όλα λειτουργούν στον αυτόματο μεθυσμένο πιλότο και γι αυτό πάμε απο το καό στο χειρότερο.
Αυτο ακριβώς ρε φίλε συμφωνώ απόλυτα.

συμφωνώ με τον Χρήστο το σκοπευτήριο πρέπει να έχει την ευθύνη του νέου αλλά και του παλιού στο χώρο που ρίχνει ο καθένας όπως επίσης και την τυπική επιτήρηση του χώρου μέσα και έξω από το σταντ γιατί όλοι με όπλα κυκλοφορούν τα επωμίζουν τα ανοίγουν τα κλέινουν αλλάζουν χέρια για δοκιμή και γενικά ένα ξέφραγο αμπέλι η κατάσταση
η βοήθεια από τον παλιό στον νέο έχει τα καλά της έχει και τα κακά της:
πολλοί παλιοι βοηθούν και μετά λόγω <<γνώσεων>>η <<πάθους>> γίνονται τσιμπούρια κι ενοχλητικοί με τις συνεχείς οδηγίες όχι μόνο για τον χειρισμό του όπλου μέσα στο στάντ αλλά και τα:έμεινες πίσω,ήσουν ψηλά,ρίξε στο 3 την ώρα που κατεβαίνει,στο 7 την ώρα που ανεβαίνει κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
δεν γίνεται μ ένα υπάλληλο όσο ευγενής κι αν είναι να λειτουργήσει ένας τέτοιος χώρος
μόνο στην Πάρνηθα υπήρχε,έλεγχος,επιτήρηση,βοήθεια,από ανθρώπους του συλλόγου οι οποίοι τις ώρες αιχμής ήταν 4 και 5 σ ένα χώρο μικρότερο της Μαλακάσας
όπως λέει ο ο Γεράσιμος εύκολα μπορεί να γίνει μπουρδέλο γιατί δυστυχώς έτσι λειτουργεί .fiurius.
υ.σ.δεν δίνουν αποδείξεις στο σκοπευτήριο και είναι πάαααααρα πολύ κακό γιατί σε ενδεχόμενο έλεγχο στην διαδρομή και άν πέσεις σε περίεργο που θέλει να εφαρμόσει τον νόμο μπλέκεις
με μιά απόδειξη τουλάχιστον τυπική μπορεί να γλυτώσεις πολλή ταλαιπωρία
υ.σ.αυτά τα ολίγα για να μην γκρινιάζουμε και βρίζουμε αν ξαναμείνουμε χωρίς σκοπευτήριο στην Αττική :)
Μάκη έτσι οπως τα λές από Μαλακάσα δεν έχω εμπειρία ,αλλά στο Σχιστό πολλες φορές ένιωσα πως απο τύχη δεν είχε γίνει ατύχημα τόσα χρόνια που λειτουργούσε.

Μόλις ολοκληρώθηκε ενας πολυ ωραίος αγώνας τελικος skeet στη Κύπρο , ο συνομηλικός μου Ουκρανός Mikola πήρε το χρυσο απο τον Βρετανό πιτσιρικά Llewelin ben ,δυστυχως οι δικοί μας Κύπριοι και Ελληνες , δεν τα κατάφεραν να φτάσουν στα τελικά.

Last edited:
2uykuwp.jpg

Συγχαρητήρια στο "δικό μας" παιδί που το ταλέντο του τον ανέβασε στην κορυφή.
Νομίζω ότι από τον Γεράσιμο έχουμε να δούμε πολλά ακόμα .congrats..congrats..congrats.

v39MVPT.jpg

NcRzZWA.jpg
[/QUOTE]

Γεράσιμε συγχαρητήρια που κατέκτησες την κορυφή! .shake hands. .bravo.
Συγχαρητήρια και στον Γιώργο Ψυλάκη για την υψηλή θέση του οπως και σε ολους τους συμμετεχοντες .shake hands. .bravo.

Last edited:
Καλησπέρα! Γερασιμε δεν εχω λόγια! Χάρηκα παρά πολυ που βγήκες πρώτος! Μπραβο σου ! Αν κρίνω απο τα ονόματα που έλαβαν μέρος για μενα αποτελεί τρομερη επιτυχία η πρωτη θεση που πήρες! κάλη συνεχεια!

Back