A
AltairLusso
Η αξία του "ηττημένου" δίνει δόξα στον νικητή. Να πω και ένα μπράβο στον Γιάννη Δεληγιάννη για το μοναδικό 25άρι. Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή.
Γερασιμε είδα ότι ισοβαθμισαν 3 αθλητές στα 90 και έριξαν shoot off.Σας ευχαριστω ολους έναν έναν ξεχωριστά..Πολύ όμορφος αγώνας πολυ ένταση πολύ πάθος..Σε καποια φάση ειδα και τον κύριο Σταύρο που τς είπαμε λίγο..Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για τα φιλαράκια εδω στο φορουμ μονο να τους αφιερώσω αυτήν την φώτο!! Η συνεχεια έπεται μεγάλη..
Γερασιμε είδα ότι ισοβαθμισαν 3 αθλητές στα 90 και έριξαν shoot off.
Πως ήρθε πρώτος ο Γκικας που στο shoot off έριξε 20 ενώ οι δύο επόμενοι έριξαν 24 και 22;
Έπρεπε να μου μιλήσεις φίλε Μάνθο..Συγχαρητήρια κι από εμένα στον νικητή αλλά σε όλους του συμμετέχοντες ,
Ήμουν θεατής και ήταν ωραία εμπειρία για μένα να παρατηρώ τον τρόπο που ρίχνουν έμπειροι σκοπευτές . μπράβο σε όλους
Ναι αλλά όταν τυπωνονται τα αποτελέσματα του αγώνα δεν πρέπει να γράφεται η τελική κατάταξη που δίνει και τα βραβεία;Δεν είναι ταξινομημένα σωστά..Δες τα αποτελέσματα του shoot off και θα καταλάβεις πως είναι η σειρά..Δευτερος είναι ο Κατσιώτης και 3ός ο Ψυλλάκης
Ναι αλλά όταν τυπωνονται τα αποτελέσματα του αγώνα δεν πρέπει να γράφεται η τελική κατάταξη που δίνει και τα βραβεία;
Eχω φωτογραφια με το Γερασιμο απο τοτε που ηταν νεος σκοπευτης. Μολις γινει φιρμα, θα την πουλησω στο Ebay (αν αρθουν τα capital control) και θα βγαλω φραγκα.
Φιλε, και απο δω, συγχαρητηρια. Ευχομαι να συνεχισεις ετσι και παντα να προοδευεις