Το παράβολο του αγωνα ειναι 82€ και ανανεωμένη αδεια Γιώργο ναι
Ρε παιδια εχετε να προτεινεται κανα τσαντακι μεσης φυσιγγιων , να μην πω για γιλεκο γιατι ειναι πανακριβα για το σκοπευτηριο . Το χειμωνα καλα την βγαλαμε με τις τσεπες του μπουφαν..!!
Σήμερα έκανα το πρώτο μου μάθημα ,πέρα απο τα σκοπευτικα κάναμε και μία οδυνηρή διαπίστωση , στο miroku το κοντακι ειναι εντελώς λάθος στα μέτρα οπως μου ειπε ο δάσκαλος , γι αυτό επικεντρωθήκαμε στο μάθημα στην καραμπίνα , και θα πρέπει να αποφασίσω είτε να φτιάξω κοντακι είτε να αποχωριστω το όπλο για κάτι άλλο.Μιλήσαμε και με τον Vpap για λίγο ο οπποίος το εχει πάρει ζεστά και μπράβο του , μόνο ετσι μαθαίνεις με την επιμονή.
Ρε παιδια εχετε να προτεινεται κανα τσαντακι μεσης φυσιγγιων , να μην πω για γιλεκο γιατι ειναι πανακριβα για το σκοπευτηριο . Το χειμωνα καλα την βγαλαμε με τις τσεπες του μπουφαν..!!
Είναι βασικό σημείο στο μεταχειρισμενο να σου έρχεται γιατί αλλοιως μπαίνεις σε περιπέτειες. Δεν πειράζει Βαγγέλη, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις που λέει και η παροιμία., στο miroku το κοντακι ειναι εντελώς λάθος στα μέτρα οπως μου ειπε ο δάσκαλος
Ωραία είναι και για περπατητο κυνήγι. Έχουν πίσω θηκη για πουλιά;
Έτσι πρέπει, για να μην υπάρχει συνοστισμος στην κορυφή...το αριστερό γήπεδο είναι βατό αλλα το δεξί εχει 2 πιάτα τεχνικά και ύπουλα..
Καλημέρα Γιάννη. Έχουν πίσω θήκη αλλά πιο μικρή. Δεν έχουν το χώρο ενός τζακετ.Ωραία είναι και για περπατητο κυνήγι. Έχουν πίσω θηκη για πουλιά;
Παρόμοιο έχω και εχει σακο πίσω.Ωραία είναι και για περπατητο κυνήγι. Έχουν πίσω θηκη για πουλιά;
Βαγγέλη πάρε μια γνώμη απο τον Γιώργο τον Ψυλλάκη πιστεύω πως μπορει να στο φέρει στα μετρα σου πολύ ευκολα.Είναι ωραίο όπλο μην μπαίνεις στο τριπάκι νέου όπλου θα μπεις στην περιπέτεια να κυνηγάς το τέλειο και ξέρεις ο εχθρος του καλού είναι το καλύτερο.Φιλικά ΦώτηςΣήμερα έκανα το πρώτο μου μάθημα ,πέρα απο τα σκοπευτικα κάναμε και μία οδυνηρή διαπίστωση , στο miroku το κοντακι ειναι εντελώς λάθος στα μέτρα οπως μου ειπε ο δάσκαλος , γι αυτό επικεντρωθήκαμε στο μάθημα στην καραμπίνα , και θα πρέπει να αποφασίσω είτε να φτιάξω κοντακι είτε να αποχωριστω το όπλο για κάτι άλλο.
το αριστερό γήπεδο είναι βατό αλλα το δεξί εχει 2 πιάτα τεχνικά και ύπουλα..
Φαντάζομαι ότι θα θέλει και ανανεωμένη άδεια για το 16.
Καλημέρα Γιάννη. Έχουν πίσω θήκη αλλά πιο μικρή. Δεν έχουν το χώρο ενός τζακετ
Άρα για 10-15 τσίχλες στο περπατητο είναι ΟΚ.Παρόμοιο έχω και εχει σακο πίσω.
Εγω στα τρυγόνια το εχω πάρει ειναι καλό για την ζεστη αλλα στο περπατητό δεν βολευει τόσο πολυ ενω αυτα που εχουν ιμάντες ειναι πολύ σταθερά.Άρα για 10-15 τσίχλες στο περπατητο είναι ΟΚ.
Στο δε καρτέρι είναι ιδανικό, ειδικά στις μαύρες.
Άρα μόνο για καρτέρι.Εγω στα τρυγόνια το εχω πάρει ειναι καλό για την ζεστη αλλα στο περπατητό δεν βολευει τόσο πολυ ενω αυτα που εχουν ιμάντες ειναι πολύ σταθερά.