N
Nikolis
Ότι γουστάρεις φίλε, εφόσον χαίρεσαι εσύ, χαίρομαι και εγώ.Nα σαι καλα φιλε. Η επιτυχια ειναι η συμμετοχη, βραβεια και τετοια δεν διεκδικω, μια καλη εμφανιση θελω.
Ότι γουστάρεις φίλε, εφόσον χαίρεσαι εσύ, χαίρομαι και εγώ.Nα σαι καλα φιλε. Η επιτυχια ειναι η συμμετοχη, βραβεια και τετοια δεν διεκδικω, μια καλη εμφανιση θελω.
Καλά να περάσεις Βίκτωρα, κοίτα να το απολαύσεις και μην μετράς ( Όσο εύκολα λέγεται άλλο τόσο δύσκολο είναι όμως). Καλή επιτυχία.Nα σαι καλα φιλε. Η επιτυχια ειναι η συμμετοχη, βραβεια και τετοια δεν διεκδικω, μια καλη εμφανιση θελω.
Ακου φιλαρακιΕτσι παει. Αν μετρας, ειδικα αμα κανεις μια δυο καλες πουλες στην αρχη, τη πατησες.
και εμης φιλεμου ετσι ειμασταν σημερα στο σκοπευτηριο με ριπες αερα και παιζανε τα δισκακια και δεν το ευχαριστηθηκα τοσο πωληΟ αερας αλλαζει εντελως το πως ριχνεις. Καποιες βολες φυσουσε τοσο που κουνουσε η κανη, η εφευγαν τα δισκακια εκτος πορειας.
εγω δεν δηλωσα συμμετοχη νικολα γιατι ειναι πολλα τα φραγκα. 200 και βαλε ευρω για ενα σ/κ ειναι πολλα.και προσωπικα δεν νομιζω οτι θα παρω κατι παραπανω απ τις κυριακες που παωΕυριπίδη καλή επιτυχία να έχεις στον αγώνα πήγαινε για την εμπηρια κ πάρε αυτό που θες για τον εαυτό σου!
Συγνωμη φιλε μπερδευτικα το Βικτωρα ηθελα να πω,εγω δεν δηλωσα συμμετοχη νικολα γιατι ειναι πολλα τα φραγκα. 200 και βαλε ευρω για ενα σ/κ ειναι πολλα.και προσωπικα δεν νομιζω οτι θα παρω κατι παραπανω απ τις κυριακες που παω
Συγνωμη για το τυπογραφηκο λαθος μου για τον Βικτωρα πηγαινε οποτεΕυριπίδη καλή επιτυχία να έχεις στον αγώνα πήγαινε για την εμπηρια κ πάρε αυτό που θες για τον εαυτό σου!