Μεσα!Ισχύει αύριο το απόγευμα ? είχα σκοπό να πάω το πρωί, αν είναι να κρατηθώ λίγο
Δεν υπόσχομαι αλλά θα το προσπαθήσω, αν δεν φάω εμπλοκή στο γραφείο και την παλεύω από μέση θα περάσω μια βόλτα αλλά αργαμιση πάλι όπως την προηγούμενη φοράΙσχύει αύριο το απόγευμα ? είχα σκοπό να πάω το πρωί, αν είναι να κρατηθώ λίγο
ΟΚ, εκτός απροόπτου έξι-έξι παρά θα είμαι εκεί, αν δεν μπορέσω θα ενημερώσωΜεσα!
Εγινε!ΟΚ, εκτός απροόπτου έξι-έξι παρά θα είμαι εκεί, αν δεν μπορέσω θα ενημερώσω
Θες οπωσδήποτε πίνακα, για να βγει συμπέρασμα.Παιδια αν αλλαξε πιατακια δωστε σημα χα χα.Μπορει να ερθω κι εγω αλλα θελω να δοκιμασω στον πινακα αλλα το απογευμα δεν αφηνουν συνηθως
Ώχρα αγόρασα εγώ θα την φέρω το απόγευμα αν το θυμηθώ μέσα στην αναμπουμπούλα. Μπατανοβουρτσα δεν ξέρω αν έχω, θα δω, αλλά δεν προλαβαίνω να αγοράσωΘες οπωσδήποτε πίνακα, για να βγει συμπέρασμα.
Ένα σακουλάκι ώχρα και ένα πινέλο των 1 ή 2 € για να το κάνεις δώρο στο σκοπευτήριο .kkk.. Αυτό το ξύλο με το δεμένο σφουγγάρι είναι απαράδεκτο
Δηλαδή Βίκτορα μπορεί να κάνει δουλεία και κανένα άδειο μπουκάλι από ajax, η θέλει ψεκαστήρα για λουλούδια;Μπατανοβουρτσα. Κανεις καλυτερη δουλεια, και γρηγορη. Επισης αν κανεις πολλα βαψιματα, σκεψου την αγορα ενος μικρου ψεκαστηριου για νερο, ωστε να μη ξοδευεις ωχρα χωρις λογο. Απλα πρεπει να μην εχει στεγνωσει πολυ η προηγουμενη στρωση
Ουσιαστικά δηλαδή μαλακώνεις και απλώνεις την υπάρχουσα ώχρα; Νόμιζα ότι φτιάχνεις μιξ μέσα στον ψεκαστήρα νερό με ώχρα και ψεκάζεις σαν σπρέι ένα πράμα.Πιθανον και με το αζαξ, αλλα στην επιλογη για ατμονεφωση. Ψεκαζεις τον πινακα και μετα με τη βουρτσα ειναι παλι η ωχρα σαν φρεσκοβαμμενη. Υποψιν οτι δεν θελει πολυ νερο, γιατι σουρωνει και κανει γραμμες
Διονυσση τι ωρα;Είμαι εγώ και ο Ηλίας σίγουρα.