Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Ρε παιδια εχετε να προτεινεται κανα τσαντακι μεσης φυσιγγιων , να μην πω για γιλεκο γιατι ειναι πανακριβα για το σκοπευτηριο . Το χειμωνα καλα την βγαλαμε με τις τσεπες του μπουφαν..!!

Ρε παιδια εχετε να προτεινεται κανα τσαντακι μεσης φυσιγγιων , να μην πω για γιλεκο γιατι ειναι πανακριβα για το σκοπευτηριο . Το χειμωνα καλα την βγαλαμε με τις τσεπες του μπουφαν..!!

Eγω εχω ενα απο μοτοσυκλετα που δενει μεση και ποδι και πιστευω οτι ειμαι μια χαρα δες κατι αναλογο αν σε βολευει

Μιλήσαμε και με τον Vpap για λίγο ο οπποίος το εχει πάρει ζεστά και μπράβο του , μόνο ετσι μαθαίνεις με την επιμονή.
Σήμερα έκανα το πρώτο μου μάθημα ,πέρα απο τα σκοπευτικα κάναμε και μία οδυνηρή διαπίστωση , στο miroku το κοντακι ειναι εντελώς λάθος στα μέτρα οπως μου ειπε ο δάσκαλος , γι αυτό επικεντρωθήκαμε στο μάθημα στην καραμπίνα , και θα πρέπει να αποφασίσω είτε να φτιάξω κοντακι είτε να αποχωριστω το όπλο για κάτι άλλο.

Last edited:
, στο miroku το κοντακι ειναι εντελώς λάθος στα μέτρα οπως μου ειπε ο δάσκαλος
Είναι βασικό σημείο στο μεταχειρισμενο να σου έρχεται γιατί αλλοιως μπαίνεις σε περιπέτειες. Δεν πειράζει Βαγγέλη, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις που λέει και η παροιμία.

Σήμερα έκανα το πρώτο μου μάθημα ,πέρα απο τα σκοπευτικα κάναμε και μία οδυνηρή διαπίστωση , στο miroku το κοντακι ειναι εντελώς λάθος στα μέτρα οπως μου ειπε ο δάσκαλος , γι αυτό επικεντρωθήκαμε στο μάθημα στην καραμπίνα , και θα πρέπει να αποφασίσω είτε να φτιάξω κοντακι είτε να αποχωριστω το όπλο για κάτι άλλο.
Βαγγέλη πάρε μια γνώμη απο τον Γιώργο τον Ψυλλάκη πιστεύω πως μπορει να στο φέρει στα μετρα σου πολύ ευκολα.Είναι ωραίο όπλο μην μπαίνεις στο τριπάκι νέου όπλου θα μπεις στην περιπέτεια να κυνηγάς το τέλειο και ξέρεις ο εχθρος του καλού είναι το καλύτερο.Φιλικά Φώτης

το αριστερό γήπεδο είναι βατό αλλα το δεξί εχει 2 πιάτα τεχνικά και ύπουλα..
Φαντάζομαι ότι θα θέλει και ανανεωμένη άδεια για το 16.

Μμμμμμ... ακουσε για τενχικα κ υπουλα πιατα ο Altair Lusso κ παρουσιασε ενδιαφερον να σας αφησει στηλη αλατος... .banana..sarcastic.
Παιδες, να κανονιζετε να βρισκοσαστε στο σκοπευτηριο οποτε μπορειτε, αυτη ειναι κ η ομορφια του φορουμ, δεν ειναι μονο ενα απροσωπο πληκτρολογιο... Μεσα απο τα φορουμ εκανα πολυ δυαντες φιλιες απο το πουθενα που νιωθω πολυ τυχερος γι αυτο....shake hands.
Επιπλεον η Μαλακασσα ειναι μακρια, ενα ραντεβου καπου πιο κεντρικα κ η μεταβαση εκει της παρεας με ενα αυτοκινητο ειναι κ πιο οικονομικη κ πιο διασκεδαστικη...

Καλημέρα Γιάννη. Έχουν πίσω θήκη αλλά πιο μικρή. Δεν έχουν το χώρο ενός τζακετ
Παρόμοιο έχω και εχει σακο πίσω.
Άρα για 10-15 τσίχλες στο περπατητο είναι ΟΚ.
Στο δε καρτέρι είναι ιδανικό, ειδικά στις μαύρες.

Άρα για 10-15 τσίχλες στο περπατητο είναι ΟΚ.
Στο δε καρτέρι είναι ιδανικό, ειδικά στις μαύρες.
Εγω στα τρυγόνια το εχω πάρει ειναι καλό για την ζεστη αλλα στο περπατητό δεν βολευει τόσο πολυ ενω αυτα που εχουν ιμάντες ειναι πολύ σταθερά.

Εγω στα τρυγόνια το εχω πάρει ειναι καλό για την ζεστη αλλα στο περπατητό δεν βολευει τόσο πολυ ενω αυτα που εχουν ιμάντες ειναι πολύ σταθερά.
Άρα μόνο για καρτέρι.

Back