Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Έπρεπε να μου μιλήσεις φίλε Μάνθο..
Έχεις δίκιο, έφυγα κατά της 2:00 πριν τελειώσει ο αγώνας .. την επόμενη φορά που βρεθούμε στο σκοπευτήριο θα τα πούμε σίγουρα . Θα χαρώ να σε γνωρίσω.
Συγχαρητήρια και πάλι για την νίκη σου .

Έχεις δίκιο, έφυγα κατά της 2:00 πριν τελειώσει ο αγώνας .. την επόμενη φορά που βρεθούμε στο σκοπευτήριο θα τα πούμε σίγουρα . Θα χαρώ να σε γνωρίσω.
Συγχαρητήρια και πάλι για την νίκη σου .

Και γω θα χαρώ φίλε! Να σαι καλά

Απο τον προηγουμενο αγωνα στην Μαλακασα ο Γερασιμος ειχε δειξει τις προθεσεις του. Στην ολιγολεπτη συναντηση που ειχαμε ηταν
ολαφανερη η πολυ καλη ψυχολογια του, ηταν ψυχραιμος, θεωρω την πρωτια του απολυτα φυσιολογικη. Μαλιστα μου ειπε οτι οποιος
κανει 92 θα ειναι και ο νικητης. Γερασιμε συγχαρητηρια, νομιζω οτι αυτος ο αγωνας θα φερει πολλες αλλαγες στην ζωη σου.
Θελω επισης να σε ευχαριστησω για την "μικρη" ενημερωση για τα Muller, οπως επισης και για την ευκαιρια που μου εδωσες να
κρατησω στα χερια μου το καλυτερο δικαννο που εχω κρατησει μεχρι σημερα, ενα υπεροχο KRIEGHOFF.
Σε ευχαριστω και μεσα απο την καρδια μου ευχομαι επιτυχιες, επιτυχιες παντου και παντα.

2cekqk2.jpg

πέρασα σήμερα το μεσημέρι απο το σκοπευτηριο. είχε αρκετό κόσμο γιατί έχουν αγώνα το ΣΚ . Ηταν και αλλοι κυνηγοί με ελάχιστη εμπειρία και έτσι δεν ένιωθα άβολα......... Αύριο πάλι γίατι απο ότι είδα στον πίνακα το miroku ψηλοτουφεκάει και θέλω να το ξαναδώ......hunter.

Καλησπερα στην παρεα....το σαββατο θα ειμαι αθηνα και θα παω μια βολτα στο σκοπευτηριο.. θα ειναι κανενα φιλαρακι εκει....
Πριν πας καλού κακού κάνε ένα τηλ και ρώτα αν θα μπορείς να ρίξεις λόγω αγώνων.

To ΣΚ όσοι επιθυμούν να ρίξουν sporting θα μπορούν κανονικά. Όσο διαρκεί ο αγώνας του trap θα λειτουργεί ένα γήπεδο sporting και μετά την λήξη του αγώνα και τα δύο. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά θα δημιουργηθεί συνωστισμός κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αντί να έρθεις να ρίξουμε καμία πουλα, έκανες τον φωτογράφο ρε τρελιαρη. Σε ευχαριστώ για τις φωτός, είδα κάποια λαθάκια κ με βοηθούν για βελτίωση. :)
Αμα είναι έτσι να έρθω να σου τραβήξω 3 πούλες φωτογραφίες..sarcastic.

Back